Hosgeldin canim.. Beklerizmerhebalar düzenli olarak kilo kontrol gününüze bende katılmak iserim
SporBugun sabh 1 brdk limonlu su 4 badem 1 incir sabh kahvalti yapmadm öglen 1 salatalik 1 domates 4 tane borek arada yarim gevrek 1 kornison turşu biraz uzum 1 brdak maden sulu ayran akşam aşure bulgur pilavi aci sos ve gezmeye gtmstk yarm elma 1 mandalina 1 dilim ayva bir avuc cerez 2 litre su yarim saat yuruyuş
yurudum akşamda egzersiz yapiyodum ama dun yapamadimSpor
kitap nerde canim?
merhaba canım dünkü yediklerinide okudum çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama çok yiyosun gibi gün içerisinde ne kadar aktifsin çocuğun arkasında çok koşuyormusun bilmiyorum ama bu yediklerinle sadece kilonu korursunBugun sabh 1 brdk limonlu su 4 badem 1 incir sabh kahvalti yapmadm öglen 1 salatalik 1 domates 4 tane borek arada yarim gevrek 1 kornison turşu biraz uzum 1 brdak maden sulu ayran akşam aşure bulgur pilavi aci sos ve gezmeye gtmstk yarm elma 1 mandalina 1 dilim ayva bir avuc cerez 2 litre su yarim saat yuruyuş
hedefcim bana atıf yapmış akrepcim şuan okuduğum kitap " sabah namazına nasıl kalkılır" çünkü allahım nasip ederse namaz kılmak istiyorum. reglimin bitmesini bekliyorum kısmet olursa başlıcamAy Sesli guldumsen sabah namazina kalkamiyosun sanirim
Kitabimin adi Hayatinizin Amaci/ Dogum tarihinizde Gizlidir. Dan Millman.
Guzel bir psikoloji kitabi. Hayatta yapmak istediklrimizi yapamadigimizda enerjimize ket vurulmus oluyor, bunu da kotu aliskanliklarla kendimize ceza veriyoruz. Uyusturucu, icki, yemek yiyip sismanlamak, insanlardan uzak kalmak, ibadetlerimizi yapmamak, gibi...
En buyuk enerji cikisi ibadet etmekle oluyor.
Sadece baskalarina endeksli yasamak da bozuyor insan dogasini.
Kaldiramayacagimiz sorumluluklar almak..
Sevdigimiz insanlarin hatalarini talafi etmeye calismak. Oysa hatalarindan ders almalari icin zaman vermeliyiz.
Durumu duzeltmek icin
Beynimizde daima yapamadiklarimizi dusunerek, zindan etmemeliyiz hayati.
Yasam giysimizi, bize sunulan hayat numarasina gore giymeliyiz, ne dar olmali ne de bol..
Duzenli ibadet..
Duzenli spor..
Duzenli kitap..
Sevdigimiz hobilerden bi tane..
Kendimize ceza vermeyi birakip, ohhh dunya varmis demeliyiz.. Bunu hepimiz basaririz.. O guc var hepimizde
sağol canım benim..Tek kelimeyle mükemmel gidiyorsun maşallah darısı başımıza
Çok tatlısın yaaaa, teşekkür ederim alkışın için,
wu huuuuuuuuubak şurda seni alkışladığım kadar kimseyi alkışlamadım yani yaşayan üyeler arasından
ama bu işaret bir kararsızlık belirtisi gibi
evet uhs buradan hatırlıyorum biri o kitabı okuyordu. bir de kitabın bir bölümünde derin uyku sebebiyle namaza kalkamayanlara bol su içip yatmaları tavsiye ediliyordu bu şekilde biyolojik saat kurulmuş oluyor sıkıyorsa kalkma namazamerhaba canım dünkü yediklerinide okudum çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama çok yiyosun gibi gün içerisinde ne kadar aktifsin çocuğun arkasında çok koşuyormusun bilmiyorum ama bu yediklerinle sadece kilonu korursun
öncelikle akşamları pilavı acı sosu ve çerezi bırakıyoruz yatmadan meyve bile önermiyorlar canım çok acıkırsan tarçınlı süt
(haaa bunları sana söylüyorum ben sürekli uyuyor muyum hayır ama sende bunlara dikkat edersen iyi olur canım)
hedefcim bana atıf yapmış akrepcim şuan okuduğum kitap " sabah namazına nasıl kalkılır" çünkü allahım nasip ederse namaz kılmak istiyorum. reglimin bitmesini bekliyorum kısmet olursa başlıcam
senin okuduğun kitabı bende okumak isterim şu aralar hayattan pekte keyif aldığımı söyleyemicem belki bana da yararlı olur
günaydın kızlar, hafta sonu maalesef off oluyorum işler güçler hiç bitmiyor sürekli bir maraton ...yazdıklarınızı okudum ama ...ben bu hafta rus diyetine başladım bugün sadece 1 lt süt var listede. 8'e doğru 200 ml (küçük süt) içtim işe geldim, bu saate kadar 500 ml su, 2 çay , 1 kupa yeşilçay içince midem çok bulandı (öyle böyle değil) .Arkadaş aşure getirmişti önce yemem dedim ama midemi bastırmak için biraz yedim...ama kararlıyım bu diyetin 5 gününü tamamlayacağım herşey yolunda giderse haftaya listedeyim.
Dünden hamsi kalmıştı dökmedim onu, bu akşam ekmeksiz yiyebilirim balıktan bir şey olmaz dimi:)
uyuyarak yapmak iyi fikir....bu akşam için tek isteğim çocukların erken uyuması çünkü çok agresif oluyorum çok açkenbakalım ne olacak
ya böyle 1 hafta uyuyarak rus diyeti yapabilmek için kamp falan olsa, insanın ayık olduğu dönemde aklından hiç yemek çıkmıyor, sonuç yiyip içtikçe de mide küçülmüyor
ben de bu akşama çokça bitki çayı hazırlayıp onu içeceğim inşallahGünaydın arkadaşlar kahvaltıda haşlanmış yumurta tost ve süt vardı 1 litrede yeşil çay demledim gidip gelip içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?