Aynen öyle canım, dağılmışız resmen amaaa haftayaaa gör bizitakım çok kötü olmuş kızlar kaptanım napmışsın sen öyleüzüldüm ya inşallah yine verirsin kilonu tabi diğer arkadaşlarımda
Helal olsun canım.. Baktım son bildirimde yapılmış, dışarı çıkmadan içim rahat etsin dedim.Paylaşım Alanına taşıyayım dedim bi baktım sen çoktan girmişsin hakkını Helal EtEllssa
Süper bir yazı canım tam da zamanında, teşekkür ederim.HAFTASONU KİLOLARI
Posted on November 20, 2014 by yasemin
Bütün haftayı çok güzel geçirdiniz:
Hafta sonu geliyor. Cumartesi ve Pazar günü iş yok! Dolayısıyla sevdiklerinizle vakit geçirecek, stres atacaksınız.
- Yapmayı planladığınız kadar spor yaptınız.
- Genel anlamda temiz beslendiniz.
- Her gün düzenli su içtiniz.
Stres atmak için siz de bütün hafta sağlıklı beslenmek ve spor yapmak için gösterdiğiniz gayreti hafta sonu çöpe atanlardan mısınız?
Stres atmak ve sosyalleşmek için neler yapıyorsunuz?
Stres atacağım diye gereğinden fazla yiyenler göbeklerini büyütmenin yanı sıra, gardıropta giyinecek hiç bir şey bulamayarak yeni bir stres kaynağı yaratırlar.
Şişmanlayarak iyi hissetmek mümkün mü?
Dinlenmek için uzun uzun uyuyup, bütün hafta sonunu kıpırdamadan geçirmek gerçekten dinlendirir mi?
Yapılan 1 saat yürüyüş, 1 dilim browni veya 1 kase aşure yemeyi masumlaştırır mı?
Bunları okurken eğer gülümsüyorsanız zaten çözüme odaklanılmış, değişim başlamış demektir. Tebrikler!!! Ancak okudukça içiniz şişti, göbeğiniz gözünüze daha da büyük göründü ve iyice moraliniz bozulup kendinizi buz dolabının önüne attınız ise azcık kulak verin:
Acaba gözle görülür kilo problemi olan, çok yiyen, yemek yemeyi hobi edinmiş, yemeniz için sürekli size de ısrar eden, aslında yemeksiz ortamlarda görüşmeyi pekte tercih etmediğiniz insanlarla sıkça görüşüyor olabilir misiniz? Acaba siz de bu insanlardan birisi olmaya aday mısınız?
Bu hafta sonu biraz değişiklik yapın;
- See more at: http://www.yaseminserinturk.com/haftasonu-kilolari/#more-2313
- Yemek yemeden sosyalleşin
- Bir arkadaşınızla spor yapın
- Bu hafta sonu alkol almayın
- Bu hafta sonu şekerli hiç bir şey tüketmeyin
- Sağlıklı seçimler yapmak için pazartesiyi beklemeyin
- Bu Pazartesi’ye daha sağlıklı , daha fit, daha mutlu uyanın…
Akşamına çözüm bul canım..yürüyüşümü yaptım geldim ama sadece 15 dk. oldu.inşallah evde koşu bandında daha fazla yürüyeek telafi edeceğim
bir de hala fazla yiyorum yaaaa
tek umudum kas yapıp kaslarımın hüp hüp diye kalorili yakması silip süpürmesi
Dün akşam yada diğer akşam @zuhal32 yi altta görmüştüm..Yazmamış.
@azaydidem de görünmedi ortalıkta.
Aaagenic gelmiş hoşgelmiş
ben stres giriyorum o zamanAkşamına çözüm bul canım..
Senle ödüllü yarışa girelimmi
inşallah kaptanım ben bu takımdaydım öncedenAy
Aynen öyle canım, dağılmışız resmen amaaa haftayaaa gör bizi
Bu arada sen hangi takımdasın canım.
E gel birlikte verelim sekerlikmerhaba akrebim ve diğer arkadaşlar
baktım adını görünce ne yapıyosunuz sonra okudum sen verdiklerini almışsın
eminim ki yine yeniden verirsin
bakma aslında bende kilo vermeye çalışıyorum ama diyetisyene gidiyorum öyle devam ediyorum
marttan beri diyetle beraber 12 kg verdim şuan 67,7 geliyorum görseniz ama en çok 65 görünüyorum bu da tabii spor sayesinde
Eski isim neydikiinşallah kaptanım ben bu takımdaydım öncedensadece isim değişikliği
Aaaa yoksa sen yoksainşallah kaptanım ben bu takımdaydım öncedensadece isim değişikliği
Yaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
Rabbim çaresiz dert vermesin derdi veren Rabbim şifasını da verir herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsinYaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
Ama artık evimdeyim. Yani yarından itibaren tekrar grupta olacağım inşaallah.
Bu arada dedem için dua edin pil takildiktan sonra hiçbir fayda göremeyen hastalar da varmış. İnşaallah iyileşir de psikolojisi de düzelir. Kendi kendine yeter. Anneannem de düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?