kim bu acaba?siyahbeyaz olabilir misin???
evet canım kaptanımBen umran dedim ama
Kuzu sen bugunden al gardini,persrmbe yapmana gerek bile kalmaz.gün boyunca 4 bardak süt ve 5 adet muz yiyorsun yeşil çay ve su serbest bende yapayım cumaya güzel bir kilo ile girelim
ben bugün tartılmadım ama 64 lü rakamlardayım galiba bundan sonra cuma ve pazarteside tartılıyoruz kızlar
yarın annemdeyim akşam erteleyebilirsem yapayım kaptanımKuzu sen bugunden al gardini,persrmbe yapmana gerek bile kalmaz.
Gobus olcunu al ve yaz ajandana canim, her aksam yaptigin sureyi de incelmelerini de paylas bizle..kızlar bende kilo aldım ve şuan 59 kiloyum ama gören herkes şuan daha iyisin sakın zayıflama diyor ama bana görede iyi gidibiyim ama göbeğim maşallah ben burdayım diyo (bana göre) onun için a101 den Newline Spor Aleti Twister aldım inşallah erir ümidiyle bu akşam başlıyorum inşallah
Olculerim
Gogus:99/100
Bel:85/85
Gobek:100/100
Basen:101/102
Kalca:105/104
Kilo:71
Gogus ve basenden 1 er cm gitmis.
tmm kaptanımGobus olcunu al ve yaz ajandana canim, her aksam yaptigin sureyi de incelmelerini de paylas bizle..
öğlen menüm değişti 1 elma 2 etimek üstü 2 üçgen peynir bol su
Hem de tammmm 2 kilo 1.9 bile değilBozaaaaveee 2 kiloooo
71 miiiiiYapalim canim neden olmasin.
Hatta ben soyluyorum bugunku kilom 71.
Bol bol yazınca çok gibi gözüküyor ama okuyunca değilmiş anladım :)Bende menümü anlatayım sabah
1. 5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 kaşık pişmiş domates,ekmeksiz
Ara
Muz
Öğle
1 kase Yeşil mercimek çorbası
2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt, ekmeksiz
Ara 1 ceviz,3 Bebe bisküviler
Akşam yeşil mercimek çorbası
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Yoğurt
Haşlanmış brokoli olacak
Ekmeksiz
Üstüne 1 türk kahvesi içerim
Aynen kalabalık ama kalorisi düşük 1200 civarı beslenmeye çalışıyorum sporlada destekliyorum tartı artıyı gösterince sinir oluyorum mesala bugün gıcık oldum çok dikkat ediyorum meyvesini yemek istiyorumBol bol yazınca çok gibi gözüküyor ama okuyunca değilmiş anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?