Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hem de tammmm 2 kilo 1.9 bile değil

71 miiiii
Kaptanım ben izin aldığımda sen 54 lerde geziyordun. Ne oldu sana. Birkaç ayda bu kadar kilo alınmaz ki. Hasta falan mı oldun
Ben kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..

Ben kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..
Günaydın herkese hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin Rabbim herkese kaptanım geçmiş olsun sağlığını düzene koyda aldığımız gibi bu kilolara vermesinide biliriz

Ayy çok geçmiş olsun yaaa ama zaten hastalık olmadan alınmaz o kadar kilo.
Tex zamanda kurulursun inşallah

Bazen vücut dirence geçiyor biliyorsun. Ama sonra patır patır gidiyor

ben bi fazlalık görmedim canım çok iyi gidiyorsun devam

günaydıınnnn

kızlar çok kötü bir haftasonu geçirdim
bu gün kendime gelebildimm

sizede carladım aşure,ekemek yiyorsunuz diye kusura bakmayın
moralim bozuk olunca kendimi yemeeğe vermemek için zor tuttum kendimi bir kazan aşure olsa yiyebilirdimm

neyse bu gün çok iyiyim kimse için üzmüüycem kendimi diyorum ama 3 gün süründürdü beni
insanın ablasından ihanet görmesi çok zormuş ve bu güne kadar en ufak bir meselemiş olmamıştı çok yazık Allah affetsin onu diyorum ve unutuyoruumm

dünkü menümün akaşam öğünü değişti

arada çayın yanında biküvi arasına süt reçeli koyup yedim 2 tane
tatlı iyi geldi ama
akşam öğünü yemedim

ben bi fazlalık görmedim canım çok iyi gidiyorsun devam

evet ben bu şekilde yemeğe çalışıyorum
dün yeni bir diyete başlayayım dedim olamdı
ben evdeki yemeklerden az yemeye devam etme kararı aldım
adet dönemi sonrası ayran detoksu yaparım o kadar

ama bu greyfurt yumurta diyetide iyiymişş
ben sabah klasik kahvaltı olmayan diyetleri yapamıyorumm

günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok ben hastayım oğlumda hasta ama ayaktayım çok şükür çok kötü değilim
dün işten izin aldım oğluşumla ben doktora göründük oğlumun öksürükleri bronşlarına inmiş
aklıma gelmişken SİZE birşey sormak istiyorum çoğumuz anneyiz bi fikir veren olabilir
ben adanada yaşaıyorum sobalı evde akşamları soba yakmaya başladık çok sıcak değil ılıman tutuyoruz odayı
oğluma da uyku tulumu giydiriyorum
oğlum çok deli uyuyor nerde soğuk yer varsa orlarda(yerde yatıyor bu arada) bi bakıyorsunuz sehpanın altına bir bakıyorsunuz kapının önünde
sizce uyku tulumu onu sıcak tutar mı o yerin soğukluğu uyku tulumuna geçermi (sorular saçma ama annelik sürekli aklım onda bir türlü hastalığını geçiremedim)

bugün salata günü yaptım kendime öyle düşündüm
sabah
domates salatalık üçgen peynir zeytin 1 yumurta 2 etimek çay
arada kahve 1 kare bitter çikolata bol su
öğlen sabahın aynısı (yumurta hariç)
arada leblebi yeşil çay
akşam yine bol yeşillikli yumurtalı salata (oğluma bol tavuklu az sehriyelli çorba yaparım ondanda bir kase)
bugünlük böyle

Benimki artı yönünde gidiyor napsam bilemedim tartı bugün 66.5 gösterdi yerini değiştirdim daha beter 67 gördüm oyyy noluyo bana kaptanım dediği gibi kas ağır mı çekiyor eşim ne kadar az yıyosun deyip duruyo sporda hergün yapıyorum haftasonu bile 12 bin adım atıyorum bu durumda vermem gerekirken ben tersine gidiyorum

Azimle devam et canim. Egzersize yeni basladiysan ya da cok yuklendiysen tartida arti gorursun. Kas yagdan daha agirdir. Rakamlara hic takilma, ayni duzende devam et. Mutlaka karsiligini gorursun:)

sen de özel döneme yaklaşıyorsundur

deneyerek görecksin:) ben de kullandım ama pek istediğim gibi olmadı. bana tulumları veren kişi sobalı evde köyde kullanmış çok memnundu. ben alt açma zorluğu yüzünden sevmedim.
hiç birşey yapmamaktansa üstünü açan çocuğa tulum giydirmek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…