Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dukandan vaz geçemiyorsunuz

bu sabah:
rezene çayı/1 dilim peynir/1 dilim ekmek/1 dilim domates (140 kal)
ara: 1 şekerli kahve+1 şekerli çay (30 kal)

öğlen: çoban kavurma/salata/cacık/1 dilim kepekli ekmek ( 380kal)

spor:45 dk yürüyüş (-220 kal)
ara: aşure(290 kal)

Toplam:840-220=620 kalori

sporu düşünce keşke günü en fazla 1000 kalori ile kapatabilsem

dukana ara verince verdiğin kiloları misli ile geri almıyormusunuz.

vuhuuuuu kalori hesapları yapılıyor.çok hırslı gördüm seni..çok takdir ettim

Bende kalori hesabına başladım bide bu yoldan deneyeceğim belki zinciri kırarım

Maalesef öyle gözüküyor vakit yaratmaliyim diyorum ama olmuyor

Menumu yazayım

Sabah
1 yumurta ile melemen, 2 dilim ekmek, 4,5 çatal beyaz peynir

Ara
3 tatlı kaşığı aşure

Öğle (yazmaya utanıyorum)
Önce 1 fincan sütlü Türk Kahvesi, 1 adet fırından taze çıkmış sufle, 1 fincan çay, 1 simit
Arkadaşla sahile gidince böyle oldu

Aksam
Yok

Toplam kalori, 1200

Spor
2 saat yürüyüş
1 saat ev işi

Bende menümü anlatayım sabah azcık yumurta peynir azcık domates salatalık azcık ekmek ve süt zorla yedim desem yeridir ara elma öğle etsiz nohut yemeği yoğurt sıkıntı şimdi aşure aramı desem ne desem bilemiyorum okul sonrası bi sürü kurabiye yedim akşam yok tabi

Kesinlikle kalori hesabiyla kilo veriliyo ilk 80 kiloyla diyete basladigimda gunluk 1150 kaloriyi gecmiyodum arada gectgimde olmuyo degildi tabi 4 5 kilo ole verdim kesinlikle deneyin bu arda dukani birakinca hergun gr gr da olsa kilo aldim ama normal yememe dnmedim misafirlik mifr agirlama fln derken hep hamur isi yedm su icmeyi bile unttum cayimdan icmedm drej barinca tabi dun sabah 65.9 grdum ama dun dkkat ettim ve sabah 65.2 kiloydum bgunda dukan exsprese asladik kacamaklarim oldu ama suan sabahki kilomdan 200 gr eksigim

Sabah 2 haslama yumrta 2 dlim salam biraz peynir
Ogle yogurtla yulaf kepegi karstirip bi kase yedim
arada iki lokma kek ve neskafe sekersiz
Aksam 3 tane dukan kfte 3 tane kcucuk but firinda pisirdim 1 kasik yogurt bu kadrck gunduz spor olrak 40 dakika yurudum
tempolu 2 lt su ictim 3 kupa 9lu bitki caymdan ictim ve aksam dayanamdim kek yedim yine ama suan sabahki kilomdam 200 gr eksik olmam beni mutlu etti tutucam kendimi cumaya kadr 63 olucam odemi aticam o gune kadr insallahhh

Cok hirslamdim kizlar 14 kasmda nisan var elbise giyinicem ve elbise skiyo suan onun icine giricm insallah o gune kadr hedefim 14 kasima kadr en fazla 61.5 olmak insallahh basaricam bakalim nolcak ama aramzda kalsin siskoyken cok begenerek aldgim ve hic giymedgim elbisem var onu yaptirip giymeyi dsnuyorum biandan ama hirslanmak icnde o elbiseyi ginicem dyip motive ediyorum kendimi

merhaba

ben 390. etapta 2. takıama ara vermiştim akrepçim hatırlar belki
tekrar dönme ihtimalim varmı acaba
81-2 ile ayrılmıştım 86 ya kadar çıktım 1 aydır dikkat ediyorum şimdi 80 kiloyum

