gunaydın kızlar
hedef gene yiyor
ama spor yapıyor
haliyle kilo da yerinde sayıyor ve ayakları acıyor yürümekten
bugün karataycı olmalıyım diye uyandım ama evde yımırta yokmuş
şimdilik menümü yazayım evet kötü ama bugün artık ekmek yemicem inşallah
sabah: sütlü nescafe
15 dk yürüyüş
kahvaltı: yarım ekmek yemişimdir+ acı sos-menemen tarzı bişey+8-10 patates kızartması
akşama kadar menü ve spor bildirmeye devam inşallah
öğlen ikizlerin öğretmeni ev ziyeretine gelecek
akşam da biz iş yerinden bir arkadaşa gideceğiz
çok riskli bir gün yani bugün
Ben umran dedim amakim bu acaba?siyahbeyaz olabilir misin???
E ben son listeyi paylastim,yoktu senin sporun?dünkü sporum da 60dk koşu bandı 20 dk açık havada yürüyüş+5dk eliptik bisiklet
gideyim spor sayfasına yazayım
Tebrikler öyle bi anlatmışsın ki boza yiyesim geldi koca 2 Kilo ne demekKızlar şu anki ruh halimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Tek kelimeyle saskinim diyeyim.
1 günde tam tam tam 2 kilo verdim.İnanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu. Kilom da fazla olmamasına rağmen.
Dün sabah tam 58.00 kiloydum. Bu sabah tam 56.00
Şöyle oldu. Geçen kistan beri bozar yemeyince böyle asermek gibi boza istedi canım. Baktım kalorisi yüksek ara öğün olarak yiyemem. Ben de abartisiz bir kahvaltinin ardından öğle ve akşam ogunlerinde birer koca kASE bollll tarçınlı boza yedim. Akşam bozasini 17.00 den önce yedim. Boza hem enerji verdiği hem de kalorisi yüksek olduğu için hiç acikmadim ve bu sabaha kadar da birsey yemedim.
Ve sabah kalktığımda harika sonuçla karşılaştım
Çok afedersiniz ama sanırım Boza bağırsakları güzel temizliyor
Sorma yaa ben daha önce hiç 1 günde 2000 gr eksilmemistim yaa şok oldum.Tebrikler öyle bi anlatmışsın ki boza yiyesim geldi koca 2 Kilo ne demek
BozaaaaKızlar şu anki ruh halimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Tek kelimeyle saskinim diyeyim.
1 günde tam tam tam 2 kilo verdim.İnanamıyorum yaa ilk defa böyle oldu. Kilom da fazla olmamasına rağmen.
Dün sabah tam 58.00 kiloydum. Bu sabah tam 56.00
Şöyle oldu. Geçen kistan beri bozar yemeyince böyle asermek gibi boza istedi canım. Baktım kalorisi yüksek ara öğün olarak yiyemem. Ben de abartisiz bir kahvaltinin ardından öğle ve akşam ogunlerinde birer koca kASE bollll tarçınlı boza yedim. Akşam bozasini 17.00 den önce yedim. Boza hem enerji verdiği hem de kalorisi yüksek olduğu için hiç acikmadim ve bu sabaha kadar da birsey yemedim.
Ve sabah kalktığımda harika sonuçla karşılaştım
Çok afedersiniz ama sanırım Boza bağırsakları güzel temizliyor
canım benim çok çok geçmiş allahım tez zamanda şifa versinYaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
Ama artık evimdeyim. Yani yarından itibaren tekrar grupta olacağım inşaallah.
Bu arada dedem için dua edin pil takildiktan sonra hiçbir fayda göremeyen hastalar da varmış. İnşaallah iyileşir de psikolojisi de düzelir. Kendi kendine yeter. Anneannem de düzelir..
"pazartesi bildirim yapılması benimde hoşuma gitti kaptancım yapalım mı ne dersin"yarım ekmek mi
sen neyapıyosun cannım
ben 2 dilim yiyince vicdan azabı çekiyorum
azalt ekmeği azalltt
kızlar
diğer grupları geziyorum bazı gruplar acayip güzel paylaşımlar yapıyolar
mesela pazartesi günü grup içinde kilo bildirimi yapıyolar
haftasonu kaçamağını engellemek için
bu yöntem hoşuma gitti
bütün menülere yorum yapayorlar
ister istemez dikkat edikliyo ozaman
yarım ekmekler
,,3 kase aşureler var bizde
benide bozucaksınızz bu gidişle
dünki 2 dilim ekemk,bu günkü hemde 1 tabak makarna 1 aydır yemediğim şeylerdii
grupça toparlanalım ne olurr
ben gerçekten 60 kilonun altına inmek istiyorum sizin yardımınıza,desteğinize ihtiyacım varr
akrepçim sen iyi biliyosun bu işleri sana güveniyorumm hadi göster kendini
Yapalim canim neden olmasin.canım benim çok çok geçmiş allahım tez zamanda şifa versin
"pazartesi bildirim yapılması benimde hoşuma gitti kaptancım yapalım mı ne dersin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?