sağol canım çok teşekkür ederim.ya ben çok seviyorum doğum günümün kutlanmasını bi kaç yıldır ailem kutlamıyor keşke onlarda kutlasa daha mutlu olurum.doğum günün kutlu olsun canım şimdiden
evet biliyorum canım seninde doğumgünün kutlu olsun şimdiden biz eşimle pazar günü büyük ihtimal mersindeyiz.bir türlü gidemedik doğumgününde gidelim dedi tama dedim.Pazar benim de dogum gunum
süper maşallah tü tü tü tüMerhaba arkadaslar bugunki kılom 79.800 baslangc 83
1.hafta 83-2=81
2.hafta 81-1.200=79.800 toplam verilen 3.200
Seni aliyoruz canim listeye, hatta belki ben de girerim listeye, ay hala karar veremedim ya, birinizde yorum yapmadiniz askolsun yani
hesaplaman doğru canım, pofffffffffff bu hafta ben de artıdayım benimki resmen çocuk oyuncağı oldu nasıl bir metobolizmaysa artık +-+- şeklinde gidiyorum , eşinin doğumgünü kutlu olsun
boyun kaçtı canım , bir de kendinden bahsedermisin sakıncası yoksa merak ettim de
Pazar benim de dogum gunum
Seni aliyoruz canim listeye, hatta belki ben de girerim listeye, ay hala karar veremedim ya, birinizde yorum yapmadiniz askolsun yani
Kuzu nasil gideyim, takim kaptaniyimKaptanim bu hafta sende gir artik listeye burdan hic ayrilmiyosun ama listede degilsin bence artik listede olmanin vakti geldi
Bu haftw sendemi sira?Bu arada bu hafta bendemi sira liste icn ben napcam smdi yuzde nasl hesaplicam biri bana yardim etsin
Canim baslangic tarihini yazarmisin? Not almamisim seni deftere, benmi cagirmistim seni, neden not almamisimki?Merhaba arkadaslar bugunki kılom 79.800 baslangc 83
1.hafta 83-2=81
2.hafta 81-1.200=79.800 toplam verilen 3.200
Eski kilo -yeni kiloBu arada bu hafta bendemi sira liste icn ben napcam smdi yuzde nasl hesaplicam biri bana yardim etsin
28 yada 29unda grmistmCanim baslangic tarihini yazarmisin? Not almamisim seni deftere, benmi cagirmistim seni, neden not almamisimki?hedef56 cim sen not almismiydin?
Tamam canim. Daha cok yenisin.28 yada 29unda grmistm
benim yerime gelebilirsinSeni aliyoruz canim listeye, hatta belki ben de girerim listeye, ay hala karar veremedim ya, birinizde yorum yapmadiniz askolsun yani
gitmiyorum yaaa listeden tıyorum kendimihedefcim gidemiyorsun oleyyyyy
bunu kutluyalım seninle birşey planlamıştım ama şuan içinden gelmez yapmak
neyse sen toparlanınca başlarız.
Listedesin canim, gitmiyosun....benim yerime gelebilirsin
gel tabi azimli olanlar listeye
ya ben kendimdeki gidişatı beğenmedim 66 çok uç bir kilo değil üstüne çıksam da düşemeyeceğim bir kilo değil belki de64le falan dönerim. kendimde bazı değişiklikleri yapana kadar gitmeliyim,listede değilim
neyse takım zaten berbat, ortalamaları falan düşürdüğüm yok, hani tek benden kaynaklı bir sıkıntı yokHedef bencede gitme sakin yoksa kilo alirsn buralarda olsan bile hem kaptanimiz izn vermedi gidemezsinnnnnn kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?