Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2 hafta dukan ve liste diyeti sebebiyle yemekhaneden yemedim dışarda yiyecek aramaktan bezdim. bu hafta yemekhaneye başladım tekrar. ilk günümde kurufasulye pilav yoğurt vardı pilavı almadım ama 1 dlim kepekli ekmek ile yedim yemeğimi.üstüne de 45 dk. yürüdüm.

Kahvaltı tost haşlanmış yumurta süt ara öğle yok ara muz ve fındık akşam mercimek çorbası haşlanmış brokoli 1 tane biber dolması yoğurt ara kurabiye çay gün içinde 1 litre yeşil çay

Çalışan arkadaşlarım siz ne ara spor yapıyorsunuz..
Spor yapmadan diyete konsantre olamıyorum.
Ve spor için vakit bulamıyorum.
Calismiyorum ama 5.5-6 saat kursum(haftada 6 gün) , hergün 45 dk calismaya özen gösterdiğim kemanim, okulum, çalıştığım kpss ve dhbt sınavım var. Haa 27 aylık kızımı eklemeyi unuttum...
Bunlara Yetiş bir de arkadaslara, eve, eşe vakit ayrı derken spor olmuyor. Nasıl vakit bulacagim

Merhaba arkadaşlar bugun bebegm hasta oldugu icin doktara gtmsken kendimde genel kntrol olsun die dahliyexe gttm d vitamini ve demir eksklgı cıkti sizce ilaclar kilo aldirirmi

bence bu şekilde imkansız görünüyor ben dün 10 dakika sadece leslie yapabildim (oğlum kucağıma koşuyor ne varsa)
birde 10 mekik 25 adet yan simitlerim için haraket yaptım(oğlum bunu oyun zannetti kendiside yapamaya çalıştı)

Merhaba arkadaşlar bugun bebegm hasta oldugu icin doktara gtmsken kendimde genel kntrol olsun die dahliyexe gttm d vitamini ve demir eksklgı cıkti sizce ilaclar kilo aldirirmi
demir eksikliği için yeşil mercimeği tavsiye ederim canım ama bebeğine gaz yapar mı bilmem benim paşaya yapıyordu
ilaçların kilo aldırdığı hakkında fikrim yok malesef

günaydın kızlar bende dün akşamdan bugün öğlen sonuna kadar olan menümü açıklıyim
akşam
2 tavuk kanat fırında,1 kase kurufasulye ilk etapta bu birde eşimin aldığı pideden bir elin yarısı kadar alıp içine peynir koyup yedim
arada çayla leblebi yedim
bugün sabah
domates salatalık 1 üçgen peynir 5-6 zeytin 1 dilim ekmek
arada 1 elma yeşil çay
öğlen karalahanalı lor peynirli salata ve ayran alabilirsem ayran yoksa çay
işten çıkarken 5 adet badem ve 1 avuç leblebi yemeği düşünüyorum eve gidince çok acıkmıyim
şimdilik bu kadar görüşürüz

Kahvaltı tost haşlanmış yumurta süt ara öğle yok ara muz ve fındık akşam mercimek çorbası haşlanmış brokoli 1 tane biber dolması yoğurt ara kurabiye çay gün içinde 1 litre yeşil çay
Aksam sonrasi ara olmamis canim.

Canim bu soyledigin eksiklikler kilo vermeyi zorlastirir, kilo alirsin.

Amacimiz saglikli kilo vermek. İlaclarini al ve kendini sartlandirma.

Yemek olculerinde sinirlarini bildigin takdirde problem olmaz.

oğle arası 1 saat yemeği 15 dk.da yiyip 45 dk yürüyüş+alışveriş e vakit kalıyor

tam tersi d vitamini eksikliği kilo vermene engel, karatay teyzenin olmazsa olmaz vitaminlerinden biridir d vitamini. iyiki yaptırmışsın.vitamini kullandıkça şeker dengen de iştah dengen de düzelir sütünün kalitesi de artar. bir de genelde taze annelerin genel problemidir vitamin eksikliği dışarı çıkmaya vakit bulamayabilirsin ama bu soğuk havalarda bebeğine mont giydirip birlikte balkona çıkabilrisiniz günde 15 dk bunu yapmaya çalışın. sen vitaminsizsen bebeğinin de eksik olabilir zaten 4. aydan sonra d vitamini başlanıyor bebeklere ikinize de dikkat edin.

menümü yazmaya geldim yüzüm yok ama yazacağım

dün sabah:
mantarlı yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

öğlen:1 tabak etli kuru fasulye(susuz)/1 kase yoğurt/1 dilim kepekli ekmek
yürüyüş:45dk.

ara:1,5 mandalina
ara:1 mandalina
akşam:1 tabak kıymalı ıspanak/2 kaşık yoğurt/salata/2 köfte kadar et/1 dilim ekmek
ara: 1,5 nar/1 küçük muz
1 yeşil çay/1 ıhlamur/1 rezene çayı

yatmadan önce 1 menü daha (hayır narı da doyana kadar yemiştim zaten niye daha da bişeyler yedimse)
Puan: 4 (500 kalorilik kaçamak için 5 puan kestim saatin de geç olduğunu göz önünde bulundurrarak)

......
bu sabah:
rezene çayı/1 dilim peynir/1 dilim ekmek/1 dilim domates
ara: 1 şekerli kahve+1 şekerli çay

Canım demir eksiklgi ve d vitamini ilaci verildi bebegm soguk algnligi midesi gaz dolu ve kabiz hic durmuyo agridan ayni şekikde spor yaparken benimkide durmuyo kucagma alaym die zipliyo cirpinyo bende zor yapiyorum uyuyan bi cocukta degl firsat buldukca ve iki gundur lıste paylaşamiyorum cunki abim askere gtcek anemglde kaliyorum spor ve diyet yapamiyorum malesef ama yarndan itibaren basliycm tekrar

Balkonum yok malesef

Slm kizlarrr :) dyete ara verince ve bi kac gun ust uste misafirlige gidio bide kisafir agirlayinca benim kilom tavan yapti bu sabah 65.2 kiloydum bgun dukan exsprese basladik zuhalle insallahh cumaya kadr 63.4 olurum hatta 63.0 olursam cok daha iyi olucak msj saymak istemiyorum cnku

kızlar ben sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta ve parnir yedim
öğle 8 köfte,1 kase çorba ve ayran vardı
ara 1 meyve yemeği planlıyorum.akşma inşalllah çok ama çok az yiyeceğim

allah kavuştursun canım şimdiden

Balkonum yok malesef
balkonsuz evleride ben anlamıyorum belkide alışık değilim ondandır
bizde kısmet olursa seneye ev alıcaz evim güneş görsün balkonlu olsun ve doğalgazlı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…