Ben kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..Hem de tammmm 2 kilo 1.9 bile değil
71 miiiii
Kaptanım ben izin aldığımda sen 54 lerde geziyordun. Ne oldu sana. Birkaç ayda bu kadar kilo alınmaz ki. Hasta falan mı oldun
Günaydın herkese hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin Rabbim herkese kaptanım geçmiş olsun sağlığını düzene koyda aldığımız gibi bu kilolara vermesinide bilirizBen kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..
Ayy çok geçmiş olsun yaaa ama zaten hastalık olmadan alınmaz o kadar kilo.Ben kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..
Bazen vücut dirence geçiyor biliyorsun. Ama sonra patır patır gidiyorAynen kalabalık ama kalorisi düşük 1200 civarı beslenmeye çalışıyorum sporlada destekliyorum tartı artıyı gösterince sinir oluyorum mesala bugün gıcık oldum çok dikkat ediyorum meyvesini yemek istiyorum
ben bi fazlalık görmedim canım çok iyi gidiyorsun devambenimde değiştiii yapamadımmmm normal yememe döndüm diyet deyince yapamıyorum benn
sabah
2 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt
çay
ara
yeşilçay
öğle
küçük kase mercimek çorbası
yarım porsiyon kapuska
akşam
kapuska,yoğurt olur
bol bol suu
ben bi fazlalık görmedim canım çok iyi gidiyorsun devam
çok geçmiş olsunnBen kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..
Eki Görüntüle 1690599
Sizinle yarismak bizleri cok motive etti. Bol bol egzersiz yapiyoruz:)
çok geçmiş olsun kaptanımBen kondurmuyorum ama hormonlarla alakalı sorun çıktı sanırım.. Troid hormonu elini eteğini çekme kararı almış ama vazgeçirmeye çabalıyoruz. Günlük ilac kullanıyorum..
Benimki artı yönünde gidiyor napsam bilemedim tartı bugün 66.5 gösterdi yerini değiştirdim daha beter 67 gördüm oyyy noluyo bana kaptanım dediği gibi kas ağır mı çekiyor eşim ne kadar az yıyosun deyip duruyo sporda hergün yapıyorum haftasonu bile 12 bin adım atıyorum bu durumda vermem gerekirken ben tersine gidiyorum
sen de özel döneme yaklaşıyorsundurBenimki artı yönünde gidiyor napsam bilemedim tartı bugün 66.5 gösterdi yerini değiştirdim daha beter 67 gördüm oyyy noluyo bana kaptanım dediği gibi kas ağır mı çekiyor eşim ne kadar az yıyosun deyip duruyo sporda hergün yapıyorum haftasonu bile 12 bin adım atıyorum bu durumda vermem gerekirken ben tersine gidiyorum
deneyerek görecksin:) ben de kullandım ama pek istediğim gibi olmadı. bana tulumları veren kişi sobalı evde köyde kullanmış çok memnundu. ben alt açma zorluğu yüzünden sevmedim.günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok ben hastayım oğlumda hasta ama ayaktayım çok şükür çok kötü değilim
dün işten izin aldım oğluşumla ben doktora göründük oğlumun öksürükleri bronşlarına inmiş
aklıma gelmişken SİZE birşey sormak istiyorum çoğumuz anneyiz bi fikir veren olabilir
ben adanada yaşaıyorum sobalı evde akşamları soba yakmaya başladık çok sıcak değil ılıman tutuyoruz odayı
oğluma da uyku tulumu giydiriyorum
oğlum çok deli uyuyor nerde soğuk yer varsa orlarda(yerde yatıyor bu arada) bi bakıyorsunuz sehpanın altına bir bakıyorsunuz kapının önünde
sizce uyku tulumu onu sıcak tutar mı o yerin soğukluğu uyku tulumuna geçermi (sorular saçma ama annelik sürekli aklım onda bir türlü hastalığını geçiremedim)
Eki Görüntüle 1690599
Sizinle yarismak bizleri cok motive etti. Bol bol egzersiz yapiyoruz:)
4. takimdan saglikli bir merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?