Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selamun aleykum herkese hayirki sabhlar 5 gunun snundaki buyuk aşure kaçamaklari dişindaki azmim snunda tartiya bugun tarrtiya ciktgmda gordugum şey 83 kilodan 81 idi hedefim haftaya cumaya kadar 79 u görmek Allahn izniyle benim tek sorunum akşamdan snra bşliyo surekli bißeyler yemek istiyorum bu sorununu cozem arkadaşlardan yardim ve önerilerini bekliyorum ve bugunde tabiki gune
1 incir, 4 badm, buyuk brdak ılik limonlu su

Halen hasta hayatım ben ilaç kullanıyorum malesef ilacın yanında keçi boynuzu pekmezi ballı limon süt bunları veriyorum
Immuzinc nedir hedefcim
Size anlatmismiydim bilmiyorum oğlum çok deli yatıyor yatağı park yatak ama onda yatmiyor Yatak odasında kapıya kadar Yerde yatıyor bende her yere yatak battaniye attım ama yine soğuk yer arıyor bugün sifonyerin arkasından çıkardım
Bugün tulum alacam inş bu korur cocugumu

hedef52 EVET
uhs EVET
zuhal32 EVET/ HAYIR
azaydidem EVET/ HAYIR
lusyen32 EVET/ HAYIR
MelrinEVET/ HAYIR
ambitious_girl EVET/ HAYIR
[

Hangi kitap bu tatlim

Kızlar Merhaba çok rahatsizim ben
Artık tatilleri sevmiyorum tatil temizlik anlamına geliyor önce kendi kışlık temizliğini yaptım sonra annemin
Şimdi hiç bir yerim tutmuyor telefonu bile zor tutuyorum suan
Bu hafta güzel kilo verelim denilmis benimde aklıma bir şeyler geldi pazartesi anlatırım ben bu 2 gün dinlenicem yediklerime dikkat edicem pazartesi spora baslicam birde haftasonu birbirimize sahip cikarsak süper olur diye düşünüyorum

hangi kitabı okuyrsun?sabah namazına nasıl kalkılır mı

evet o yüzden haftasonu buraya muhakak ama muhakkak gelincek, haftasonu en az 3 mesaj yazılacak ne yiyoruz ne içiyoruz nereye gidiyoruz an be an yazılacak yoksaaaaaaa böyle haftasonu kilo al hafta içi vermeye uğraş durumu ortaya çıkıyor

geçmiş olsun.ya biz çalışan kadınların eve temizlikçi almaya alışmamız lazım. tamam maddi durum ile ilgili de ayda bir yarım gün de olsa alınmalı. belki yarım gün az belki işler yetişmeyecek ama ağır işleri kadına yaptırıp arkasından önünden biz de iş yaparsak yetişir tüm temizlik.hem başkası da bu vesileyle para kazanmış olur.
tembel ben de evi bulduğum gibi bırakmaya çalışıyorum, pazartesi 3 çocuk da evde olacak kadın bir de birikmiş temizlikle uğraşmasın. çok ağır olmadıktan sonra temizlik insanı rahatlatıyor. şu çamaşır suyu+deterjan ile bulaşık yıkama+ tezgahı silme işi beni çok rahatlatıyor.bir de çamaşır asmak da iyi geliyor. çamaşır toplamayı,ev toplamayı, masa toplamayı ve bulaşık yerleştirmeyi pek sevmiyorum bunlar beni strese sokuyorsadece ütü yapacaksam dağ gibi olsun, sadece bulaşık yıkayacaksam düğün bulaşığı yıkayayaım ama 2 ondan 3 bundan olan işleri sevmiyoruuuuum

OYLAMA: Gelecek hafta listede ortalama %0,3 kilo veremeyen üye , sonraki hafta takım üyelerinin katılımını tespit etmek üzere günlük mesajları sayıp bildirme cezasına çarptırılsın mı? (cevabınız olmayan seçeneği siliniz/ salı akşama kadar oyunuzu veriniz/oy çokluğu ile karar alınacaktır)

hedef52 EVET
uhs EVET
zuhal32 EVET/ HAYIR
azaydidem EVET
lusyen32 EVET/ HAYIR
MelrinEVET
ambitious_girl EVET/ HAYIR

hırslan tabi, bence sana uhs de yardımcı olsun listede

Kilo 83
Boy 1.70
Hedef 58

YA peki bu yuzde hesaplama ne acaba

hoş geldin, hayırlı ve tez zamanda kilo vermeler sana.
Cuma günleri kilo bildiriyoruz ve o hafta %kaç kilo verdiğimizi hesaplıyoruz.
örneğin 100 kilodan 98 kiloya düşmüşsek % 2,0 kilo verdik gibi. zaman içinde hesaplama kafanda oturur takımdakiler de yardımcı olur sen kilo vermeye bak

