Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menümü anlatayım sabah 1.5 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, Domates,salatalık, yeşil çay ekmeksiz
Ara elma ve Ada çayı
Öğle Yemeği
Fırında tavuk bir baget azda patates,yoğurt,2 yemek kaşıgı pirinç pilavı
Ekmeksiz
Ara 8 fındık,1 ceviz
Akşam yemeği
Fırında tavuk,salata,yoğurt olacak ekmeksiz
Ara bi türk kahvesi yanında az bitterrr olur

Canim bagirsaklarin calisiyormu?

Kizlar pazartesi tartilma baslattik tamam, birde hedef belirleyelim.
1 Aralik hedefi belirleyelim hepimiz, bakalim hangimiz basaricaz hedefe ulasmayi.
Ben 1 Aralik hedefimi 69 olarak belirledim.
Herkeslerden alim hedefini.

O konuda pek sıkıntı yaşamıyorum hatta nişan yüzüğüm elimden çıkıyor ama tartı artı gösteriyor
Tamam o zaman, sakin ol once, stres yapma ve aksam yemegini erken ye mesela aksam 6 oncesi ve bol su tuket ve yesil cay ic ama lutfen stres yapma,gecici bi durumdur merak etme.

Tamam o zaman, sakin ol once, stres yapma ve aksam yemegini erken ye mesela aksam 6 oncesi ve bol su tuket ve yesil cay ic ama lutfen stres yapma,gecici bi durumdur merak etme.
Zaten 7 öncesi yeme faslı bende bitiyor meyve bile yemem galiba bu ara kiloları çok taktım bide okulda öğrencilerim arasında sorunlar çıktı moralimi çok bozdular canım sıkkın diye olabilir belki bilmiyorum çünkü her zamankinden az yiyip çok hareket ediyorum

45 dk Leslie ve toplam 15600 adım ile günü tamamladım yorgunluktan ölüyorum herkese Allah rahatlık versin
ya spordan da oluyor belki bu kilo verememeler. sporcu arkadaşlar diyordu bizde kilo vermek çok zor diye. veya diyetisyene giden bir arkadaşı diyetisyen hergün yürütmüyordu ödem tutarsın haftada 3-4 yeter diye. yani bu sebeplerle olabilir. geçen gün akşam koşu bandında 60 dk yürüyünce ertesi gün sol ayakkabım ayağıma iyi gelmeyecekti neredeyse. gün içinde normalleşti

günaydın kızlaaaaaar
önce cevap yetiştirip sonra günaydın demek aklıma geliyor

dün sarma dolma vs. yedim. koşu bandını da cumartesiden beri açmıyorum ama sabahki kilom +100 g. sadece. veee bugün yine yeniden yeni bir programa başladım. amacım takip ettiğim diyetisyen iremşen in listeleri gibi bir listeyle yani hafif yiyerek hızlı kilo vermek bu hafta. oruç da tutarsam bu listeyle tutacağım zira çok ertledim oruçlarımı.

sabah:1 etimek üzerine 1 çay kaşığı krem peynir 1 domates

arada bol salatalık diyor listemde ama o yok
öğleye böyle kefirli smoothy gibi meyveli salatamsı karışık bişey var
pek bana göre değil yemek gözüyle akamıyorum o şeye ama en azından bugün beni idare eder.

isteyerek yaptığım şey ise bu haftanın çayı.
ha bu listeler lezzetininanılmazhafifliği kitabından taylan kümeliden

çay şu (bana siz de eşlik edin hadi)
1 hafta boyunca bu çay içilecek
her sabah yeniden yapılıyor aç karna ve gün boyu içiliyor

-3 bardak sıcak su ile
-2 poşet ıhlamur
-2 poşet yeşil çay
-1 rezene çayı
-1 form çay
içine limon dilimi tarçın çubuk veya elma atılabilir, 5 dakika demledikten sonra çayları içinden alıyoruz.

Ne dersiniz belki bu iksir sayesinde 4. takımı geride bırakırız?
gerçekten canım bişey çekmedi bu sabah, çaydan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…