Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar nasılsınız adana da bugün hava çok güzel
sabah tartıldım 64,8 çıktım.sevindim buna pazar günü yediklerimden dolayı 66 yı görürüm diye düşünmüştüm.
bu hafta hedefim 63 ü görmek
okula gelince burada kilo veren arkadaşımla karşılaştım.64 olduğunu söyledi fit olmuş resmen bilmeyenler için söyliyim kız 79 ile başladı şuan 64 kilo ve 55 olmak istiyormuş.yani geldi solladı geçti gidiyor ve ben çok kıskandımmmmm
bu haftaki hedefimi tekrarlıyorum 63ü görmek
ve bunun için herşeyi yapıcammmmm

bugünkü menümü yazayım
sabah klasik kahvaltım (domates salatalık peynir 6 zeytin 1 yumurta maydonoz 2 etimek)
arada 1 elma yeşil çay
öğlen bol yeşillikli salata 2 etimek ayran
akşam eve giderken 5 badem 1 avuç leblebi
akşam 4 kaşık patlıcan tava 1 kase kırmızı biber naneli yoğurt 1 dilim ekmek
yatmadan tarçınlı süt

Kızlar bütün olsun diye öğünler tamamlandıkça geçmiş menülerin üstüne son yediklerimi yazıyorum, tekrar etmiş oluyorum,önceki bildirimlerimi okumuşsanız noktalı kısımdan aşağısını okumayabilirsiniztüm günü nasıl gerçirdiğimi merak ederseniz okumaya devam

Menüm:
dün akşam: 1 fırında alabalık/salata/
yemekten 1 saat sonra: tarçınlı zencefilli süt
saat 20: zerdeçallı vicdan corbammmm

........
öğlen: fırında soslu alabalık (1/2),roka, 6 kaşık makarna, 3-4 çatal irmik helvası

yürüyüş:40 dk

....................

sabah:1 bardak elma ve üzüm sirkesi damlatılmış ılık su
kahvaltı: 1 minik muz 1 büyük nar
1 minik haşlanmış yumurta
2 dilim hellim peyniri
3-4 zeytin
Domates-salatalık
2 adet etimek

sağol ttalım size layık olmaya çalışacağım...

hepsini anladım da 1 minik haşlanmış yumurtayı anlayamadım

Ben az yiyor diye krakeri kraliçe ilan ettim zannediyordum ama sen de hak etmişsin her zamanki gibi.
Çok düşük bir kiloda izine ayrıldığın için bu kadar zorlanıyorsun, üzülme kazanan sen olacaksın. hatta 63ü görünce ben de mi zizine ayrılsaydım da canla başla takıma girmek içn uğraşsaydım diyorum .canını sıkmadan devam et, gayet sağlıklı ve iradeli besleniyorsun 1 defa 58i gördün bir daha görürsün hatta daha aşağıları da göreceksin inşallah

Minik yumurta da hakikaten minikti ekstra akstra smalll

bu menüye uydunsa haftasonuna göre toparlandın demektir

Geldim 60 dk bisiklet 30 dk Jessica 10 dk plates bunun haricinde gün içinde atılan 10000 adım ile günü tamamladım   
owwwwww
Jesica da galiba spor yaptıran bacılardan biri, literatürümüze yeni bir egzersiz eğitmeni daha kazandırmış oldun

ay benim 82 kiloluk kardeşim de 66 kilo artık
bırakmayan kazanıyor
şimdi o da streslendi biraz öğün düzeni okul yüzünden aksamaya başladı da
onların yaptığını biz de yapacağız inşallah
Hedef52 niz gene kişisel gelşişim kitaplarına sardı
Öğrensin size de anlatacak
Öğrensin-uygulasın anlatsın

cumartesi günü saat 5 gibi lahmacun yemiştim sonrasında da maraş tarhanası vs. yemeye devam etmiştim. Pazar sabah kilom 66,9 idiyağ oranım 36,1
Pazar günü akşamdan sonra diyet yapmaya kara verdim. gene gün içinde de dikkat edecektim de eşim lahmacun almış bir daha ucundan uzundan derken 2 lahmacunu gene yedim. saat 5ten önceydi. saat 6da ve 8de 1er kase zerdeçallı vicdan çorbasından içtim.
Pazartesi kilom: 65,8 yağ oranım 35,8 idi
veee dünkü menüyü yazdım akşam yemekten sonra 1 bardak süt ve 8 gibi çorbamdan içme ihtiyacı duydum
kilom 65,4 ,yağ oranım 35,3

