Kiz burdayim yahoşbulduk güzelimmm
teşekkür ederim
kızım iyi çok şükür yoğun bi ilaç tedavisi gördü ilaca yanıt verince ameliyat olamdı kiste küçülme oldu küçük olduğu sürece sorun yokmuş rutin kontrolleri oluyo
hedefine ulaşamdınmı daha kaç kilon kaldı
ben burdan ayrıldıktan sonra çok kilo aldımmm
1 aydır dikkat ediyorum
akrep yok galiba kaptanımız kim
Buyuk ihtimalle bu cuma alirim seni listeye canim. Bakalim haber bekliyorum.Lasofer teşekkürler canım iyiyiz
ben biliyomusunuz 2 kaşık aşure yedimm ,yemedende oluyomuş yani
kızının hastalığı sebebiyle ayrıldı yazıyorAaa hosgeldin canim. Hatirladim tabii hatirlamazmiyim. Ben durumunu arastirayim hayatim alalim ona gore listeye..
Sen izinlimi ayrilmistin?
Kiz burdayim ya
Buyuk ihtimalle bu cuma alirim seni listeye canim. Bakalim haber bekliyorum.
uvvvv 1 ayda 6 kilo muçok iyi bu sefer olucak inşallh 1 ayda 6 kilo verdim burda olursam daha çok veririm
Tesekkurler canim bende yediklerimi yatmadan once yazayim iyi olurselam kızlar..Akbulutj hoş geldin canım....
bugün işyerinden yemek yiyeyim dedim , koşu bandında 25 dk yürüdüm (arkadaşlarla birlikte yiyebilmek için) kendimi yemekhaneye attım , ezogelin, pırasa, makarna ve elma vardı menüde , elma hariç hepsinden yedim şu an midem çatlamak üzere çok rahatsız oldum ya ...alıştı bünyem öğlen boş boş olmaya kaldıramadı tabii bunca yükü
Menumu yazayım
Sabah
1 yumurta ile melemen, 2 dilim ekmek, 4,5 çatal beyaz peynir
Ara
3 tatlı kaşığı aşure
Öğle (yazmaya utanıyorum)
Önce 1 fincan sütlü Türk Kahvesi, 1 adet fırından taze çıkmış sufle, 1 fincan çay, 1 simit
Arkadaşla sahile gidince böyle oldu
Aksam
Yok
Toplam kalori, 1200
Spor
2 saat yürüyüş
1 saat ev işi
Bende menümü anlatayım sabah azcık yumurta peynir azcık domates salatalık azcık ekmek ve süt zorla yedim desem yeridir ara elma öğle etsiz nohut yemeği yoğurt sıkıntı şimdi aşure aramı desem ne desem bilemiyorum okul sonrası bi sürü kurabiye yedim akşam yok tabi
Cok hirslamdim kizlar 14 kasmda nisan var elbise giyinicem ve elbise skiyo suan onun icine giricm insallah o gune kadr hedefim 14 kasima kadr en fazla 61.5 olmak insallahh basaricam bakalim nolcak ama aramzda kalsin siskoyken cok begenerek aldgim ve hic giymedgim elbisem var onu yaptirip giymeyi dsnuyorum biandan ama hirslanmak icnde o elbiseyi ginicem dyip motive ediyorum kendimi
Merhaba kizlar
Yarin diyete tam gaz baslicam boyum
1.60 kilom 81.1 motive olmak icin grubunuza katilmak istedim sagolsun takim kaptani davet etti paylasimlarim da bahsedicem nasil bu kiloya geldim ah ah anlatirim hepinize saglikli bir gun dililyorum bu arada ogretmenim su anda nobet durumum var arada yazarim
Uzul canm hirslan cnku odemimi attim bgun 64.0 kiloydummmsen de o kilodaysan ben hiç üzülmeyeyim kendi kiloma
ha bu arada 83 dn 80.7 ciktiMerhaba arkadşlar 2 gun cok yogundum abimi askere yoladikta anemlerde kaliyodum diyet spor yalan oldu ama bugunki menumu yazaym
Sabh 2 incir
Öglen 2 dilim tam bugday ekmek 1 tabak salata 9 zeytin
Ara 1 elma
Aksam utaniyorum yazmaya ama 2 dilim tam bujday ekmek bol kahvalti ve kaçmak 2 lokum
2 jitre su spor 500 kere ip atlama akşam yatmadanda bölgesel hareketlermi yapicgm yesil çayımida simdi demledm icicem bu arada kocam tartimi almiş çok mutlu oldum tartıldım ve 80.700 cıktim inş cumaya kadar 80 olurum 2 gunum kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?