Amin teşekkür ederim. Ne yapalım hayat böyle. Önce büyüklerimiz bize bakıyor sonra biz onlara. Sırayla işte...Rabbim çaresiz dert vermesin derdi veren Rabbim şifasını da verir herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin
Yaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
Ama artık evimdeyim. Yani yarından itibaren tekrar grupta olacağım inşaallah.
Bu arada dedem için dua edin pil takildiktan sonra hiçbir fayda göremeyen hastalar da varmış. İnşaallah iyileşir de psikolojisi de düzelir. Kendi kendine yeter. Anneannem de düzelir..
Rabbim yardimciniz olsun canim.Yaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
Bu arada dedem için dua edin pil takildiktan sonra hiçbir fayda göremeyen hastalar da varmış. İnşaallah iyileşir de psikolojisi de düzelir. Kendi kendine yeter. Anneannem de düzelir..
Teşekkür ederim sağolun hepinizgeçmiş olsun , Allah tez vakitte şifa versin hasta bakmak zordur Allah yardımcınız olsun
Ay senin kiloyu gorunce, bugun tartida gordugum rakama sevinemedim bile, kendime cok kizdim birdenSabah tartildim ve 58 e cikmisim.. ama yeni aldığım kilolar olduğu için hemen birkaç gün içinde 56 ya inerim diye düşünüyorum.
Ay hayurlisiyla bir mezun olsam artık.....
Gunaydin canim,insallah.Günaydınnnnnn hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
çok geçmiş olsun hepinize, Allah şifa versin, umarım ameliyat-pil işe yararYaa yine bir sürü ivir zivir çıktı. Önümüzdeki hafta dedem ameliyat olacak. Beynine pil takılacak. Parkinson hastası. Bir de allah günah yazmasında iyice çocuk gibi oldu dedem. Sürekli ilgi alaka bekliyor. İşi zor biliyorum dedemin de kolay hastalık değil. Yemeğini bile dokmeden yiyemiyor. Anneannem de dedemin kaprislerine yetisirken stresten yüz felci geçirdi. Bu arada babannem göğüs ve kemik kanseri. Kol kemiğini tümör yiyor. Doktor yakinda kemiğin tamamen kopabilecegini bu yüzden de kolun kesilmesi gerekecegini söyledi. Annem hem babanneme hem dedeme yetişmeye çalışırken ara ara depresyona girip çıkıyor. Velhasıl kelam inan girmek aklıma bile gelmedi.
kim bu acaba?siyahbeyaz olabilir misin???inşallah kaptanım ben bu takımdaydım öncedensadece isim değişikliği
ben de misss kokulu ekmeklerden yiyorummmmmmmenüm
sabah
lavaş dürüm maydonozlu peynirli
3 zeytin
2 biber
öğlen
1 küçük kase mercimek çorbası
5 kaşok etli nohut
1 kase cacık,1 lokma ekmek
akşam
evde ekmek yapmıştım tahıllı,keten tohumlu 2 dilim krem peynir sürüp yedimm
bu gün ara öğün yemedim ondan olduuu akşam akşam ekmek yedimm yaaa,bu son ,mis kokulu ekmekler beni kandıramzsınız artıkk
Ne oldu kiAy senin kiloyu gorunce, bugun tartida gordugum rakama sevinemedim bile, kendime cok kizdim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?