Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Spor
kitap nerde canim?

Kizlar listeye tekrar donebilirim, hala dusunuyorum bakalim.

Merhaba arkadaşlar bugun pazar oldugu icin kahvaltyi biraw gec yaptk bugunki menum
Kahvalti
Buyuk bardak limonlu su
4 dilim tam bugday ekmek
Biraz patates kizartmasi 1 yumurta
4 zeytin iki parça peynir iki tatli kaşigi tahn pekmez
Domates salatalik bi orta sapta tazeuzum
kahvalti gec olunca öglen yapmadim ama ara ogunlerde
1 kase aşure 1kücuk biberdolma 1 gevrek 4 dilim sucuk 1 armut 1 brdak tarcinli su 45 dk spor
Aksamada kuru fasulye pilav turşu sogan var ekmek yemiycem
Vede yesil çay
simdiden 2 litre su ictm
kitabimda yatmadan önce okuyorum
Şimdi yazdm cunku akşama misafrlermz var belki gremem diye

Son düzenleme:
Bende menümü anlatayım sabah tereyağlı yumurta peynir zeytin domates ekmek süt ara yeşil çay öğle yarım porsiyon sebzeli bulgur pilavı yoğurt ara yarım kase aşure aksam mercimek çorbası haşlanmış brokoliye yoğurt döktüm bugün 1 litre yeşil çay içtim bol bolda su vardı

Kızlr aksamher ne kadar ekmek yemesemde yemegi fazla kaçrdgmi ve 3tane lokum yedgmi dmedn gecemycem napcm ben bv bogazmi ya bogazna hakim olanlardanbol bol dstek istyorum

merhaba canım dünkü yediklerinide okudum çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama çok yiyosun gibi gün içerisinde ne kadar aktifsin çocuğun arkasında çok koşuyormusun bilmiyorum ama bu yediklerinle sadece kilonu korursun
öncelikle akşamları pilavı acı sosu ve çerezi bırakıyoruz yatmadan meyve bile önermiyorlar canım çok acıkırsan tarçınlı süt
(haaa bunları sana söylüyorum ben sürekli uyuyor muyum hayır ama sende bunlara dikkat edersen iyi olur canım)

hedefcim bana atıf yapmış akrepcim şuan okuduğum kitap " sabah namazına nasıl kalkılır" çünkü allahım nasip ederse namaz kılmak istiyorum. reglimin bitmesini bekliyorum kısmet olursa başlıcam
senin okuduğun kitabı bende okumak isterim şu aralar hayattan pekte keyif aldığımı söyleyemicem belki bana da yararlı olur

günaydın kızlar, hafta sonu maalesef off oluyorum işler güçler hiç bitmiyor sürekli bir maraton ...yazdıklarınızı okudum ama ...ben bu hafta rus diyetine başladım bugün sadece 1 lt süt var listede. 8'e doğru 200 ml (küçük süt) içtim işe geldim, bu saate kadar 500 ml su, 2 çay , 1 kupa yeşilçay içince midem çok bulandı (öyle böyle değil) .Arkadaş aşure getirmişti önce yemem dedim ama midemi bastırmak için biraz yedim...ama kararlıyım bu diyetin 5 gününü tamamlayacağım herşey yolunda giderse haftaya listedeyim.
Dünden hamsi kalmıştı dökmedim onu, bu akşam ekmeksiz yiyebilirim balıktan bir şey olmaz dimi:)

Tek kelimeyle mükemmel gidiyorsun maşallah darısı başımıza
sağol canım benim..

wu huuuuuuuuu bak şurda seni alkışladığım kadar kimseyi alkışlamadım yani yaşayan üyeler arasından
ama bu işaret bir kararsızlık belirtisi gibi
Çok tatlısın yaaaa, teşekkür ederim alkışın için, kararsızlık için değil de sevinç için kullanmıştım :)

evet uhs buradan hatırlıyorum biri o kitabı okuyordu. bir de kitabın bir bölümünde derin uyku sebebiyle namaza kalkamayanlara bol su içip yatmaları tavsiye ediliyordu bu şekilde biyolojik saat kurulmuş oluyor sıkıyorsa kalkma namazaakrep de su içip durunca

bakalım ne olacak
ya böyle 1 hafta uyuyarak rus diyeti yapabilmek için kamp falan olsa, insanın ayık olduğu dönemde aklından hiç yemek çıkmıyor, sonuç yiyip içtikçe de mide küçülmüyor

Günaydın arkadaşlar kahvaltıda haşlanmış yumurta tost ve süt vardı 1 litrede yeşil çay demledim gidip gelip içeceğim

bugünkü menüm
sabah
1 adet salatalık 1 yumurta 1 üçgen peynir 2 dilim ekmek 5-6 zeytin
ara yeşil çay bol su
öğlen
2 tavuk baget 4 kaşık pilav5-6 dilim patates fırında
arada yeşil çay
akşamı akşam yazarım
bundan sonra
3 öğün yemeklerden önce buraya girmeyi düşünüyorum böylece daha az yicem

bakalım ne olacak
ya böyle 1 hafta uyuyarak rus diyeti yapabilmek için kamp falan olsa, insanın ayık olduğu dönemde aklından hiç yemek çıkmıyor, sonuç yiyip içtikçe de mide küçülmüyor
uyuyarak yapmak iyi fikir....bu akşam için tek isteğim çocukların erken uyuması çünkü çok agresif oluyorum çok açken..
koşu bandında 40 dk yürüdüm spora gitmeden 200 ml süt ve minnacık bir elma yedim.şu anda da geryfurtumu yiyorum nesfitimi özledim 5 gün sadece dayanacağım ..yarın araziye çıkmam lazım ve tabiki öğlen yemeğini dışarda yiyeceğim, ama abartmayacağım , kampa soktum kendimi bu kilolar gidecek....
bu arada bizim ufak oğlanın yanında (19 aylık) belimi ölçmüşüm metreyle , metre yatak odasında çekmecede duruyor ufaklık onu her bulduğunda bana veriyor göbeğimi ölçmem için çok tatlı yaaaa.
abimizde (6 yaş) dün bana yardım etmek için camsili almış yatak odasında toz alıyor güya , yatak odasına gittim baskülün üstüne bir ton camsil sıkmış:):) hemen bağırdım ne olur ne olmaz bozulursa baskülüm

menümü yazıp yamamakta kararsızım yazıyorum gidip üstüne birşeyler yiyorum, en iyisi günü kazasız belasız atlatıp yazmak, ben gene bugün öğleden başlayıp yarın sabah ile biten menüler paylaşayım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…