Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kiz burdayim ya

Aaa hosgeldin canim. Hatirladim tabii hatirlamazmiyim. Ben durumunu arastirayim hayatim alalim ona gore listeye..
Sen izinlimi ayrilmistin?
kızının hastalığı sebebiyle ayrıldı yazıyor

aa çok sevindim seni gördüğüme ben seni istediğin kiloya gelip takımdan ayrıldım zannetteim nedense

sende burdaysan tamamdırr öpüyorum canım

Merhaba kizlar
Yarin diyete tam gaz baslicam boyum
1.60 kilom 81.1 motive olmak icin grubunuza katilmak istedim sagolsun takim kaptani davet etti paylasimlarim da bahsedicem nasil bu kiloya geldim ah ah anlatirim hepinize saglikli bir gun dililyorum bu arada ogretmenim su anda nobet durumum var arada yazarim

selam kızlar.. Akbulutj hoş geldin canım....
bugün işyerinden yemek yiyeyim dedim , koşu bandında 25 dk yürüdüm (arkadaşlarla birlikte yiyebilmek için) kendimi yemekhaneye attım , ezogelin, pırasa, makarna ve elma vardı menüde , elma hariç hepsinden yedim şu an midem çatlamak üzere çok rahatsız oldum ya ...alıştı bünyem öğlen boş boş olmaya kaldıramadı tabii bunca yükü

Tesekkurler canim bende yediklerimi yatmadan once yazayim iyi olur

Oyy bende nöbetten çıktım çok yorucu bi gündü okulun sorunlu günlerinden biriydi neyse menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir tost süt ara yok öğle patlıcan yemeği yoğurt bi tane biber dolması ara fındık akşam patlıcan yemeği yoğurt salata olcak

şu akşam yememe olayını nasıl beceriyorsun.bende bi akşam yemesem çok mutlu olacağım.

o aşure zaten herşeyi mahveden bende hiç dayanamıyorum.

benim de annem 14 ünde gelecekti bugün 21 i yaptı.bende kendime annemin gelişini hedef gösteriyorum o zamana kadar kazaklarımın içine gireceğim

canım hoşgeldin

kızlar bende menümden bahsedeyim
sabah 1 mandalina
öğle:2 kase çorba 1 dilim ekmek
ara süt 1 mandalina
akşamı yazmak istemiyorum çünkü hep kaçırıyorum.bu akşam yatmadan yazacağım.belki size karşı kendimi sorumlu hissederimde yemem.

Kizlar meraba dukan exspresin 1. gunu atlattim bgun 2. Gnum bu sabah 64.0 kiloydum 1.200 gr gitmis dun sabah 65.2 kiloydum aldiklarimi hizli verdim artik kilo vermem yavaslicaktir insallahhh cumaya kadr 63.0 olurum iki gun var insallahh basaricam

Son düzenleme:
Bende menumu yazim
Kahvalti 2 yumurta yaptim salamli yagsiz tavada pisirdim
1 kcuk domates yedim
birazda peynir yedim
Bitki cayimdan ictim 1 lt su ictim snra evimi temzleyip kzimla parka cikti gzel havayi degerlendirelim dedik 2 bcuk saat onun pesinde dolandim hic oturmadim cok yorukdum :) ama banada hareket oldu yuruyus yerine saydim yarnda tempolu bi yuruyus yapicam insallahhh
Gelince saat 4 gbi bi kase yogurdun icine 1.5 kasik yulaf kepegi karstirip yedim
Smdi nescafe ictim sekersiz yine su ictim birazdan cayimdan icicem smdilik bu kadr aksamda yemegimi yazmiyorum yatmadan yazicam insallahhh :)

Aksamki menumude yazim smdiden untmadan
Aksam 4 tane avuc ici kadr dukan kofte
2 kasik yarim yagli yogurt
Aksam yemeginden once cayimida ictim
Bu saate kadr 2 lt su ictim artik ne su icerim nede baska bsey yerim tutucam kendimi kacamak yookkkkk

Merhaba arkadşlar 2 gun cok yogundum abimi askere yoladikta anemlerde kaliyodum diyet spor yalan oldu ama bugunki menumu yazaym
Sabh 2 incir
Öglen 2 dilim tam bugday ekmek 1 tabak salata 9 zeytin
Ara 1 elma
Aksam utaniyorum yazmaya ama 2 dilim tam bujday ekmek bol kahvalti ve kaçmak 2 lokum
2 jitre su spor 500 kere ip atlama akşam yatmadanda bölgesel hareketlermi yapicgm yesil çayımida simdi demledm icicem bu arada kocam tartimi almiş çok mutlu oldum tartıldım ve 80.700 cıktim inş cumaya kadar 80 olurum 2 gunum kaldi

ha bu arada 83 dn 80.7 cikti

günaydınnn

dünkü menümü yazayım gruba girdimmi akrapçimm
sabah
1 dilim ekemek,1 zeytinyağlı baharatlı domates,3 çatal peynir .çay

ara
yarım mandalina
öğlen
salata ,7-8 tane hamsi
ara
çay ve leblebi
akişam
küçük kase kapuska ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…