Aynen devam edin. güzel gidiyorsunuz. motivasyonum olmadığı için ben bir müddet izine ayrılıyorum, buralardayım. Buradan ayrılmak ++++kilo olarak geri dönüyor. siz yenilerin enerjisini buradan takip ederim , kendimi toparlayınca ben de listeye döneceğim inşallahGunaydin bayanlar sabah 81.0 ciktim tartida
6 kasim
Sabah
3 yk peynirli omlet
1 ck bal
Sekersiz cay
2 dl tt ekmek
senin içn hayırlısı neyse o olsun canımAynen devam edin. güzel gidiyorsunuz. motivasyonum olmadığı için ben bir müddet izine ayrılıyorum, buralardayım. Buradan ayrılmak ++++kilo olarak geri dönüyor. siz yenilerin enerjisini buradan takip ederim , kendimi toparlayınca ben de listeye döneceğim inşallahbütün kızlar
Aynen devam edin. güzel gidiyorsunuz. motivasyonum olmadığı için ben bir müddet izine ayrılıyorum, buralardayım. Buradan ayrılmak ++++kilo olarak geri dönüyor. siz yenilerin enerjisini buradan takip ederim , kendimi toparlayınca ben de listeye döneceğim inşallahbütün kızlar
günaydın kızlar hesaplamayı doğru yaptım mı bilmiyorum 64,5 olmayı düşünüyordum kısmet olmadı hayırlısı olsun
pazargünü doğum günüm eşim yarın izin aldı hafta sonu evde 2 gün beraber olacaz ve ben yine zayıflayamadım hayırlısı
% hesaplama=(geçen haftaki kg- bu haftaki kg)x100/ geçen haftaki kgKizlar ben hedfimide mi yazmaliyim anlamadim baska ne yazicam bolucem bi yardim edin yoldayim okulda ogle arasi yazarim artik by
hesaplaman doğru canım, pofffffffffff bu hafta ben de artıdayım benimki resmen çocuk oyuncağı oldu nasıl bir metobolizmaysa artık +-+- şeklinde gidiyorum , eşinin doğumgünü kutlu olsungünaydın kızlar hesaplamayı doğru yaptım mı bilmiyorum 64,5 olmayı düşünüyordum kısmet olmadı hayırlısı olsun
pazargünü doğum günüm eşim yarın izin aldı hafta sonu evde 2 gün beraber olacaz ve ben yine zayıflayamadım hayırlısı
boyun kaçtı canım , bir de kendinden bahsedermisin sakıncası yoksa merak ettim dehedef kilomuda yazmam gerekiyo heralde
ne yazsam acabaaaa
ilk hedeff. 68 olsunn
daha önce bu kiloya kadar inmiştim
2 ayda süre veriyorum kendime 2 ay bitmeden 68 kiloyu görücemm inanıyorum ben
belkide daha fazla vereirim belli olmaz benim işim
Hayirdir canim ne izni?Aynen devam edin. güzel gidiyorsunuz. motivasyonum olmadığı için ben bir müddet izine ayrılıyorum, buralardayım. Buradan ayrılmak ++++kilo olarak geri dönüyor. siz yenilerin enerjisini buradan takip ederim , kendimi toparlayınca ben de listeye döneceğim inşallahbütün kızlar
Pazar benim de dogum gunumgünaydın kızlar hesaplamayı doğru yaptım mı bilmiyorum 64,5 olmayı düşünüyordum kısmet olmadı hayırlısı olsun
Seni aliyoruz canim listeye, hatta belki ben de girerim listeye, ay hala karar veremedim ya, birinizde yorum yapmadiniz askolsun yanigünaydınn
bu sabahki kilom 79.9
Diger haftaya daha dikkatli olup veriyosun o zaman tamammi seker.günaydın kızlar benim kilom sabit.(çok şükür)o kadar yemeğe kilo almamışım.şimdi biraz yoğunum öğleden sonra hemen gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?