canım spora alışıksın galiba ben bunları yapsam 3 gün yatarımKızlar ölmeden geldim önce ocağa kuru fasulye koydum bide kereviz salatası hazırladım yarın için yemek ocaktayken başladım 40 dk eliptik bisiklet 45 dk Jessica 45 dk Leslie yaptım spor sırasında 12 bin adım Spor dışında 10 bin adım attım   
Gun sabah namazi ile baslar canimcanım geçmiş olsun.sabahın bu saatinde akreple ne işiniz var.güne bu saatte başlıyorsanız çok tebrik ederim
Katil canim sen de katil.merhaba kızlar nasılsınız dün buralardaydım fakat bir türlü fırsat bulup yazamadım.dün fazla birşey yiyemedim okulda bazı sorunlar yaşadım halende yaşıyorum keyfim hiç yok
bu sabah ki kilom 64,1 böyle giderse yarın 63 ü görürüm galiba
şu spor yarışmasınada bakayım bana göreyse bende katılırım
dur sakın bu akşam şalgam içme yarın kilo bildirim günü, acayip su tutuyorprotein yağ yakarda ben öğlenleri protein akşamları sebze yiyorum 1 aydırr ,
hamsi yağda kızarıcak yanında şalgam içerim artık
geçen hafta kızarmış balığı öğlen yedim ,tartıda eksileri görmüştüm
sosyal medyayı oturarak değil koşu bandında yürürken takip ettimtebrik ederim.40 dak koşu bantı yeter zaten
en son durum şumerhaba kızlar nasılsınız dün buralardaydım fakat bir türlü fırsat bulup yazamadım.dün fazla birşey yiyemedim okulda bazı sorunlar yaşadım halende yaşıyorum keyfim hiç yok
bu sabah ki kilom 64,1 böyle giderse yarın 63 ü görürüm galiba
şu spor yarışmasınada bakayım bana göreyse bende katılırım
bilmiyorum tatlım pek keyfim yok katılmıcamen son durum şu
bildirimlerimizi gündüz 12ye kadar yapıyoruz. spor oeriyodumuz da 12den 12ye kadar. yani bu sabah yaptığın sporu düne ekleyip bildirim yapabiliyorsun. öğlen 12den sonra yaptığın spor bugün e dahil oluyor.
valla kızın biri 1200 ip atlamış çok fena gaza geldim hani çok zor imkansız falan derdim ama canım çekti benim de, muhakak spor sayfalarını da takip etmek lazım.
dur sakın bu akşam şalgam içme yarın kilo bildirim günü, acayip su tutuyor
12 mi oldu iyi tam istedigim gibi..en son durum şu
bildirimlerimizi gündüz 12ye kadar yapıyoruz. spor oeriyodumuz da 12den 12ye kadar. yani bu sabah yaptığın sporu düne ekleyip bildirim yapabiliyorsun. öğlen 12den sonra yaptığın spor bugün e dahil oluyor.
valla kızın biri 1200 ip atlamış çok fena gaza geldim hani çok zor imkansız falan derdim ama canım çekti benim de, muhakak spor sayfalarını da takip etmek lazım.
Ben buralarda olurum insallah canim.kızlar yarın 3 haftalık bilidirim yapılacak bu sebeple kilo farklarımız veya %lerimiz 3e bölünecek
geçen haftaki gibi bir aksilik ile karşılaşmayalım diye kilo bildirimleri 12ye kadar yapılsın.
E ecem847
zuhal32
azaydidem
lusyen32
M Melrin
ambitious_girl
ve lusyen olmadığı için liste sırası melrin de. elinden geldiği kadarını yap. herkes birbirine yardımcı olsun liste konusunda. malesef iş yerinde yoğun günüm cuma. ben saat 4-5 arası bakabilirsem listeyi paylaşıma taşırım, taşımazsam acaba listeyi 8e kadar ben paylaşıma götürürüm diyen var mı
İnşallah beceririm canım yarın benim için de yoğun geçecek ama elimden geleni yapmaya çalışırımkızlar yarın 3 haftalık bilidirim yapılacak bu sebeple kilo farklarımız veya %lerimiz 3e bölünecek
geçen haftaki gibi bir aksilik ile karşılaşmayalım diye kilo bildirimleri 12ye kadar yapılsın.
E ecem847
zuhal32
azaydidem
lusyen32
M Melrin
ambitious_girl
ve lusyen olmadığı için liste sırası melrin de. elinden geldiği kadarını yap. herkes birbirine yardımcı olsun liste konusunda. malesef iş yerinde yoğun günüm cuma. ben saat 4-5 arası bakabilirsem listeyi paylaşıma taşırım, taşımazsam acaba listeyi 8e kadar ben paylaşıma götürürüm diyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?