Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.takım437-438. etap***

hedef52 (65,5 /66,0/-0,5/-0,25/ % )izine ayrıldı
uhs( 64,3 / / / %)
zuhal32( 64,2 / / / %)

azaydidem (63,4 / / / %)
lusyen32 (
60,8/ / / %)
ekim2009 ( 97,4 / / / )2.defa bildirim yapmadı,izne ayrılmak istiyor
Melrin(66 / / / %)
ambitious_girl ( 101,3/
/ / %)
kraker

2.takım ortalaması : %
*kilo farklarınızı 2ye bölmeyi unutmayın (geçen hafta bildirim yapılmadığından 2ye bölünecek)

Gunaydin bayanlar sabah 81.0 ciktim tartida
6 kasim
Sabah
3 yk peynirli omlet
1 ck bal
Sekersiz cay
2 dl tt ekmek
Aynen devam edin. güzel gidiyorsunuz. motivasyonum olmadığı için ben bir müddet izine ayrılıyorum, buralardayım. Buradan ayrılmak ++++kilo olarak geri dönüyor. siz yenilerin enerjisini buradan takip ederim , kendimi toparlayınca ben de listeye döneceğim inşallahbütün kızlar

senin içn hayırlısı neyse o olsun canım

canım inşallah bir an önce toparlarsın kendini
kendini toparlamak için yemek yemen gerekmiyo sağlığın için dikkat et yediklerine herşeyin başı sağlık
umarım bol eksilerle bomba gibi dönersin

***2.takım437-438. etap***

hedef52 (65,5 /66,0/-0,5/-0,25/ % )izine ayrıldı
uhs( 64,3 / 64,8 /-0,5 / -0,39%)
zuhal32( 64,2 / / / %)

azaydidem (63,4 / / / %)
lusyen32 (
60,8/ / / %)
ekim2009 ( 97,4 / / / )2.defa bildirim yapmadı,izne ayrılmak istiyor
Melrin(66 / / / %)
ambitious_girl ( 101,3/
/ / %)
kraker

2.takım ortalaması : %
*kilo farklarınızı 2ye bölmeyi unutmayın (geçen hafta bildirim yapılmadığından 2ye bölünecek)

hedefcim gitmeseydin iyi olurdu neyse hayırlısı olsun

günaydın kızlar hesaplamayı doğru yaptım mı bilmiyorum 64,5 olmayı düşünüyordum kısmet olmadı hayırlısı olsun
pazargünü doğum günüm eşim yarın izin aldı hafta sonu evde 2 gün beraber olacaz ve ben yine zayıflayamadım hayırlısı

hedef kilomuda yazmam gerekiyo heralde

ne yazsam acabaaaa
ilk hedeff. 68 olsunn
daha önce bu kiloya kadar inmiştim
2 ayda süre veriyorum kendime 2 ay bitmeden 68 kiloyu görücemm inanıyorum ben
belkide daha fazla vereirim belli olmaz benim işim

doğum günün kutlu olsun canım şimdiden

Kizlar ben hedfimide mi yazmaliyim anlamadim baska ne yazicam bolucem bi yardim edin yoldayim okulda ogle arasi yazarim artik by

Kizlar ben hedfimide mi yazmaliyim anlamadim baska ne yazicam bolucem bi yardim edin yoldayim okulda ogle arasi yazarim artik by
% hesaplama=(geçen haftaki kg- bu haftaki kg)x100/ geçen haftaki kg

geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkar , çıkan rakamı geçen haftaki kilona böl ve 100 ile çarp canım , sanırım sen 2 hafta denem süresindesin ama bu bilgilerini paylaş ki kaptanımız not alsın , bir de hedef kilonu belirtmelisin hedef kilonu bir kereye mahsus belirtiyorsun ki bu senin mezun olman için gerekli bir veri..... yüzde hesaplamayı ise herhafta rutin yapıyorsun , başarılarrrrrrrrrrrrr

hesaplaman doğru canım, pofffffffffff bu hafta ben de artıdayım benimki resmen çocuk oyuncağı oldu nasıl bir metobolizmaysa artık +-+- şeklinde gidiyorum , eşinin doğumgünü kutlu olsun
boyun kaçtı canım , bir de kendinden bahsedermisin sakıncası yoksa merak ettim de

Hayirdir canim ne izni?
Boyle damdan dusme izinmi olur yahu.
Sormamissin ama ben yinede soyliyeyim fikrimi, izin yok canim sana, izin yaramiyor sana.
Boyle kararlari almadan once haberim olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Pazar benim de dogum gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…