Güzel sonuclar almaniz dilegiyle ♥kızlar bize dediler galiba
Düzenli yapmaya başladım bide miktarını artırdım ay inşallah olumlu sonucu görürümAzimle devam et canim. Egzersize yeni basladiysan ya da cok yuklendiysen tartida arti gorursun. Kas yagdan daha agirdir. Rakamlara hic takilma, ayni duzende devam et. Mutlaka karsiligini gorursun:)
Daha var anlamadım ki sebebinisen de özel döneme yaklaşıyorsundur
Canim bagirsaklarin calisiyormu?Benimki artı yönünde gidiyor napsam bilemedim tartı bugün 66.5 gösterdi yerini değiştirdim daha beter 67 gördüm oyyy noluyo bana kaptanım dediği gibi kas ağır mı çekiyor eşim ne kadar az yıyosun deyip duruyo sporda hergün yapıyorum haftasonu bile 12 bin adım atıyorum bu durumda vermem gerekirken ben tersine gidiyorum
Oyleymis canim. İlac kullanmaya basladigimdan bu yana gram gram gidiyor. Hayirlisi bakalim.kaptanım bende de troidler çalışmıyor.haşimato var ve hergün ilaç kullanıyorum inan ki kiloda çok farkediyor.
O konuda pek sıkıntı yaşamıyorum hatta nişan yüzüğüm elimden çıkıyor ama tartı artı gösteriyorCanim bagirsaklarin calisiyormu?
Tamam o zaman, sakin ol once, stres yapma ve aksam yemegini erken ye mesela aksam 6 oncesi ve bol su tuket ve yesil cay ic ama lutfen stres yapma,gecici bi durumdur merak etme.O konuda pek sıkıntı yaşamıyorum hatta nişan yüzüğüm elimden çıkıyor ama tartı artı gösteriyor
Zaten 7 öncesi yeme faslı bende bitiyor meyve bile yemem galiba bu ara kiloları çok taktım bide okulda öğrencilerim arasında sorunlar çıktı moralimi çok bozdular canım sıkkın diye olabilir belki bilmiyorum çünkü her zamankinden az yiyip çok hareket ediyorumTamam o zaman, sakin ol once, stres yapma ve aksam yemegini erken ye mesela aksam 6 oncesi ve bol su tuket ve yesil cay ic ama lutfen stres yapma,gecici bi durumdur merak etme.
bu sabah 66 1 aralıkta 64 inşallahKizlar pazartesi tartilma baslattik tamam, birde hedef belirleyelim.
1 Aralik hedefi belirleyelim hepimiz, bakalim hangimiz basaricaz hedefe ulasmayi.
Ben 1 Aralik hedefimi 69 olarak belirledim.
Herkeslerden alim hedefini.
ya spordan da oluyor belki bu kilo verememeler. sporcu arkadaşlar diyordu bizde kilo vermek çok zor diye. veya diyetisyene giden bir arkadaşı diyetisyen hergün yürütmüyordu ödem tutarsın haftada 3-4 yeter diye. yani bu sebeplerle olabilir. geçen gün akşam koşu bandında 60 dk yürüyünce ertesi gün sol ayakkabım ayağıma iyi gelmeyecekti neredeyse. gün içinde normalleşti45 dk Leslie ve toplam 15600 adım ile günü tamamladım yorgunluktan ölüyorum herkese Allah rahatlık versin
yaaaa süpersin maşallah diyeyim nazar deymesinBu arada 9 bin adım atmışım daha spor yapmadım oda akşam yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?