sen de o kilodaysan ben hiç üzülmeyeyim kendi kiloma

merhaba

81-2 ile ayrılmıştım 86 ya kadar çıktım 1 aydır dikkat ediyorum şimdi 80 kiloyum
owww kimler gelmiş , kızın nasıl oldu diye hemen sorarım

günaydın kızlar.herkes iyidir umarım .ben ptesi rus diyetine başlamıştım ama dün iş gereği dışarı çıkınca yalan oldu. dün sabah normal kahvaltımı yaptım, öğlen de dışarda az çorba+ garnitür +köfte+yoğurt yedim bu yediklerimin yanında tatlı yemedim çok şükür
dün bizim binanın logar tamiri vardı bina yönetimi lavabo, banyo, wc kullanmayın diye not asmıştı, bakıcımız çocukları evine götürmek zorunda kaldı akşam iş çıkışı çocukları almaya gittim akşam bir şey yemeyi düşünmüyordum ta ki bakıcımız otur diye ısrar edip bir de sobanın üstüne minik minik patatesler koyuncaya kadar.
Çayın yanında kaç tane patates yediğimi hatırlamıyorum bile tek tesellim ekmeksiz yiyişim bir de ssatin çok geç olmayışıydı. Rus diyeti yalan olunca ( önümüzdeki günlerde tekrar yapacağım) bugün sabah rutin kahvaltımı yaptım. pazartesi günü kahvaltı yapmamıştım sütle başlamıştım güne, o gün çok mutsuzdum kahvaltı etmeyince ben çok kötü oluyorum.....

selam canım biraz geç oldu ama cevap vermek istedim ben de...ben çalışıyorum ve öğlen arası 50 dk falan yürüyorum, öğlen nesfit-kellogs tarzı şeyler yiyorum, bunu yemek 5 dakikamı almıyor zaten.öğlen arası yürüdüğüm zaman çok mutlu oluyorum üzüldüğüm tek husus ise arkadaşlarımdan uzaklaşıyor olmam. bazen öğlen arası yürüyemediğimde ise akşam eşim işten geldiğinde çocukları bırakıp mutlaka 30-40 dk yürüyüp eve dönüyorum.....illaki yürüyorum yani evde ise spor aleti olarak sadece trombolinim var....

misafirler misafirler ve misafirliklerrrrr bizi mahfediyor...

dukandan vaz geçemiyorsunuz
dukan oyuncak oldu vallahi

Aşureler bizi mahvetti, hele de sıcaksa

Bende kalori hesabına başladım bide bu yoldan deneyeceğim belki zinciri kırarım
ben sıklıyorum kalori saymaktan

benim de görümcemin düğünü aralıkta çok çıtır olmalıyız çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

merhaba

ben ilk üye olduğumda siz ayırlmıştınız kızınız hastaydı nasıl oldu,inş.iyidir.

owww kimler gelmiş , kızın nasıl oldu diye hemen sorarım

hoşbulduk güzelimmm
teşekkür ederim
kızım iyi çok şükür yoğun bi ilaç tedavisi gördü ilaca yanıt verince ameliyat olamdı kiste küçülme oldu küçük olduğu sürece sorun yokmuş rutin kontrolleri oluyo
hedefine ulaşamdınmı daha kaç kilon kaldı
ben burdan ayrıldıktan sonra çok kilo aldımmm
1 aydır dikkat ediyorum

akrep yok galiba kaptanımız kim

Lasofer teşekkürler canım iyiyiz
ben biliyomusunuz 2 kaşık aşure yedimm ,yemedende oluyomuş yani

Kizlar cumaya arti kilo ile gelmeyin. Simdiden bakin caresine. Cumaya dereceye girmemiz lazim.

merhaba

Aaa hosgeldin canim. Hatirladim tabii hatirlamazmiyim. Ben durumunu arastirayim hayatim alalim ona gore listeye..
Sen izinlimi ayrilmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…