Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgeldin canım kilolarımız yakın bende 1 hafta önce o kiloydaydım 80lerden kurtulmak üzereyim az kaldı

uvvvv 1 ayda 6 kilo mu
sırrını söyle canım çokkkk ihtiyacımız var
canımm sır mı bilmiyorum ama beni bunu keşfetmem çok uzun sürdü biliyordum ama uygulayamıyordum

SU İÇMEK
az yiyorum saat başı 1 yada 2 bardak su içiyorum
öğlen protein akşam sebze yemeye çalışıyorum,ekmek sadece sabah

Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerr :) kızlar kilo alınca hiç takıma uğramaya yüzüm olmadı şimdi vermeye çalışıyorum en azından cumaya kilo almamış olmak hedefim

ben de bıraktığın gibiyim
kızının durumu da iyileşiyormuş aldığın kiloyu da vermişsin, her şey yoluna girmiş ne güzel
darısı hepimiz için şu pis kilolardan kurtulup sağlıklı kilomuza kavuşmaya

günaydın kızlar.. herkes nasıl ??? sessiz buralar yine...dünakiam dövme çorbası+turşu yiyince resmen tatlı krizi tuttu hiç böyle olmamıştım, bitterim vardı bakmadığım yer kalmadı çok şükür ki bulamadım.
sonra eşim ve oğlum sıcak çikolata istediler saat 22.00 gibi, sıcak ççikolatanın ambalajına baktım baktım baktım kalori değerini bulamadım (ülkerindi sanırım ülkerin birçok ürününde kalori cetveli bulunmuyormuş) tahmini olarak 200-300 civarı birşeydir diye kendime yapmadım onlarınkinden bir fırt çektim.zor geçti yani dün akşamım....
bu hafta olmasa bile haftaya listeye girmeyi ümit ediyorum 1,4 kg var daha listeye...

Merhaba kızlar bugün okulda değilim Rektörlüğe gittim isim bitti şimdi eve geçiyorum sabah kahvaltıdan sonra tartıldim 64.8 kiloyum inş yarın sabaha 64.5 çıkarım bugün fazla yemeği düşünmüyorum yarın güzel sonuçlar alırız inş
Uhs kaçar eve gidip temizliğe başlar opuldunuz

Merhaba kızlar dun aksam tök karnina tartildıktan şnra bugun ac karnina tartilmamak ıcin zor tuttm kendimi yarin hep beraber gorçez inş herkeşe bol eksiler

Kizlar meraba dukan exspresin 1. gunu atlattim bgun 2. Gnum bu sabah 64.0 kiloydum 1.200 gr gitmis dun sabah 65.2 kiloydum aldiklarimi hizli verdim artik kilo vermem yavaslicaktir insallahhh cumaya kadr 63.0 olurum iki gun var insallahh basaricam

maşallah canım.sen bu azımle 60 i da hemen görürsün.

allah kavuştursun canım

sen verirsin yarına kadar o kiloları

kızlar ben artık diyetteyim lafını bırakıyorum.ben sağlıklı beslenip bunu bir yaşam tarzı haline getirmeye karar verdim.diyetteyim dedikce kilo alıyorum.ben gece yiyorum.sanki ruhuma diyet şeytanı girmiş gibi kendimi bir anda mutfakta buluyorum.sürekli kendime sözler veriyorum ama tutmuyorum.bu durum beni daha sonra çok üzüyor.

bugün :
sabah:1 haşlanmış yum, birkaç zeytin, az peynir, 1 dilim ekmek,2 lokma reçel
ara:1 elma
öğlen: nesfit
ara:greyfurt( yiyeceğim 15:00gibi)

akşam :köfte+salata

3,5 lt çokkk değilmi ben günde max 2 lt içiyorum 1 fincan da yeşilçay, wcden çıkamıyorum.

3.5 kilo çok gibi görünüyor ama değil canım bu miktarı geçiyorum bile
vücudumuzdaki her 15 kilo için 1 litre su imeliymişiz
ben su içmenin çok faydasını gördüm .vücudumun temizlendiğini hissediyorum ağrılarım çok azaldı su içmeyi çoğaltığımdan beri
wcden çıkamıyorum o ayrı tabi zor oluyo biraz ama değiyoo vücut alışıyormuş sonra bakalım ben ne zaman alışıcam

çok doğru bişey yapıyosun canım
ay o gece yemeleriii ben zar zor bıraktım zayıflama kemerim var onu sıkı sıkı bağlıyorum miğdemin üzerine rahatlayıyo biraz

Meraba hanimlar bgun arti 200 gr la uyandim cnku aksam cok kacamak yaptim tutamadim bogazimi herneyse bgun hic kacamak yapmadim cok mutluyum menumu paylasim
Kahvalti 1 tane haslanmis yumrta
Biraz peynir
1 dlim salam
Ara sekersiz nescafe
Ogle 3 kasik yarim yagli yogurt icine iki dlim ayvayi dgradim tatli istegimi gtrsun dye smdi cayimdan icicem 2. Kupami iciyorum 1.5 lt su ictim bu saate kadr herhun 2 lt su icmeye calisiyorum bazen bnu geciyoda arti 3 kupa bitki caymdan iciyorum
Temzlik yapiyorum bu arada eger vakit bulursam aksam yemeginden once ckip yurucem yada aksam yemeginden snra zumba yapicam ama bgun sporsuz gecmicek insallahhh hadi bakalim yarina gecen haftaki kilomdan 300 gr daha asagida olmak istyorum insallah olur bakalim

Merhaba arkadaşlar bugunki menum
Sabah 1 yumurta,2tb ekmek, 3zeytin,1tatk.tahnpekmez,domatesalatalik birçayb.şekersiz çay
Ara incir badem
oglen 2tane yagsiz gevrek kücuk kase baharatli yogurt
Ara 1kucuk havuç,nrmal armut
Aksam
Biraz salata bol lahana sarmasi
2 ltre su 500 kez ip atlama şimdide yesil çay

iyi akşamalr
menüm
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
2 kaşık bal
domates
ara

yarım mandalina

öğlen
2 köfte
az yoğurt

ara
çay leblebi
yarım keçiboynuzu

akşam
az fasulye pilaki
yoğurt
yarınki kilomu merak ediyorum 80 in altına düşmüşümdür inşallah

3 litre su

birazdan kayısılı form çayı

Gunaydin bayanlar sabah 81.0 ciktim tartida
6 kasim
Sabah
3 yk peynirli omlet
1 ck bal
Sekersiz cay
2 dl tt ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…