Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar nasılsınız şu hafta sonu buraya takılma işini bir türlü beceremiyorum ama alışıcam
cumartesi günü ful temizlik ve misafir ağırlamayla geçti.birde cumadan hasta olunca zor geçti
pazar günü eşim evde yoktu bende temizlikle uğraştım sonra oğlumu dışarı çıkardım güneşte oynasın diye
bu hafta kilomu korumayı düşünüyorum kızlar
çünkü bugün kayınvalideme yarın anneme çarşamba günü yengeme davetliyim.benim için zor geçecek
bugünkü menümü yazayım
sabah
domates salatalık 8 zeytin 1 üçgen peynir 2 dilim etimek
arada leblebi yeşil çay
öğlen aynısı
arada yeşil çay leblebi
akşam 2 içli köfte salata ayran

instagramda 1 bayan muz ve süt detoksu yapmış 1,8 gram vermiş bir günde bende perşembe günü yapıcam
galiba

gün boyunca 4 bardak süt ve 5 adet muz yiyorsun yeşil çay ve su serbest bende yapayım cumaya güzel bir kilo ile girelim
ben bugün tartılmadım ama 64 lü rakamlardayım galiba bundan sonra cuma ve pazarteside tartılıyoruz kızlar

kızlar bende kilo aldım ve şuan 59 kiloyum ama gören herkes şuan daha iyisin sakın zayıflama diyor ama bana görede iyi gidibiyim ama göbeğim maşallah ben burdayım diyo (bana göre) onun için a101 den Newline Spor Aleti Twister aldım inşallah erir ümidiyle bu akşam başlıyorum inşallah

Kuzu sen bugunden al gardini,persrmbe yapmana gerek bile kalmaz.

Gobus olcunu al ve yaz ajandana canim, her aksam yaptigin sureyi de incelmelerini de paylas bizle..

Olculerim

Gogus:99/100
Bel:85/85
Gobek:100/100
Basen:101/102
Kalca:105/104

Kilo:71

Gogus ve basenden 1 er cm gitmis.

bende ölçülerimi alıyorumm ama burda paylaşamıcamm 100 e düşünce paylaşırımm

pazartesiye -500 grla başladım
bu gün7 günlük yumurta greyfurt diyetine başladım sonradan vazgeçtimm 1 gün yapıam sadece, listeye sadık kalamıyorumm ,yapamıycam

öğlen menüm değişti 1 elma 2 etimek üstü 2 üçgen peynir bol su

benimde değiştiii yapamadımmmm normal yememe döndüm diyet deyince yapamıyorum benn

sabah
2 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt
çay

ara

yeşilçay

öğle
küçük kase mercimek çorbası
yarım porsiyon kapuska

akşam
kapuska,yoğurt olur
bol bol suu

Bende menümü anlatayım sabah
1. 5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 kaşık pişmiş domates,ekmeksiz
Ara
Muz
Öğle
1 kase Yeşil mercimek çorbası
2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt, ekmeksiz
Ara 1 ceviz,3 Bebe bisküviler
Akşam yeşil mercimek çorbası
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Yoğurt
Haşlanmış brokoli olacak
Ekmeksiz
Üstüne 1 türk kahvesi içerim

Bol bol yazınca çok gibi gözüküyor ama okuyunca değilmiş anladım :)

Menumu yazayım

Sabah 7:00 de

Peynirli yarim yumurta, 1 dilim ekmek, 10 zeytin

Öğle 11.00 de

0.75 simit, 2 tane üçgen peynir, 1 ısırık kakaolu kek

Aksam 15.30 da

1 kase tarhana çorbası, 1 kase Yoğurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek

Spor
2 saat yürüyüş

Ufak açlık hissetmeye başladım ama farkettim ki akşam aç yattigimda sabah iştahsız uyaniyorum

Bol bol yazınca çok gibi gözüküyor ama okuyunca değilmiş anladım :)
Aynen kalabalık ama kalorisi düşük 1200 civarı beslenmeye çalışıyorum sporlada destekliyorum tartı artıyı gösterince sinir oluyorum mesala bugün gıcık oldum çok dikkat ediyorum meyvesini yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…