ahhh ahhh bir S seldom vardı o böyle yapardı, önceki gün menüyü yazardı ne yazdıysa sadece onu yerdi,bir defasında türk kahvesi içmiş geldi onu yazdı listenin dışına çıktım diye. o kadar dikkatliydi yani. bense ne kendime ne de başkasına böyle bir şey için söz verebiliyorumBen yarın için kendime menü oluşturayım sabah haşlanmış yumurta peynir, zeytin
Ara elma
Öğle haşlanmış tavuk salata Yoğurt ekmeksiz
Ara bitki çayı
Akşam çorba salata
Ben yarın için kendime menü oluşturayım sabah haşlanmış yumurta peynir, zeytin
Ara elma
Öğle haşlanmış tavuk salata Yoğurt ekmeksiz
Ara bitki çayı
Akşam çorba salata
Menu gzel ama ara ogunleri yapmasan acmi kalirsn canm onun yerine bitki cayi icebilirsn yada sekersiz kahvede olablir
dende yumurta yiyebilirim tüm gün et yiyemem galiba ama grup olarak birşeyler yapılacaksa bende varımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/page-1970
5günde 5kilo diyetini okuyunca acayip gaza geldim
-insanların geneli 5 günü tamamlayamamış ama 1,5-2 kilo vermişler
- bu kiloyu da ilk 2 günde vermişler
-4. takım yani rakiplerimiz geçtiğimiz haftalarda topluca bu diyeti yapmışlar ama giden kiloların bir kısmı gidince su gittiğine kanaat getirmişler
- merak edip yağ analizi yaptıranlar yağ yaktığını görmüş
- veee birinciler sırlarını paylaşıyor sayfasında çok sık bu diyetten bahsediliyor yani haftalık derece yapanlar gemnelde bu diyeti yapanlar
yarın patates günü ile başlasak mı
ben şimdiden söyliyim diyeti aynen yapmamtansiyonum düşer illa ki tuz kullanırım, patates salatası yaparım ben o patateslerden
son yumurta günü de saçma, 1 gün boyunca yumurta mı yenir
olabilirSabah öğle yesek aramızıda yapsak akşam sadece çorba salata yesek olmaz mı
süper değişim olmuş canım maşallah allah nazarlardan saklasınEvet canm orda 80 kiloydum mart aynda cekilmis fotom diger zayf olanda 68 kilo olan halim
bende seninle aynıyım canım pazartesi olur diyete başlarım hafta içi bir misafirliğe gitsek "amann herzaman mı içli köfte yiyorum ayda yılda bir yiyorum der yerım" poffff bozulur diyet son 2 ileri 1 geriahhh ahhh bir S seldom vardı o böyle yapardı, önceki gün menüyü yazardı ne yazdıysa sadece onu yerdi,bir defasında türk kahvesi içmiş geldi onu yazdı listenin dışına çıktım diye. o kadar dikkatliydi yani. bense ne kendime ne de başkasına böyle bir şey için söz verebiliyorum4 yıldır diyet yapmak içinn uğraşıyorum 2 gün yapıp 3. gün bozuyor yemicem diyorum yiyorum sonuç 64-66 arası git gel. Gene aynı tarz devam edeceğim anlaşılan, kafamı diyetten başka şeylerle yormak istiyorum. şükür iyi gidiyor. 1,5 hafta önce başladığımız spor yarışında 250 dakika ile (yani 6 günde bu) 11. olmuşum. hoşuma gitti bu yarış. bu sayede koşu bandımı açmaya bisiklet sürmeye başladım. oğlumun ödevlerini denetlerken ya koşu bandında yürüyorum ya da sandalyeye oturup pedal çeviriyorum (bu arada ben de kitap okuyorum ) Akşamları yapacak o kadar çok iş var ki, çay içilecek, watsaptan kız kardeşlerimle yazışılacak, motive etsin diye instagramdan diyetisyenler spor hocalrı takip edilecek bir de dediğim gibi çocukların ödevleri... inşallah diyelim bu sefer galiba hepsini birarada yapacak planı tutturdum
kitaplardan da geçen hafta Ahmet Şerid İzgören in Monks isimli kitabını bitirdim normalde akıcı olduğu için 1 günde biter bense verdiği motivasyon hemen bitmesin diye 1 haftaya yayarak bitirdim. şu an 4 kitap daha var elimde. ( ne çok varmış yahu) 1i diyet ile ilgili ,1i dini 2si kişisel gelişim.
