kızlar ben buralardayım şimdiye kadar menüm aynı kaçamak yapmadım.
bugün eve giderken yürüyüş yapıcam evde ev işi çocukla oyun derken biraz daha aktive olurum bide yatmadan mekik çekerim. sporlarımda bunlar malesef.
yarışmaya bende varım diyorum bu haftaki hedef 63lü rakam görmek 63,9 olabilir haftaya tam 63 olmak istiyorum.
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
Kuzu bu ne? Cikmiyor bole bisiikızlar intagram kullananlar beni ekleyebilir.
parttimediet
Ay o senmiydin? Ben bi ara bakmistim...hemen ekliyorum adım artıkbuisbitecek .ben bi ara instagramla baya kilo vermiştim amaaaaaaaa hepsini fazlasıyla geri aldım
Buldum senikızlar intagram kullananlar beni ekleyebilir.
parttimediet
4. Takim?4. takimdan selamlar:) Bu hafta sizinle yarismak, her iki takimi da daha fazla motive edip verimli bir hafta gecirmek istiyoruz. Siz ne dersiniz?:)
Ayni cevapben olur diyorum
son 3,5 günümüz
ve biz geçen hafta bildirim yapmadığımız için bu hafta takım olarak kilomuz 3e bölünecek.
Bu hafta plot çalışma olsun:)haftaya da gerçek yarışmaya geçelim
bugünkü menümü yazayım
sabah klasik kahvaltım (domates salatalık peynir 6 zeytin 1 yumurta maydonoz 2 etimek)
arada 1 elma yeşil çay
öğlen bol yeşillikli salata 2 etimek ayran
akşam eve giderken 5 badem 1 avuç leblebi
akşam 4 kaşık patlıcan tava 1 kase kırmızı biber naneli yoğurt 1 dilim ekmek
yatmadan tarçınlı süt
Kızlar bütün olsun diye öğünler tamamlandıkça geçmiş menülerin üstüne son yediklerimi yazıyorum, tekrar etmiş oluyorum,önceki bildirimlerimi okumuşsanız noktalı kısımdan aşağısını okumayabilirsiniztüm günü nasıl gerçirdiğimi merak ederseniz okumaya devam
Menüm:
dün akşam: 1 fırında alabalık/salata/
yemekten 1 saat sonra: tarçınlı zencefilli süt
saat 20: zerdeçallı vicdan corbammmm
........
öğlen: fırında soslu alabalık (1/2),roka, 6 kaşık makarna, 3-4 çatal irmik helvası
yürüyüş:40 dk
....................
sabah:1 bardak elma ve üzüm sirkesi damlatılmış ılık su
kahvaltı: 1 minik muz 1 büyük nar
1 minik haşlanmış yumurta
2 dilim hellim peyniri
3-4 zeytin
Domates-salatalık
2 adet etimek
günaydın kızlar ben dün yoktum malum izin günüm (gerçi temizlikle nasıl bitti anlamadım).dünkü menümü paylaşayım
sabah:domates,peynir
ara:1 bardak süt
öğle:3 kaşık kıymalı menemen,1 dilim ekmek
ara:1 bardak süt,peynir
akşam:4 adet köfte,salata
yatsı:1 bardak süt
bu kadar az yediğim için hem şaşkın hem de mutluyum
bugünki menüm
sabah:1 ortaboy nar/1küçük muz
kahvaltı:biberli salçalı omlet/2 talı kaşığı krem peynir/20 minik altınbaşak kraker/az domates-salatalık
öğlen: 6-8 kaşık mantarlı et sote/cacık/ 6 kaşık pirinç pilavı( ben diyet yapmıyorum kiiiiiiisadece normal insanlar gibi yiyorum)
yürüyüş:20 dk.
sabah
lavaş dürüm peynirli
domates biber
ara
yeşilçay 1 hurma
öğlen
1 yumurta
küçük kase yoğurt
ara
çay leblebi olur
akşam
haşlanmış karnıbahar,yoğurt
Bugunku menumgitmeden bugün ki menümü paylasayım
sabah 1 dilim peynir
ara:1 paket çubuk kraker
öğle:2 köfte,1 dilim patates
akşam:fırında tavuk ve salata
çubuk krakerler ne diye sorarsanız.çok yoğundum tansiyonum düşünce çubuk yedim.o da paketi, açınca hepsi bitti ama çok iyi geldi.
Mevlam gorelim neyler neylerse Güzel eyler...kızlar menü falan bahane aslında moralim çok bozuk kadro sayıları belli olmuş.bu atamada da gidemiyorum.aslında halime şükrediyorum tama işim var hem de iyi ama insan atandım atanacam diye muallakta kalınca çok kötü oluyor.çok çalışmiştim sınava.hakkımda hayırlısı bu diyorum artık.rabbim kimseye kpss sıkıntısı yaşatmasın
allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin canımkızlar menü falan bahane aslında moralim çok bozuk kadro sayıları belli olmuş.bu atamada da gidemiyorum.aslında halime şükrediyorum tama işim var hem de iyi ama insan atandım atanacam diye muallakta kalınca çok kötü oluyor.çok çalışmiştim sınava.hakkımda hayırlısı bu diyorum artık.rabbim kimseye kpss sıkıntısı yaşatmasın
günaydın kaptancım nedir o 3 kase aşure biraz fazla değilmiGunaydin...
1 paketi 2 dilim ekmek hakkı yerine geçiyor şeker, zaten ekmek yememişsin neden olmasıngitmeden bugün ki menümü paylasayım
sabah 1 dilim peynir
öğle:2 köfte,1 dilim patates
akşam:fırında tavuk ve salata
çubuk krakerler ne diye sorarsanız.çok yoğundum tansiyonum düşünce çubuk yedim.o da paketi, açınca hepsi bitti ama çok iyi geldi.
instagramdan bulduğum bütün diyetisyen ve fitness hocalarını takip ediyorum. valla hareketleri yapmasam bile görüntü beni motive ediyor. arada heveslenip günün egzersizi diye verilenleri yapmaya çalışıyorum. dün 10 squat ile 10 kadar esneme hareketi yaptım.20dk öğlen 20 dk da akşam yürüdümmekik işine ben de dönsem.yürüyüş yapamıyorum bari evde hareket yaparım
İyi çalıştınsa umut etmeye devam et,evrene güzel mesajlar gönder, olumlu düşün olumlu olsun inşallah.kızlar menü falan bahane aslında moralim çok bozuk kadro sayıları belli olmuş.bu atamada da gidemiyorum.aslında halime şükrediyorum tama işim var hem de iyi ama insan atandım atanacam diye muallakta kalınca çok kötü oluyor.çok çalışmiştim sınava.hakkımda hayırlısı bu diyorum artık.rabbim kimseye kpss sıkıntısı yaşatmasın
Mevlam gorelim neyler neylerse Güzel eyler...
allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım
günaydın kaptancım nedir o 3 kase aşure biraz fazla değilmi
İyi çalıştınsa umut etmeye devam et,evrene güzel mesajlar gönder, olumlu düşün olumlu olsun inşallah.
Etrafımda kim varsa memuriyet için uğraşan geç de olsa yerleşti inşallah senin de hayırlısyla olur.
1 paketi 2 dilim ekmek hakkı yerine geçiyor şeker, zaten ekmek yememişsin neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?