Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar cok ozur dilerim hala paylasamadim bu saatten snrada paylasilsasa bsey farketmez galiba ama hala hedeften bi yanit bekledim ozelden msj attim kimse grmedi ogleden beri akrepde gtti hic yapmadgim icn yuzde hesaplamasini beceremedm cok ozurdilerim

Canim son anda isim cikti. Hedef burda diye rahattim ve simdi girebildim.
Geldim gordum listemiz yok, aferin bize.
Hedefin isi cikti sanirim.
Canim paylasima yazsaydin keske.
İste bu durumlar yuzune herkes bilsin istiyorum hesaplamayi.

Canim son anda isim cikti. Hedef burda diye rahattim ve simdi girebildim.
Geldim gordum listemiz yok, aferin bize.
Hedefin isi cikti sanirim.
Canim paylasima yazsaydin keske.
İste bu durumlar yuzune herkes bilsin istiyorum hesaplamayi.

Ayy nolur bida bana yaptrmayin gerckten cok uzgunum ozurdilerim

Öncelikle tüm gün menümü anlatayım sabah poğaça taze sıkılmış meyve suyu peynir azcık menemen azda nutella ara yarım armut 1.5 ceviz akşam çorba bide karnıbahar haşladım üzerine yoğurt koydum biraz Salça kavurdum öyle uyduruk bi yemek yedim birazda salata vardı sonra Türk kahvesi içtim akşam yemeği ile sabahı affettirir diye düşündüm bide bugün koltukları salondaki halıyı sildim evi sil süpür yaptım spor niyetine

ammaaaan neler olmuş Cuma günü mesai yoğundu işten çıkmadan önce de listeyi kontrol etmedim ,akrep ortalıklardaydı o yapmıştır diye şetmiştim oysaki liste tamama yakındı. noldu şimdi

sen elinden geleni yaptın moralini bozma hatta daha sık listeye katkılarınızı bekleriz diyelim. liste baya şekle girmişti akrebi de görünce tamam dedim o halleder sonra liste ortada kalmış. herhangi bir üye paylaşıma gidip yardım isteyebilirdi veya listenin son halini bu kadar yapabildim diyerek paylaşıma taşıyabilirdi. Ama olsun kötü de olsa bir tecrübe oldu.

Şimdi ne olacak?

Bu hafta bildirim yapmadığımız ve geçen haftaki etap birleştirilmiş olduğu için önümüzdeki listede kilo farkları veya yüzdeler 3e bölünecek.
E ecem847 ister kilo farkını ister %yi 3e bölebiliriz (galiba kilonun bölünmesi kafanı karıştırmıştı)

Azıcık oturma fırsatı buldum menümü anlatayım sabah taze sıkılmış portakal suyu az menemen bi tane gözleme bi dilim ekmek biraz peynir ara ve öğle yok akşam yarım porsiyon döner ve kola 1 tanede çiğ köfte yedim bugünün en büyük başarısı künefenin tadına bile bakmadım

yeni bir hafta yine bir pazrtesi
dün sabah 66,9 u gördüm gene benşm etekler 67de tutuşuyor
uzun zamandır yapmadığım ama daha öncelerden çok sevdiğim bir yönteme geri döndüüm
Detoks çorbasııııı veya adına vicdan çorbası da denilebilir
2 tane çorba tarfim vardı biri vicdan çorbası diğeri de serdeçallı kabak çorbası ikisinin karışımı birşey yaptım
malumunuz geceleri keyfi yiyorum ve bunu durduramaıyorum gibi bir bahanem var
naptım işte bu çorbadan birer kaseyi akşam saat 6da ve 8de içtim
akşam yemeğimi saat 5 te yemiştim
sabaha 500 g. gitmişti , yağdan da gitmiş , artık cihazıma da güveniyorum doğru söylüyor bence
dün 40 dk yürüyüş de yaptım
inşallah aynı performansı bugün de sergileyeceğim
bu arada dişim de ağrıyor dişçiden randevu aldım

günaydın kızlar nasılsınız ben hem çok iyiyim
dün eşim bana çok çok güzel bir gün yaşattı. çok mutlu etti beni ne zamandır yapmıyordu. sürpriz falan bende açıkçası hiç bir şey beklemiyordum.çok mutlu oldum ve çok hiç diyet falan yapmadım dün ama acısını bugün çıkarıcam
sabah hiçbir şey yemedim.birazdan kahve içerim
öğlende leblebi falan yerim bugün az yiyerek dünü dengelemem lazım.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım ...
günaydın tatlım haftasonun ne güzel geçmiş sevindim senin adına,, benim de çok güzel geçti ctesi akşam yemeğe çıktık herzaman çocuklar ağzımızdan burnumuzdan getirirdi (daha doğrusu küçük olan) ama oyun parkının tam karşısındaki masaya oturduk ve onlar çok güzel oynadılar biz de keyifle yemeğimizi yedik :):)

hadi menü paylaşayım

sabah:1 bardak elma ve üzüm sirkesi damlatılmış ılık su
kahvaltı: 1 minik muz 1 büyük nar (aslında bu ikisi bile bir kahvaltı eder)
1 minik haşlanmış yumurta
2 dilim hellim peyniri
3-4 zeytin
Domates-salatalık
2 adet etimek (bunu yiyince diyet yapmış gibi oluyorum)

*** bu hafta bir toparlanamadık, bu cuma listesinde %0,3 kilo verilmemişse cumrtesi cezalar başlayacak. şimdilik mesaj sayma durumu yok.

*** geçen perşembe ölçüler de es geçildi. bu hafta perşembe günü ölçümleri ihmal etmiyoruz.

doğum günü süprizi herhalde. Doğum günün kutlu olsun tekrardan

gelelim diyetimizeeeee cuma günü tartı sonucum kötüydü, hafta sonu da pk dikkat etmedim ..bugünden itibaren yine çok sıkı devam, 19 aralıkta görümcemin düğünü olacak 6 haftam var bir haftasını çıkarıyorum bir hafta öncesinden memlkete gideriz.
5 hafta da en az 3 kg vermem lazım ......

nasıl pis bir boğazım ya, hem zayıflamaktan bahsediyorum hem de arkadaşın getirdiği elma kurusuna dadandım offf pofffff .
bir de diyet listelerine , yöntemlere falan baktım hepsi sıkıcı sanırım depresyndayım

Özellikle ülkemizde incir kurusu ve kayısı kurusu, kurutulmuş üzüm ve elma gibi kuru meyveler sık tüketilir. Aslında bu yiyecekler kurutularak içerisindeki şeker yoğunluğu artırılmakta ve kilo almak için etkili besinler olmaktadır Kurutulmuş meyvelerde meyvenin içerisindeki su dehidrasyon yöntemiyle gittiği için geriye yoğunlaşmış etli kısım kalmaktadır. Bundan dolayıdır ki meyve kuruları oldukça zengin kalori kaynaklarıdır. 10 dilim kurutulmuş elma parçasında kalorisi ortalama olarak 200 kalori bulunurken. Aynı miktardaki kaloriyi yaş elmadan almak için 3 iri elma tüketmeniz gerekecektir. Aynı şekilde yarım kase kuru üzümde 200 kalori vardır.

şimdi bunu okudum moraller alt üst oldu, anlamadığım husus ise meyve kurutulunca şeker yoğunluğu niye artıyor sanki dışarıdan şeker mi enjekte ediliyor .

Gecmis olsun canim.

Ben yazdij olculerimi sekerim.
Ajandalara alinmis olcu notlari yazildsin. Bu bolmeli cumayi atlatalim. Diger cuma disipline uyabilme acisindan guzel kurallar olucak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…