evet canım dün şımarık bi çocuk oldum iyide oldu ilgi görmek hoşuma gitti.doğum günü süprizi herhalde. Doğum günün kutlu olsun tekrardan
hımmmm bende kanım düzelsin diye kuru üzüm alacaktım canım kış geliyor ve ben üşümeye başladım.herkes kansızlıktan diyorÖzellikle ülkemizde incir kurusu ve kayısı kurusu, kurutulmuş üzüm ve elma gibi kuru meyveler sık tüketilir. Aslında bu yiyecekler kurutularak içerisindeki şeker yoğunluğu artırılmakta ve kilo almak için etkili besinler olmaktadır Kurutulmuş meyvelerde meyvenin içerisindeki su dehidrasyon yöntemiyle gittiği için geriye yoğunlaşmış etli kısım kalmaktadır. Bundan dolayıdır ki meyve kuruları oldukça zengin kalori kaynaklarıdır. 10 dilim kurutulmuş elma parçasında kalorisi ortalama olarak 200 kalori bulunurken. Aynı miktardaki kaloriyi yaş elmadan almak için 3 iri elma tüketmeniz gerekecektir. Aynı şekilde yarım kase kuru üzümde 200 kalori vardır.
şimdi bunu okudum moraller alt üst oldu, anlamadığım husus ise meyve kurutulunca şeker yoğunluğu niye artıyor sanki dışarıdan şeker mi enjekte ediliyor .
canım çok az yememişmisin bana az geldi
günaydın kızlar nasılsınız ben hem çok iyiyim
dün eşim bana çok çok güzel bir gün yaşattı. çok mutlu etti beni ne zamandır yapmıyordu. sürpriz falan bende açıkçası hiç bir şey beklemiyordum.çok mutlu oldum ve çok hiç diyet falan yapmadım dün ama acısını bugün çıkarıcam
sabah hiçbir şey yemedim.birazdan kahve içerim
öğlende leblebi falan yerim bugün az yiyerek dünü dengelemem lazım.
Dun aksama kadar rutin kosturmali bir gundu. Aksam esimin surprizi cok mutlu etti beni. Acikcasi beklemiyordum.Unutmustur demistim.
seninde yeni yaşın hayırlı olsun kaptanımm sevindim sizin adınızaa çok güzel bir gün geçirmişsşiniz maşşallah
Menuler gelsin arkadaslar.
hımm çok geçmiş olsun canım diş ağrısıda kötü vallaben okadar yiyebiliyorum diş ağrısı çektim 10 gün kadar hiç bişey yiyemedim ,şimdi normal yemeklerden midem bulanıyo yağlı salçalı ığğğğğbol su içtiğim içinde bunları bile zorla yiyorum
yeni yaşın hayırlı olsun güzelim
ben haftasonu menüsünü yazmıyayım ne yediğim belli değildi evde değildim nişana gittik şehir dışında
az yedim tabii hiç kaçamak yokk
bu sabah
peynir
1 dilim ekemek
bal
domates biber zeytinyağlı
ara
bitki çayı
1 hurma
öğle
6 kaşık mercimek çorbası
2 köfte
hımm çok geçmiş olsun canım diş ağrısıda kötü valla
yaşım içinde teşekkür ederim 30 oldum
az ye tabi ki akşamı anca telafi edersinBugun sabah
1 bardak sut
1 elma
Oglen yerim az sonra
çok iyi gidiyorsun maşallah haftanın diyet kraliçesimenüm
Sabah: 1yum , az peynir,3-4 zeytin, yarım simit.
Ara:elma kurusu (miktar veremeyeceğim:))
öğlen :nesfit
Ara:1 greyfurt yiyeceğim.
Akşam :2 dolma+salata+1 kase yoğurt)( yiyeceğim)
Kaçamakkkk yapmayacağımmmmm...
öğlen:55 dk yürüdüm de kendime geldim biraz.kötü düşüncelei uzaklaştırdım kendimden
sağol ttalım size layık olmaya çalışacağım...çok iyi gidiyorsun maşallah haftanın diyet kraliçesi
hepsini anladım da 1 minik haşlanmış yumurtayı anlayamadımöğlen: fırında soslu alabalık (1/2),roka, 6 kaşık makarna, 3-4 çatal irmik helvası
yürüyüş:40 dk
akşama da balık olacak inşallah
....................
sabah:1 bardak elma ve üzüm sirkesi damlatılmış ılık su
kahvaltı: 1 minik muz 1 büyük nar
1 minik haşlanmış yumurta
2 dilim hellim peyniri
3-4 zeytin
Domates-salatalık
2 adet etimek
Bugun sabah
1 bardak sut
1 elma
Oglen
Burger king tavuk menu, patates kizartma, kola
Aksam
2 aci cehre
Hamsi tava
Pide
Salata
Roka
Simdi su ile devam.