ahh ahhh o sorun çoğumuzda var, her şey beyinde bitiyor , bakalım Ellssa beyninde nasıl bitirdiğinin tiyosunu bizmle paylaşacak.
onun dışında duyuyorsundur uzmanlarda 6 dan sonra hiç birşey yemeyin diyenler de var gece araöğün için sadece yoğurt veya tatlı isteğini kesiyor diye tarçınlı süt önerenler var.
kendini tanıtır mısın?kaç yaşındasın, çalışıyor musun, çoluk çocuk durumları nedir? hani bebek falan emziriyorsan da gece acıkabilirsin o yüzden soruyorum.

kızlar menü yazmıyorum, spor da 2 gün tae bo yapmıştım dün erteledim erteledim ve malesef dün sporsuz kaldım. menü yazmasam da bilin ki diyetteyim. bugün'' araöğünsüz ve akşamdan sonra yememeli'' diyet modundayım. sabah 9dan beri bitk, çayı içiyorum, acıktım mı hayır ama sürekli birşeyler yeme isteğim var

Merhabalar malesef bugun birazda kilo vermenin etkisiyle sacmaladim ve sabh kahvaltsni yapmayip oglen baya bi yedim ama araogun yemeyip sporumu yapip akßam ekmek yemeyip 6 dan snrada yeşil çay icip dengelemeyi duşunuyorum inş

Tabikde tanıtaym
20nin icindyım
1bucuk yildr evliym ve eşimin ailesyle altli ustlu yaşiyoruz buyuzdn ara ogunler haricinde ne yemem hususunda tercih yapamiyorum malesef
Çalişmiyorum ama aciktan okuyordum yuz yuze egtm derslerm vardi lise 3n sn döneminde bebegm dogdugu icin biraktim okulu şimdi kizim 8 aylik kilolari hamilelikte aldim diyip bebişime hakswlik edemem o aksine annesini zayiflatmişti bile ama abur cubura olan duskunlugum geri getrdi fazlasiyla bende hedfme ulaşmak istiyorum herkes gbi umarm başaririm

Slm kızlar bende bugünümü kızıma ayırdım sinema gezmek derken akşam ettik çok yoruldum önce menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir tost süt ara türk kahvesi öğle yarım ızgara tavuklu sandviç yarım ayran ara fındık akşam yemeğini eşim hazırlamıştı mercimek çorbası sebzeli bulgur pilavı Zeytinyağlı taze fasulye

Bugun sabh 1 brdk limonlu su 4 badem 1 incir sabh kahvalti yapmadm öglen 1 salatalik 1 domates 4 tane borek arada yarim gevrek 1 kornison turşu biraz uzum 1 brdak maden sulu ayran akşam aşure bulgur pilavi aci sos ve gezmeye gtmstk yarm elma 1 mandalina 1 dilim ayva bir avuc cerez 2 litre su yarim saat yuruyuş

hangi kitabı okuyrsun?sabah namazına nasıl kalkılır mı
Ay Sesli guldum sen sabah namazina kalkamiyosun sanirim
Kitabimin adi Hayatinizin Amaci/ Dogum tarihinizde Gizlidir. Dan Millman.
Guzel bir psikoloji kitabi. Hayatta yapmak istediklrimizi yapamadigimizda enerjimize ket vurulmus oluyor, bunu da kotu aliskanliklarla kendimize ceza veriyoruz. Uyusturucu, icki, yemek yiyip sismanlamak, insanlardan uzak kalmak, ibadetlerimizi yapmamak, gibi...
En buyuk enerji cikisi ibadet etmekle oluyor.
Sadece baskalarina endeksli yasamak da bozuyor insan dogasini.
Kaldiramayacagimiz sorumluluklar almak..
Sevdigimiz insanlarin hatalarini talafi etmeye calismak. Oysa hatalarindan ders almalari icin zaman vermeliyiz.

Durumu duzeltmek icin
Beynimizde daima yapamadiklarimizi dusunerek, zindan etmemeliyiz hayati.
Yasam giysimizi, bize sunulan hayat numarasina gore giymeliyiz, ne dar olmali ne de bol..
Duzenli ibadet..
Duzenli spor..
Duzenli kitap..
Sevdigimiz hobilerden bi tane..

Kendimize ceza vermeyi birakip, ohhh dunya varmis demeliyiz.. Bunu hepimiz basaririz.. O guc var hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…