Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

HAFTASONU KİLOLARI
Posted on November 20, 2014 by yasemin
Bütün haftayı çok güzel geçirdiniz:

• Yapmayı planladığınız kadar spor yaptınız.
  • Genel anlamda temiz beslendiniz.
  • Her gün düzenli su içtiniz.
Hafta sonu geliyor. Cumartesi ve Pazar günü iş yok! Dolayısıyla sevdiklerinizle vakit geçirecek, stres atacaksınız.

Stres atmak için siz de bütün hafta sağlıklı beslenmek ve spor yapmak için gösterdiğiniz gayreti hafta sonu çöpe atanlardan mısınız?

Stres atmak ve sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz?

Stres atacağım diye gereğinden fazla yiyenler göbeklerini büyütmenin yanı sıra, gardıropta giyinecek hiç bir şey bulamayarak yeni bir stres kaynağı yaratırlar.

Şişmanlayarak iyi hissetmek mümkün mü?

Dinlenmek için uzun uzun uyuyup, bütün hafta sonunu kıpırdamadan geçirmek gerçekten dinlendirir mi?

Yapılan 1 saat yürüyüş, 1 dilim browni veya 1 kase aşure yemeyi masumlaştırır mı?

Bunları okurken eğer gülümsüyorsanız zaten çözüme odaklanılmış, değişim başlamış demektir. Tebrikler!!! Ancak okudukça içiniz şişti, göbeğiniz gözünüze daha da büyük göründü ve iyice moraliniz bozulup kendinizi buz dolabının önüne attınız ise azcık kulak verin:

Acaba gözle görülür kilo problemi olan, çok yiyen, yemek yemeyi hobi edinmiş, yemeniz için sürekli size de ısrar eden, aslında yemeksiz ortamlarda görüşmeyi pekte tercih etmediğiniz insanlarla sıkça görüşüyor olabilir misiniz? Acaba siz de bu insanlardan birisi olmaya aday mısınız?

Bu hafta sonu biraz değişiklik yapın;

• Yemek yemeden sosyalleşin
  • Bir arkadaşınızla spor yapın
  • Bu hafta sonu alkol almayın
  • Bu hafta sonu şekerli hiç bir şey tüketmeyin
  • Sağlıklı seçimler yapmak için pazartesiyi beklemeyin
  • Bu Pazartesi’ye daha sağlıklı , daha fit, daha mutlu uyanın…
- See more at: http://www.yaseminserinturk.com/haftasonu-kilolari/#more-2313

Ay
takım çok kötü olmuş kızlar kaptanım napmışsın sen öyle üzüldüm ya inşallah yine verirsin kilonu tabi diğer arkadaşlarımda
Aynen öyle canım, dağılmışız resmen amaaa haftayaaa gör bizi
Bu arada sen hangi takımdasın canım.

yürüyüşümü yaptım geldim ama sadece 15 dk. oldu.inşallah evde koşu bandında daha fazla yürüyeek telafi edeceğim
bir de hala fazla yiyorum yaaaa
tek umudum kas yapıp kaslarımın hüp hüp diye kalorili yakması silip süpürmesi

Süper bir yazı canım tam da zamanında, teşekkür ederim.

Akşamına çözüm bul canım..
Senle ödüllü yarışa girelimmi

8 kasım :kilo 66,9/ yağ oranı % 36,1 ( veeee start)
9kasım pazartesi: 65,8 (yağ 35,8%)
10 kasım salı: 65,4 ,(yağ % 35,3)
11 kasım çarş: 65,1 , (yağ %35,6)
12 kasım perş: 65,7 (yağ %35,2)
13kasım cuma: 65,9 (yağ %34,9)

Dünkü menüm
Sabah: 1 küçük muz
menemen
15-20 badem
4 dilim ekemk
1 tatlı kaşığı çemen

öğlen:5 köfte-püre
8 kaşık makarna-salata

ara. zero kola-1 cevizli sucuk

akşam: 6 kaşık etli nohut
brokoli salatası-yeşil salata
3 kaşık yoğurt
1 kaşık mantı
1 kase şehriye çorba

ara.1 bardak zencefilli tarçınlı süt

spor: 100 ip atlama+20 dk. açık havada 55 dk. koşu bandında toplam 75 dk yürüyüş

Dün akşam yada diğer akşam @zuhal32 yi altta görmüştüm..Yazmamış.
@azaydidem de görünmedi ortalıkta.
Aaa genic gelmiş hoşgelmiş

merhaba akrebim ve diğer arkadaşlar
baktım adını görünce ne yapıyosunuz sonra okudum sen verdiklerini almışsın
eminim ki yine yeniden verirsin
bakma aslında bende kilo vermeye çalışıyorum ama diyetisyene gidiyorum öyle devam ediyorum
marttan beri diyetle beraber 12 kg verdim şuan 67,7 geliyorum görseniz ama en çok 65 görünüyorum bu da tabii spor sayesinde

Merhaba arkadaşlar geldim menümü anlatayım sabah
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
200 ml süt
Azda peynir
Ekmeksiz
Ara
Yok
Öğle 3 yemek kaşığı ıspanak yemeği
3 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yarım kase yoğurt
Ara 4 ceviz
1 elma
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
3yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 yemek kaşığı kıymalı makarna
Yoğurt ve salata olacak

E gel birlikte verelim sekerlik

menüm

sabah

lavaş dürüm maydonozlu peynirli

3 zeytin
2 biber

öğlen

1 küçük kase mercimek çorbası
5 kaşok etli nohut
1 kase cacık,1 lokma ekmek

akşam

evde ekmek yapmıştım tahıllı,keten tohumlu 2 dilim krem peynir sürüp yedimm

bu gün ara öğün yemedim ondan olduuu akşam akşam ekmek yedimm yaaa,bu son ,mis kokulu ekmekler beni kandıramzsınız artıkk

@zuhal32 yi gören var mı
Zadegan peki o nerede? hani hafasonu dedik işi vardır dedik pazartesi gelelmiştir dedik de günlerden perşembe oldu
Yaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
Ama artık evimdeyim. Yani yarından itibaren tekrar grupta olacağım inşaallah.
Bu arada dedem için dua edin pil takildiktan sonra hiçbir fayda göremeyen hastalar da varmış. İnşaallah iyileşir de psikolojisi de düzelir. Kendi kendine yeter. Anneannem de düzelir..

Rabbim çaresiz dert vermesin derdi veren Rabbim şifasını da verir herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…