67 kilo olmak üzereyken böyle ufak bir kaç numara ile 2 günde 1,5 kilo gidince benden mutlusu olmuyor

günaydın kızlar ben dün yoktum malum izin günüm (gerçi temizlikle nasıl bitti anlamadım).dünkü menümü paylaşayım
sabah:domates,peynir
ara:1 bardak süt
öğle:3 kaşık kıymalı menemen,1 dilim ekmek
ara:1 bardak süt,peynir
akşam:4 adet köfte,salata
yatsı:1 bardak süt

bu kadar az yediğim için hem şaşkın hem de mutluyum

inanmıyorummmmm.bende onlar daha az kaloriili diye düşünürdüm.meğer avuç avuç kalori tüketiyormuşuz.

Kilo vermek için bi sürü video indirdim Jessica onlardan biri boyuna değişik hareketler var bisiklet sonrası onuda ekliyorum sonuda platesten bildiğim bikaç hareketle kapatınca o günü karlı kapattığımı düşünüyorum

4. takimdan selamlar:) Bu hafta sizinle yarismak, her iki takimi da daha fazla motive edip verimli bir hafta gecirmek istiyoruz. Siz ne dersiniz?:)

4. takimdan selamlar:) Bu hafta sizinle yarismak, her iki takimi da daha fazla motive edip verimli bir hafta gecirmek istiyoruz. Siz ne dersiniz?:)
ben olur diyorum
son 3,5 günümüz
ve biz geçen hafta bildirim yapmadığımız için bu hafta takım olarak kilomuz 3e bölünecek.
Bu hafta plot çalışma olsun:)haftaya da gerçek yarışmaya geçelim

bugünki menüm
sabah:1 ortaboy nar/1küçük muz
kahvaltı:biberli salçalı omlet/2 talı kaşığı krem peynir/20 minik altınbaşak kraker/az domates-salatalık
öğlen: 6-8 kaşık mantarlı et sote/cacık/ 6 kaşık pirinç pilavı( ben diyet yapmıyorum kiiiiiii sadece normal insanlar gibi yiyorum)

yürüyüş:20 dk.

sabah
lavaş dürüm peynirli
domates biber

ara

yeşilçay 1 hurma

öğlen

1 yumurta
küçük kase yoğurt

ara

çay leblebi olur

akşam

haşlanmış karnıbahar,yoğurt

ben olur diyorum
son 3,5 günümüz
ve biz geçen hafta bildirim yapmadığımız için bu hafta takım olarak kilomuz 3e bölünecek.
Bu hafta plot çalışma olsun:)haftaya da gerçek yarışmaya geçelim

Hepimizin amaci bir. Maksat motivasyonu arttirip biran evvel hedeflerimize ulasmak. Kabul ettiginiz icin tesekkur eder, basarilar dileriz:)

kızlar ben buralardayım şimdiye kadar menüm aynı kaçamak yapmadım.
bugün eve giderken yürüyüş yapıcam evde ev işi çocukla oyun derken biraz daha aktive olurum bide yatmadan mekik çekerim. sporlarımda bunlar malesef.
yarışmaya bende varım diyorum bu haftaki hedef 63lü rakam görmek 63,9 olabilir haftaya tam 63 olmak istiyorum.
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

gitmeden bugün ki menümü paylasayım
sabah 1 dilim peynir
ara:1 paket çubuk kraker
öğle:2 köfte,1 dilim patates
ara:1 paket çubuk kraker
akşam:fırında tavuk ve salata
yatsı:1 bardak süt

çubuk krakerler ne diye sorarsanız.çok yoğundum tansiyonum düşünce çubuk yedim.o da paketi, açınca hepsi bitti ama çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…