instagramdan bulduğum bütün diyetisyen ve fitness hocalarını takip ediyorum. valla hareketleri yapmasam bile görüntü beni motive ediyor. arada heveslenip günün egzersizi diye verilenleri yapmaya çalışıyorum. dün 10 squat ile 10 kadar esneme hareketi yaptım.20dk öğlen 20 dk da akşam yürüdüm
8 kasım :kilo 66,9/ yağ oranı % 36,1 ( veeee start)
9kasım pazartesi: 65,8 (yağ 35,8%)
10 kasım salı: 65,4 ,(yağ % 35,3)
11 kasım çarş: 65,1 , (yağ %35,6)
İnşallah cumaya 64,5i görebilirim
allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım
günaydın kaptancım nedir o 3 kase aşure biraz fazla değilmi
mükemmel bir menü.sen bu gidişle hemen hedefe ulaşacaksın
ben spor olayını hiç yapamıyorum bu da beni çok üzüyor.
nedennnnn.kötü birşey yoktur inşallah.bugün bende çok gerginimsabah:
1 fincan sıcak süt
Ara
3 kaşık aşure
canım bişii istemiyor, çok mutsuzum ama ben yaa
Akşam ymek sonrası aldığım haber üzre 2 kase daha aşure yedim, yemeklerden kaşıkladım.. Dünkü menü fazlalaştı yani. Sonunda yatim bari dedim..
Bugünde tam tersi içimden yemek gelmiyor..
Çok mutsuzum, huzurum kaçtı, hofff....
inşallah canım yainşallahhh ,ağzına sağlıkk
sporu bende yapamıyorumm ,çok halsizliğim oluyo doktor bi vitamin verdi daha etkisini göstremedi evin işini bile yaparken zorlanıyorum
spora başla canım sende daha hızlı verirsin
İnşallah olmaz canım.. Mantığına güvendiğim arkadaşlarla konuştum.. Daha iyi gibiyim..nedennnnn.kötü birşey yoktur inşallah.bugün bende çok gerginim
İnşallah olmaz canım.. Mantığına güvendiğim arkadaşlarla konuştum.. Daha iyi gibiyim..
Spor yarışmasına ben de katılıyorum kızlar.. Siz de katılın..
ben spor olayını hiç yapamıyorum bu da beni çok üzüyor.
şimdi yemezsen akşamdan sonra iştah ın artmasın sakın.sabah:
1 fincan sıcak süt
Ara
3 kaşık aşure
canım bişii istemiyor, çok mutsuzum ama ben yaa
Akşam ymek sonrası aldığım haber üzre 2 kase daha aşure yedim, yemeklerden kaşıkladım.. Dünkü menü fazlalaştı yani. Sonunda yatim bari dedim..
Bugünde tam tersi içimden yemek gelmiyor..
Çok mutsuzum, huzurum kaçtı, hofff....
ben de katılıyorum kızlarkızlar istekli arkadaşları spor yarışına bekliyorum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tsu-spor-yarismasi.875734/page-2
Sagol canimmm.hayırdırr kendine iyi bakk
bu yarışma tam bize göreymişş
katılsakmı acabaa
ay ne düşünüyoruz ki, ben katılmaya gidiyorum
Ah canim yakin olsan hemrn getirirdim.şimdi yemezsen akşamdan sonra iştah ın artmasın sakın.
Depresyona gireceksen sabah erkenden gir lütfen...kendini kaybedip deli gibi aşure yiyeceksen sabah kaybet kendini
Ve hiç birimiz kontrolümüzü kaybetmiyoruz gayet bilinçli yiyoruz aslında, bunu bil, kontrol senin elinde
keşke o aşurelerden getirsen de beraber yesek (sabah kahvaltıdan önce)
oysaki bir sürü şey anlatmıştım, ses gelmeyince baktım ki kendi kendime konuşuyorumAh canim yakin olsan hemrn getirirdim.
Simdi dunku corbadan yicem. Aksama hamsi tava var, salata yesillikle yerim insallah.
Tesekkur ederim canim, iyiki varsin. Telefonun sarji bitti sanirim son vedayi yapamadik
Sendemioysaki bir sürü şey anlatmıştım, ses gelmeyince baktım ki kendi kendime konuşuyorum
Sagol canimmm.
Katildinmi yarismaya.
Spor yarismasi bugunden baslamis canim..o sayfaya gidip katılmak istediğimi yazdım olmuştur heralde
sporada başlarım bahaneyle
menüm
sanah
1 dilim ekmek,peynir,2 zeytin,çay
ara
bitki çayı
öğle
2 köfte,küçük kasenin yarısı sütlaç
ara
5-6 leblebi
akşam
karnıbahar haşlanmış,yoğurt
birazdan çay ve yanında yarım keçiboynuzu yerim
3 litreden fazla su
bu gün biraz zumba yapayım dedim çok yorucuymuş derya baykalda çıktı eşlik etmeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?