Spor
1,5 saat yuruyus
Kitap
Ayni kitabi okuyorum.
hadi menü paylaşayım
kahvaltı: 1 minik muz 1 büyük nar(aslında bu ikisi bile bir kahvaltı eder)
2 dilim hellim peyniri
3-4 zeytin
Domates-salatalık
2 adet etimek (bunu yiyince diyet yapmış gibi oluyorum)
*** bu hafta bir toparlanamadık, bu cuma listesinde %0,3 kilo verilmemişse cumrtesi cezalar başlayacak. şimdilik mesaj sayma durumu yok.
*** geçen perşembe ölçüler de es geçildi. bu hafta perşembe günü ölçümleri ihmal etmiyoruz.
Dun aksama kadar rutin kosturmali bir gundu. Aksam esimin surprizi cok mutlu etti beni. Acikcasi beklemiyordum.Unutmustur demistim.
Dunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Yarim kasarli sikma
Peynir
Pide
Cay
Tereyagi
Bal
Siyah zeytin
Ogle
1 elma
İkindi
Kizimla cips
Sonra pideden tirtikladim
Aksam
1 aci cehre
Hamsi tava
Roka
Salata
Ekmek
Dogum gunu pastasi
Bol cukulatali ve iki porsiyon cay
Harikaydi
Su,su su su
Menuler gelsin arkadaslar.
ben okadar yiyebiliyorum diş ağrısı çektim 10 gün kadar hiç bişey yiyemedim ,şimdi normal yemeklerden midem bulanıyo yağlı salçalı ığğğğğbol su içtiğim içinde bunları bile zorla yiyorum
yeni yaşın hayırlı olsun güzelim
ben haftasonu menüsünü yazmıyayım ne yediğim belli değildi evde değildim nişana gittik şehir dışında
az yedim tabii hiç kaçamak yokk
bu sabah
peynir
1 dilim ekemek
bal
domates biber zeytinyağlı
ara
bitki çayı
1 hurma
öğle
6 kaşık mercimek çorbası
2 köfte
menüm
Sabah: 1yum , az peynir,3-4 zeytin, yarım simit.
Ara:elma kurusu (miktar veremeyeceğim:))
öğlen :nesfit
Ara:1 greyfurt yiyeceğim.
Akşam :2 dolma+salata+1 kase yoğurt)( yiyeceğim)
Kaçamakkkk yapmayacağımmmmm...
öğlen:55 dk yürüdüm de kendime geldim biraz.kötü düşüncelei uzaklaştırdım kendimden
öğlen: fırında soslu alabalık (1/2),roka, 6 kaşık makarna, 3-4 çatal irmik helvası
yürüyüş:40 dk
akşama da balık olacak inşallah
....................
kahvaltı: 1 minik muz 1 büyük nar
2 dilim hellim peyniri
3-4 zeytin
Domates-salatalık
2 adet etimek
Slm kızlar bende geldim öncelikle menüm sabah 2 haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin bi dilim ekmek süt ara yarım mandalina öğle zeytinyağlı pırasa yemeği yoğurt ufak bi poğaça ara bi tane mini popkek akşam çorba salata olcak ekmeksiz
Menu paylasanlar...Yine pazartesi yine hafta sonu alinan kilolari verme cabasi offffff bu sabah 64.8 kiloydum aslnda dkkat ettim yedklerime ama manti yaptik yaptk oyuzden bi tabak dolusu yedin malesefhernese bu sabah pozitif basladim cuma gnu sehir disina ckicaz nisana gidicez ve benim en fazla 62.0 olmam lazm oyuzden sok diyet yapicam ordada dkkat etmeye calisicam oynayip kurtlarimi dokucem
Bgunku menum
Sabah 1 yesil elma
Aralarda su ve nescafe ictm bi kupa sekersiz
Ogle haslanmis yumrta
Yarim sade galete
Birazdan 1 bardak sut icicem
Aksam 1 domates 1 salatalik ve peynir yemegi dsunuyorum menumde o var o
Caymda eksik var oyuzden bgun icemicem yarn artik aksam yemeginden snra bol bol su hirs yaptimmm elbise giyinicem oyuzden gbegimn ckmamasi lazm inat ettim lokma surmicem kacamaksiz cuma sabahina kadr devammmmmm:)
Geldim 60 dk bisiklet 30 dk Jessica 10 dk plates bunun haricinde gün içinde atılan 10000 adım ile günü tamamladım   
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?