merhaba canım dünkü yediklerinide okudum çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama çok yiyosun gibi gün içerisinde ne kadar aktifsin çocuğun arkasında çok koşuyormusun bilmiyorum ama bu yediklerinle sadece kilonu korursun
öncelikle akşamları pilavı acı sosu ve çerezi bırakıyoruz yatmadan meyve bile önermiyorlar canım çok acıkırsan tarçınlı süt
(haaa bunları sana söylüyorum ben sürekli uyuyor muyum hayır ama sende bunlara dikkat edersen iyi olur canım)
Canım onerilerin icin cok sagol fakat bebegmi emzrdgm icin cok aciyorum bende farkndaym fazla oldugunun ama ccok az yedgmde de sutm olmuyor suttnde kesemem daha 8 aylik ama daha saglikli beslenmeye ozen gostercem
bence bu şekilde imkansız görünüyor ben dün 10 dakika sadece leslie yapabildim (oğlum kucağıma koşuyor ne varsa)Çalışan arkadaşlarım siz ne ara spor yapıyorsunuz..
Spor yapmadan diyete konsantre olamıyorum.
Ve spor için vakit bulamıyorum.
Calismiyorum ama 5.5-6 saat kursum(haftada 6 gün) , hergün 45 dk calismaya özen gösterdiğim kemanim, okulum, çalıştığım kpss ve dhbt sınavım var. Haa 27 aylık kızımı eklemeyi unuttum...
Bunlara Yetiş bir de arkadaslara, eve, eşe vakit ayrı derken spor olmuyor. Nasıl vakit bulacagim
demir eksikliği için yeşil mercimeği tavsiye ederim canım ama bebeğine gaz yapar mı bilmem benim paşaya yapıyorduMerhaba arkadaşlar bugun bebegm hasta oldugu icin doktara gtmsken kendimde genel kntrol olsun die dahliyexe gttm d vitamini ve demir eksklgı cıkti sizce ilaclar kilo aldirirmi
Aksam sonrasi ara olmamis canim.Kahvaltı tost haşlanmış yumurta süt ara öğle yok ara muz ve fındık akşam mercimek çorbası haşlanmış brokoli 1 tane biber dolması yoğurt ara kurabiye çay gün içinde 1 litre yeşil çay
Canim bu soyledigin eksiklikler kilo vermeyi zorlastirir, kilo alirsin.Merhaba arkadaşlar bugun bebegm hasta oldugu icin doktara gtmsken kendimde genel kntrol olsun die dahliyexe gttm d vitamini ve demir eksklgı cıkti sizce ilaclar kilo aldirirmi
Bencede olmadı regl dönemindeyimAksam sonrasi ara olmamis canim.
oğle arası 1 saat yemeği 15 dk.da yiyip 45 dk yürüyüş+alışveriş e vakit kalıyorÇalışan arkadaşlarım siz ne ara spor yapıyorsunuz..
Spor yapmadan diyete konsantre olamıyorum.
Ve spor için vakit bulamıyorum.
Calismiyorum ama 5.5-6 saat kursum(haftada 6 gün) , hergün 45 dk calismaya özen gösterdiğim kemanim, okulum, çalıştığım kpss ve dhbt sınavım var. Haa 27 aylık kızımı eklemeyi unuttum...
Bunlara Yetiş bir de arkadaslara, eve, eşe vakit ayrı derken spor olmuyor. Nasıl vakit bulacagim
tam tersi d vitamini eksikliği kilo vermene engel, karatay teyzenin olmazsa olmaz vitaminlerinden biridir d vitamini. iyiki yaptırmışsın.vitamini kullandıkça şeker dengen de iştah dengen de düzelir sütünün kalitesi de artar. bir de genelde taze annelerin genel problemidir vitamin eksikliği dışarı çıkmaya vakit bulamayabilirsin ama bu soğuk havalarda bebeğine mont giydirip birlikte balkona çıkabilrisiniz günde 15 dk bunu yapmaya çalışın. sen vitaminsizsen bebeğinin de eksik olabilir zaten 4. aydan sonra d vitamini başlanıyor bebeklere ikinize de dikkat edin.Merhaba arkadaşlar bugun bebegm hasta oldugu icin doktara gtmsken kendimde genel kntrol olsun die dahliyexe gttm d vitamini ve demir eksklgı cıkti sizce ilaclar kilo aldirirmi
bence bu şekilde imkansız görünüyor ben dün 10 dakika sadece leslie yapabildim (oğlum kucağıma koşuyor ne varsa)
birde 10 mekik 25 adet yan simitlerim için haraket yaptım(oğlum bunu oyun zannetti kendiside yapamaya çalıştı)
demir eksikliği için yeşil mercimeği tavsiye ederim canım ama bebeğine gaz yapar mı bilmem benim paşaya yapıyordu
ilaçların kilo aldırdığı hakkında fikrim yok malesef
Balkonum yok maleseftam tersi d vitamini eksikliği kilo vermene engel, karatay teyzenin olmazsa olmaz vitaminlerinden biridir d vitamini. iyiki yaptırmışsın.vitamini kullandıkça şeker dengen de iştah dengen de düzelir sütünün kalitesi de artar. bir de genelde taze annelerin genel problemidir vitamin eksikliği dışarı çıkmaya vakit bulamayabilirsin ama bu soğuk havalarda bebeğine mont giydirip birlikte balkona çıkabilrisiniz günde 15 dk bunu yapmaya çalışın. sen vitaminsizsen bebeğinin de eksik olabilir zaten 4. aydan sonra d vitamini başlanıyor bebeklere ikinize de dikkat edin.
allah kavuştursun canım şimdidenCanım demir eksiklgi ve d vitamini ilaci verildi bebegm soguk algnligi midesi gaz dolu ve kabiz hic durmuyo agridan ayni şekikde spor yaparken benimkide durmuyo kucagma alaym die zipliyo cirpinyo bende zor yapiyorum uyuyan bi cocukta degl firsat buldukca ve iki gundur lıste paylaşamiyorum cunki abim askere gtcek anemglde kaliyorum spor ve diyet yapamiyorum malesef ama yarndan itibaren basliycm tekrar
balkonsuz evleride ben anlamıyorum belkide alışık değilim ondandırBalkonum yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?