dukandan vaz geçemiyorsunuzSlm kizlarrr :) dyete ara verince ve bi kac gun ust uste misafirlige gidio bide kisafir agirlayinca benim kilom tavan yaptibu sabah 65.2 kiloydum bgun dukan exsprese basladik zuhalle insallahh cumaya kadr 63.4 olurum hatta 63.0 olursam cok daha iyi olucak msj saymak istemiyorum cnku
dukana ara verince verdiğin kiloları misli ile geri almıyormusunuz.Slm kizlarrr :) dyete ara verince ve bi kac gun ust uste misafirlige gidio bide kisafir agirlayinca benim kilom tavan yaptibu sabah 65.2 kiloydum bgun dukan exsprese basladik zuhalle insallahh cumaya kadr 63.4 olurum hatta 63.0 olursam cok daha iyi olucak msj saymak istemiyorum cnku
bu sabah:
rezene çayı/1 dilim peynir/1 dilim ekmek/1 dilim domates (140 kal)
ara: 1 şekerli kahve+1 şekerli çay (30 kal)
öğlen: çoban kavurma/salata/cacık/1 dilim kepekli ekmek ( 380kal)
spor:45 dk yürüyüş (-220 kal)
ara: aşure(290 kal)
Toplam:840-220=620 kalori
sporu düşünce keşke günü en fazla 1000 kalori ile kapatabilsem
Maalesef öyle gözüküyor vakit yaratmaliyim diyorum ama olmuyorbence bu şekilde imkansız görünüyor ben dün 10 dakika sadece leslie yapabildim (oğlum kucağıma koşuyor ne varsa)
birde 10 mekik 25 adet yan simitlerim için haraket yaptım(oğlum bunu oyun zannetti kendiside yapamaya çalıştı)
demir eksikliği için yeşil mercimeği tavsiye ederim canım ama bebeğine gaz yapar mı bilmem benim paşaya yapıyordu
ilaçların kilo aldırdığı hakkında fikrim yok malesef
sen de o kilodaysan ben hiç üzülmeyeyim kendi kilomaKesinlikle kalori hesabiyla kilo veriliyo ilk 80 kiloyla diyete basladigimda gunluk 1150 kaloriyi gecmiyodum arada gectgimde olmuyo degildi tabi 4 5 kilo ole verdim kesinlikle deneyin bu arda dukani birakinca hergun gr gr da olsa kilo aldim ama normal yememe dnmedim misafirlik mifr agirlama fln derken hep hamur isi yedm su icmeyi bile unttum cayimdan icmedm drej barinca tabi dun sabah 65.9 grdum ama dun dkkat ettim ve sabah 65.2 kiloydum bgunda dukan exsprese asladik kacamaklarim oldu ama suan sabahki kilomdan 200 gr eksigim
owww kimler gelmişmerhaba
ben 390. etapta 2. takıama ara vermiştim akrepçim hatırlar belki
tekrar dönme ihtimalim varmı acaba
81-2 ile ayrılmıştım 86 ya kadar çıktım 1 aydır dikkat ediyorum şimdi 80 kiloyum
selam canım biraz geç oldu ama cevap vermek istedim ben de...ben çalışıyorum ve öğlen arası 50 dk falan yürüyorum, öğlen nesfit-kellogs tarzı şeyler yiyorum, bunu yemek 5 dakikamı almıyor zaten.öğlen arası yürüdüğüm zaman çok mutlu oluyorum üzüldüğüm tek husus ise arkadaşlarımdan uzaklaşıyor olmam. bazen öğlen arası yürüyemediğimde ise akşam eşim işten geldiğinde çocukları bırakıp mutlaka 30-40 dk yürüyüp eve dönüyorum.....illaki yürüyorum yani evde ise spor aleti olarak sadece trombolinim var....Çalışan arkadaşlarım siz ne ara spor yapıyorsunuz..
Spor yapmadan diyete konsantre olamıyorum.
Ve spor için vakit bulamıyorum.
Calismiyorum ama 5.5-6 saat kursum(haftada 6 gün) , hergün 45 dk calismaya özen gösterdiğim kemanim, okulum, çalıştığım kpss ve dhbt sınavım var. Haa 27 aylık kızımı eklemeyi unuttum...
Bunlara Yetiş bir de arkadaslara, eve, eşe vakit ayrı derken spor olmuyor. Nasıl vakit bulacagim
misafirler misafirler ve misafirliklerrrrr bizi mahfediyor...Slm kizlarrr :) dyete ara verince ve bi kac gun ust uste misafirlige gidio bide kisafir agirlayinca benim kilom tavan yaptibu sabah 65.2 kiloydum bgun dukan exsprese basladik zuhalle insallahh cumaya kadr 63.4 olurum hatta 63.0 olursam cok daha iyi olucak msj saymak istemiyorum cnku
dukan oyuncak oldu vallahidukandan vaz geçemiyorsunuz
Aşureler bizi mahvetti, hele de sıcaksabu sabah:
rezene çayı/1 dilim peynir/1 dilim ekmek/1 dilim domates (140 kal)
ara: 1 şekerli kahve+1 şekerli çay (30 kal)
öğlen: çoban kavurma/salata/cacık/1 dilim kepekli ekmek ( 380kal)
spor:45 dk yürüyüş (-220 kal)
ara: aşure(290 kal)
Toplam:840-220=620 kalori
sporu düşünce keşke günü en fazla 1000 kalori ile kapatabilsem
ben sıklıyorum kalori saymaktanBende kalori hesabına başladım bide bu yoldan deneyeceğim belki zinciri kırarım
benim de görümcemin düğünü aralıkta çok çıtır olmalıyız çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkCok hirslamdim kizlar 14 kasmda nisan var elbise giyinicem ve elbise skiyo suan onun icine giricm insallah o gune kadr hedefim 14 kasima kadr en fazla 61.5 olmak insallahh basaricam bakalim nolcak ama aramzda kalsin siskoyken cok begenerek aldgim ve hic giymedgim elbisem var onu yaptirip giymeyi dsnuyorum biandan ama hirslanmak icnde o elbiseyi ginicem dyip motive ediyorum kendimi
ben ilk üye olduğumda siz ayırlmıştınız kızınız hastaydı nasıl oldu,inş.iyidir.merhaba
81-2 ile ayrılmıştım 86 ya kadar çıktım 1 aydır dikkat ediyorum şimdi 80 kiloyum
owww kimler gelmiş, kızın nasıl oldu diye hemen sorarım
Aaa hosgeldin canim. Hatirladim tabii hatirlamazmiyim. Ben durumunu arastirayim hayatim alalim ona gore listeye..merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?