hoşgeldin canım kilolarımız yakın bende 1 hafta önce o kiloydaydım 80lerden kurtulmak üzereyim az kaldıMerhaba kizlar
Yarin diyete tam gaz baslicam boyum
1.60 kilom 81.1 motive olmak icin grubunuza katilmak istedim sagolsun takim kaptani davet etti paylasimlarim da bahsedicem nasil bu kiloya geldim ah ah anlatirim hepinize saglikli bir gun dililyorum bu arada ogretmenim su anda nobet durumum var arada yazarim
canımm sır mı bilmiyorum ama beni bunu keşfetmem çok uzun sürdü biliyordum ama uygulayamıyordumuvvvv 1 ayda 6 kilo mu
sırrını söyle canım çokkkk ihtiyacımız var
Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerr :) kızlar kilo alınca hiç takıma uğramaya yüzüm olmadı şimdi vermeye çalışıyorum en azından cumaya kilo almamış olmak hedefim
ben de bıraktığın gibiyimhoşbulduk güzelimmm
teşekkür ederim
kızım iyi çok şükür yoğun bi ilaç tedavisi gördü ilaca yanıt verince ameliyat olamdı kiste küçülme oldu küçük olduğu sürece sorun yokmuş rutin kontrolleri oluyo
hedefine ulaşamdınmı daha kaç kilon kaldı
ben burdan ayrıldıktan sonra çok kilo aldımmm
1 aydır dikkat ediyorum
akrep yok galiba kaptanımız kim
Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerr :) kızlar kilo alınca hiç takıma uğramaya yüzüm olmadı şimdi vermeye çalışıyorum en azından cumaya kilo almamış olmak hedefim
3,5 lt çokkk değilmi ben günde max 2 lt içiyorum 1 fincan da yeşilçay, wcden çıkamıyorum.birde 3,5 litre su içtim
Kizlar merabadukan exspresin 1. gunu atlattim bgun 2. Gnum bu sabah 64.0 kiloydum 1.200 gr gitmis dun sabah 65.2 kiloydum aldiklarimi hizli verdim artik kilo vermem yavaslicaktir insallahhh cumaya kadr 63.0 olurum iki gun var insallahh basaricam
allah kavuştursun canımMerhaba arkadşlar 2 gun cok yogundum abimi askere yoladikta anemlerde kaliyodum diyet spor yalan oldu ama bugunki menumu yazaym
Sabh 2 incir
Öglen 2 dilim tam bugday ekmek 1 tabak salata 9 zeytin
Ara 1 elma
Aksam utaniyorum yazmaya ama 2 dilim tam bujday ekmek bol kahvalti ve kaçmak 2 lokum
2 jitre su spor 500 kere ip atlama akşam yatmadanda bölgesel hareketlermi yapicgm yesil çayımida simdi demledm icicem bu arada kocam tartimi almiş çok mutlu oldum tartıldım ve 80.700 cıktim inş cumaya kadar 80 olurum 2 gunum kaldi
sen verirsin yarına kadar o kilolarıMerhaba kızlar bugün okulda değilim Rektörlüğe gittim isim bitti şimdi eve geçiyorum sabah kahvaltıdan sonra tartıldim 64.8 kiloyum inş yarın sabaha 64.5 çıkarım bugün fazla yemeği düşünmüyorum yarın güzel sonuçlar alırız inş
Uhs kaçar eve gidip temizliğe başlar opuldunuz
3,5 lt çokkk değilmi ben günde max 2 lt içiyorum 1 fincan da yeşilçay, wcden çıkamıyorum.
kızlar ben artık diyetteyim lafını bırakıyorum.ben sağlıklı beslenip bunu bir yaşam tarzı haline getirmeye karar verdim.diyetteyim dedikce kilo alıyorum.ben gece yiyorum.sanki ruhuma diyet şeytanı girmiş gibi kendimi bir anda mutfakta buluyorum.sürekli kendime sözler veriyorum ama tutmuyorum.bu durum beni daha sonra çok üzüyor.
bugün :
sabah:1 haşlanmış yum, birkaç zeytin, az peynir, 1 dilim ekmek,2 lokma reçel
ara:1 elma
öğlen: nesfit
ara:greyfurt( yiyeceğim 15:00gibi)
akşam :köfte+salata
akşamları çocklardan ve evdeki yoğunluktan yazamayabiliyrum.genel de de kaçamak yapmamaya özen gösteriyorumbu bu günün menüsümü
menüleri yemeden mi yazıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?