sağol ttalım size layık olmaya çalışacağım...
hepsini anladım da 1 minik haşlanmış yumurtayı anlayamadım
bu menüye uydunsa haftasonuna göre toparlandın demektirSlm kızlar bende geldim öncelikle menüm sabah 2 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin bi dilim ekmek süt ara yarım mandalina öğle zeytinyağlı pırasa yemeği yoğurt ufak bi poğaça ara bi tane mini popkek akşam çorba salata olcak ekmeksiz
owwwwwwGeldim 60 dk bisiklet 30 dk Jessica 10 dk plates bunun haricinde gün içinde atılan 10000 adım ile günü tamamladım   
günaydın kızlar nasılsınız adana da bugün hava çok güzel
sabah tartıldım 64,8 çıktım.sevindim buna pazar günü yediklerimden dolayı 66 yı görürüm diye düşünmüştüm.
bu hafta hedefim 63 ü görmek
okula gelince burada kilo veren arkadaşımla karşılaştım.64 olduğunu söyledi fit olmuş resmen bilmeyenler için söyliyim kız 79 ile başladı şuan 64 kilo ve 55 olmak istiyormuş.yani geldi solladı geçti gidiyor ve ben çok kıskandımmmmm
bu haftaki hedefimi tekrarlıyorum 63ü görmek
ve bunun için herşeyi yapıcammmmm
hemen ekliyorum adım artıkbuisbitecek .ben bi ara instagramla baya kilo vermiştim amaaaaaaaa hepsini fazlasıyla geri aldımkızlar intagram kullananlar beni ekleyebilir.
parttimediet
Özellikle ülkemizde incir kurusu ve kayısı kurusu, kurutulmuş üzüm ve elma gibi kuru meyveler sık tüketilir. Aslında bu yiyecekler kurutularak içerisindeki şeker yoğunluğu artırılmakta ve kilo almak için etkili besinler olmaktadır Kurutulmuş meyvelerde meyvenin içerisindeki su dehidrasyon yöntemiyle gittiği için geriye yoğunlaşmış etli kısım kalmaktadır. Bundan dolayıdır ki meyve kuruları oldukça zengin kalori kaynaklarıdır. 10 dilim kurutulmuş elma parçasında kalorisi ortalama olarak 200 kalori bulunurken. Aynı miktardaki kaloriyi yaş elmadan almak için 3 iri elma tüketmeniz gerekecektir. Aynı şekilde yarım kase kuru üzümde 200 kalori vardır.
şimdi bunu okudum moraller alt üst oldu, anlamadığım husus ise meyve kurutulunca şeker yoğunluğu niye artıyor sanki dışarıdan şeker mi enjekte ediliyor .
ben olur diyorum4. takimdan selamlar:) Bu hafta sizinle yarismak, her iki takimi da daha fazla motive edip verimli bir hafta gecirmek istiyoruz. Siz ne dersiniz?:)
ben olur diyorum
son 3,5 günümüz
ve biz geçen hafta bildirim yapmadığımız için bu hafta takım olarak kilomuz 3e bölünecek.
Bu hafta plot çalışma olsun:)haftaya da gerçek yarışmaya geçelim
4. takimdan selamlar:) Bu hafta sizinle yarismak, her iki takimi da daha fazla motive edip verimli bir hafta gecirmek istiyoruz. Siz ne dersiniz?:)
sabah
lavaş dürüm peynirli
domates biber
ara
yeşilçay 1 hurma
öğlen
1 yumurta
küçük kase yoğurt
ara
çay leblebi olur
akşam
haşlanmış karnıbahar,yoğurt
Bu hafta cuma gününe 64,5 olmayı hayal ve umut ediyorum
Kişisel gelişim notlarında görmüştüm
HAYAL EDİN....yazıyordu
Herşey önce bir hayaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?