Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

doğum günün kutlu olsun canım şimdiden
sağol canım çok teşekkür ederim.ya ben çok seviyorum doğum günümün kutlanmasını bi kaç yıldır ailem kutlamıyor keşke onlarda kutlasa daha mutlu olurum.

Pazar benim de dogum gunum
evet biliyorum canım seninde doğumgünün kutlu olsun şimdiden biz eşimle pazar günü büyük ihtimal mersindeyiz.bir türlü gidemedik doğumgününde gidelim dedi tama dedim.

Merhaba arkadaslar bugunki kılom 79.800 baslangc 83
1.hafta 83-2=81
2.hafta 81-1.200=79.800 toplam verilen 3.200
süper maşallah tü tü tü tü
tebrik ederim canım fit olduğun günleride görürüz inş

hedefcim gidemiyorsun oleyyyyy
bunu kutluyalım seninle birşey planlamıştım ama şuan içinden gelmez yapmak
neyse sen toparlanınca başlarız.

Seni aliyoruz canim listeye, hatta belki ben de girerim listeye, ay hala karar veremedim ya, birinizde yorum yapmadiniz askolsun yani

Kaptanim bu hafta sende gir artik listeye burdan hic ayrilmiyosun ama listede degilsin bence artik listede olmanin vakti geldi

Hedef bencede gitme sakin yoksa kilo alirsn buralarda olsan bile hem kaptanimiz izn vermedi gidemezsinnnnnn kiiiii

Bu arada bu hafta bendemi sira liste icn ben napcam smdi yuzde nasl hesaplicam biri bana yardim etsin

Ya kizlar bi turlu hesalayamadim yuzdemi

Bu arada 63.6 kiloyum nese bole devam brakmak yok en son 63.4 kiloydum 200 gr fazlayim haftaya telafi edicem etmek zrundayim bu hafta kacari yok 61 grucemmm nisan varrrr

boyum 1.63 yaşım 70 doğumluyum siz hesaplayın artık
2 çocuğum var 1 kız 1 erkek çalışmıyorum

Pazar benim de dogum gunum

iyiki doğdun akrepçimm iyiki doğdun akrepçimmmmm
ben hafta sonu yokum şimdeieden kutlayayım dedim

Seni aliyoruz canim listeye, hatta belki ben de girerim listeye, ay hala karar veremedim ya, birinizde yorum yapmadiniz askolsun yani

evet ya sen niye listede yoksun

gir listeye giiiirr giiiirrrrrrrrrrrr lütfeeennnnnn

Kaptanim bu hafta sende gir artik listeye burdan hic ayrilmiyosun ama listede degilsin bence artik listede olmanin vakti geldi
Kuzu nasil gideyim, takim kaptaniyim
Listeden uzak kalmak yaramadi bana o kesin ama.

Merhaba arkadaslar bugunki kılom 79.800 baslangc 83
1.hafta 83-2=81
2.hafta 81-1.200=79.800 toplam verilen 3.200
Canim baslangic tarihini yazarmisin? Not almamisim seni deftere, benmi cagirmistim seni, neden not almamisimki? hedef56 cim sen not almismiydin?

Bu arada bu hafta bendemi sira liste icn ben napcam smdi yuzde nasl hesaplicam biri bana yardim etsin
Eski kilo -yeni kilo
Cikan farki 100 le carpiyosun ve eski kilona boluyosun, cikan sonuc yuzden oluyor.

Takim yuzdeside yuzde toplami takim sayisina bolunuyor canim.

***2.takım437-438. etap***

hedef52 (65,5 /66,0/-0,5/-0,25/ % )
uhs( 64,3 / 64,8 /-0,5 / -0,39%)
zuhal32( 64,2 / / / %)

azaydidem (63,4 / / / %)
lusyen32 (
60,8/ / / %)
Melrin(66 / / / %)
ambitious_girl ( 101,3/
/ / %)
kraker ( 81,2 / 79,9 / 1.3 / 0.03 / 0.03%) 390. Etapta hastalik nedeni ile ayrilan uye geri dondu. Kilosu 48 e bolundu.

2.takım ortalaması : %

*kilo farklarınızı 2ye bölmeyi unutmayın (geçen hafta bildirim yapılmadığından 2ye bölünecek)

benim yerime gelebilirsin
gel tabi azimli olanlar listeye
ya ben kendimdeki gidişatı beğenmedim 66 çok uç bir kilo değil üstüne çıksam da düşemeyeceğim bir kilo değil belki de64le falan dönerim. kendimde bazı değişiklikleri yapana kadar gitmeliyim,listede değilim

hedefcim gidemiyorsun oleyyyyy
bunu kutluyalım seninle birşey planlamıştım ama şuan içinden gelmez yapmak
neyse sen toparlanınca başlarız.
gitmiyorum yaaa listeden tıyorum kendimi
uzak duramam sizden de listeden de insan uzaklaşınca listenin kıymetini anlıyor
keşke 64 ü görünce çıksaydım listeden de kilo alsam bile 64 olup listeye girmek için uğraşırdım

Listedesin canim, gitmiyosun....

Hedef bencede gitme sakin yoksa kilo alirsn buralarda olsan bile hem kaptanimiz izn vermedi gidemezsinnnnnn kiiiii
neyse takım zaten berbat, ortalamaları falan düşürdüğüm yok, hani tek benden kaynaklı bir sıkıntı yokkalırsam haftaya veririm değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…