Canim sen bir bqsla deneme suresine, hesaplama kolay ogrenirsin.YA peki bu yuzde hesaplama ne acaba
Halen hasta hayatım ben ilaç kullanıyorum malesef ilacın yanında keçi boynuzu pekmezi ballı limon süt bunları veriyorumçocuk nasıl oldu, benimkisi 2 gece ateşlendi dün gece ateş düşürücü vermeden atlattıdili yara , boğazında birşey gözükmüyor.inşallah salıya kadar immuzinc+adaçayı+badem takviyesi ile tam olarak iyileşir.
Hangi kitap bu tatlimRus diyetini bu ayin ilk haftasi yapmistim, kahvaltili rus diyeti ve 4. Gun mecburen bitti.
Kendi beslenme duzenimi olusturdum, diyet yapmiyorum. Beynimi temizledim, okudugum nkitaptan etkilenerek.Aksam namaz sonrasi sadece su iciyorum.
Aksam olunca artik canim sadece su istiyor ogrettim canima
Belim o yuzden cabuk inceliyor
Tabi yaptiklarimin sadece bi kactanesi bu
hangi kitabı okuyrsun?sabah namazına nasıl kalkılır mıRus diyetini bu ayin ilk haftasi yapmistim, kahvaltili rus diyeti ve 4. Gun mecburen bitti.
Kendi beslenme duzenimi olusturdum, diyet yapmiyorum. Beynimi temizledim, okudugum nkitaptan etkilenerek.Aksam namaz sonrasi sadece su iciyorum.
Aksam olunca artik canim sadece su istiyor ogrettim canima
Belim o yuzden cabuk inceliyor
Tabi yaptiklarimin sadece bi kactanesi bu
evet o yüzden haftasonu buraya muhakak ama muhakkak gelincek, haftasonu en az 3 mesaj yazılacakKızlar Merhaba çok rahatsizim ben
Artık tatilleri sevmiyorum tatil temizlik anlamına geliyor önce kendi kışlık temizliğini yaptım sonra annemin
Şimdi hiç bir yerim tutmuyor telefonu bile zor tutuyorum suan
Bu hafta güzel kilo verelim denilmis benimde aklıma bir şeyler geldi pazartesi anlatırım ben bu 2 gün dinlenicem yediklerime dikkat edicem pazartesi spora baslicam birde haftasonu birbirimize sahip cikarsak süper olur diye düşünüyorum
geçmiş olsun.ya biz çalışan kadınların eve temizlikçi almaya alışmamız lazım. tamam maddi durum ile ilgili de ayda bir yarım gün de olsa alınmalı. belki yarım gün az belki işler yetişmeyecek ama ağır işleri kadına yaptırıp arkasından önünden biz de iş yaparsak yetişir tüm temizlik.hem başkası da bu vesileyle para kazanmış olur.Kızlar Merhaba çok rahatsizim ben
Artık tatilleri sevmiyorum tatil temizlik anlamına geliyor önce kendi kışlık temizliğini yaptım sonra annemin
Şimdi hiç bir yerim tutmuyor telefonu bile zor tutuyorum suan
Bu hafta güzel kilo verelim denilmis benimde aklıma bir şeyler geldi pazartesi anlatırım ben bu 2 gün dinlenicem yediklerime dikkat edicem pazartesi spora baslicam birde haftasonu birbirimize sahip cikarsak süper olur diye düşünüyorum
hırslan tabi, bence sana uhs de yardımcı olsun listedehedef52 EVET
uhs EVET/ HAYIR
zuhal32 EVET/ HAYIR
azaydidem EVET
lusyen32 EVET/ HAYIR
MelrinEVET/ HAYIR
ambitious_girl EVET/ HAYIR
Bu hafta bu sayede hirslaniriz belki bu arada hedefcim bu hafta siranin bende oldgunu bilmiyodum gelecek hafta olucagini saniyodum gecen hafta uhs hazrlamamisti gelecek hafta ben hazrlarim dedi diye hatrliyorum yanlismi hatrliyorum bilmiyorum ama oyuzden bildirimde yapmicagim icn girmedim ama zaten paylasim yokmus nese haftaya bende ozmanhaftaya hem listeyi hazrlicam hemde 1. Ben olucam goruceksiniz cok pis hirslandim
Kilo 83
Boy 1.70
Hedef 58
YA peki bu yuzde hesaplama ne acaba
ahh ahhh o sorun çoğumuzda var, her şey beyinde bitiyor , bakalımSelamun aleykum herkese hayirki sabhlar 5 gunun snundaki buyuk aşure kaçamaklari dişindaki azmim snunda tartiya bugun tarrtiya ciktgmda gordugum şey 83 kilodan 81 idi hedefim haftaya cumaya kadar 79 u görmek Allahn izniyle benim tek sorunum akşamdan snra bşliyo surekli bißeyler yemek istiyorum bu sorununu cozem arkadaşlardan yardim ve önerilerini bekliyorum ve bugunde tabiki gune
1 incir, 4 badm, buyuk brdak ılik limonlu su
Tabikde tanıtaymahh ahhh o sorun çoğumuzda var, her şey beyinde bitiyor , bakalımEllssa beyninde nasıl bitirdiğinin tiyosunu bizmle paylaşacak.
onun dışında duyuyorsundur uzmanlarda 6 dan sonra hiç birşey yemeyin diyenler de var gece araöğün için sadece yoğurt veya tatlı isteğini kesiyor diye tarçınlı süt önerenler var.
kendini tanıtır mısın?kaç yaşındasın, çalışıyor musun, çoluk çocuk durumları nedir? hani bebek falan emziriyorsan da gece acıkabilirsin o yüzden soruyorum.
Ay Sesli guldumhangi kitabı okuyrsun?sabah namazına nasıl kalkılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?