Şu an Cesur OL, Değişime Ayak Uydur, Dr. Gary Mckay okuyorum. zannediyorum adam psikiyatrist , ruh halimizi değiştirmek istediğimiz hislerimizi değiştirebileceğimizden bahsediyor.
bekliyoruz canımgünaydın kızlar bir karar verdim.kendimi 2 takım projesi olarak adlandırılan bir program yapacagım.gün içerisinde sizinle projemi paylaşacağım.(Bu arada ben pazartesileri hiç giremiyorum.bir gün iznim var ve o günde durmadan iş yapıyorum.)hafta sonu iş yerinde çok sıkıntılı günler yaşadım ve çzözümü her zaman ki yeme de aradım ve çok mutsuz oldum.Artık kendime olan saygımı geri kazanma zamanı.ben güçlü bir insanımdır.artık kilo vermeyi istiyorum ve bunu da yapacağım.
günaydın kızlar bir karar verdim.kendimi 2 takım projesi olarak adlandırılan bir program yapacagım.gün içerisinde sizinle projemi paylaşacağım.(Bu arada ben pazartesileri hiç giremiyorum.bir gün iznim var ve o günde durmadan iş yapıyorum.)hafta sonu iş yerinde çok sıkıntılı günler yaşadım ve çzözümü her zaman ki yeme de aradım ve çok mutsuz oldum.Artık kendime olan saygımı geri kazanma zamanı.ben güçlü bir insanımdır.artık kilo vermeyi istiyorum ve bunu da yapacağım.
Evet canm orda 80 kiloydum mart aynda cekilmis fotom diger zayf olanda 68 kilo olan halim
farkındayım çakıldık bu kilolarda diyoruz da sen uzun zamandır 63lerdesin. kardeşin doğum yaptığı dönemde alır bu kız kiloları demiştim ama almadın valladende yumurta yiyebilirim tüm gün et yiyemem galiba ama grup olarak birşeyler yapılacaksa bende varım
olabilir
süper değişim olmuş canım maşallah allah nazarlardan saklasın
bende seninle aynıyım canım pazartesi olur diyete başlarım hafta içi bir misafirliğe gitsek "amann herzaman mı içli köfte yiyorum ayda yılda bir yiyorum der yerım" poffff bozulur diyet son 2 ileri 1 geri
çok şükür ki 10 gündür iyi gidiyor gibiyim sabah tartıldım 63,8 kiloyum regl şişikliğim var ona bağlıyorum şükür 64 lü rakamları devirdik sıra geldi 63 lülere inşallah yeni yıla ikimiz 60 olarak gireriz
bekliyoruz canım
hoşgeldingünaydın güzellikler ben buradayım ....yokluğumu hisseden beni merak eden arkadaşlarım teşekkür ederim ,yazdıklarınızın çoğunu takip ettim gelelim bana ....biliyorsunuz ben izinliyim listeye girmeme az kaldı listedeymiş gibi paylaşım yapmaya menü paylaşmaya ve spora devam ediyorum ancak 4 hafta da +,-,+, - görünce canım sıkıldı doğrusu acaba dedim gruptaymışım gibi kendimi kasıyorum diye mi böyle oluyor biraz gevşettim , izinde olmanın tadını çıkarayım dedimama yapamıyorum verdiğim kilolara yazık olmasın istiyorum......yani diyete devam geçen hafta 600 gr verdim şu an 61kg tam tamına ....bu hafta da uyguladığım özel bir şey yok yürüyüşler aynen devam ama haftaya 5te 5 diyeti yapacak arkadaşlara katılabilirm , isveç bana da zorrrr ötesi geliyor .
M Melrin canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım yaşıyorum , 1 senedir yürümediğim günlerin sayısı nadir ve ekmeği sabah kahvaltısı hariç neredeyse kestim gibi ben de hedefime yaklaştıkça zorlanmaya başladım ama pes etmeyeceğiz.ilk başlarda hedefimi 55 olarak belirlemiştim sonra hedef güncelleme mevzusu oldu ve ben 52 ye çektim.şimdi pişmanım 52ye çektiğim içinhele bir 55i göreyim Allah kerim ,55'i gören 52'yi de görür dimi.ama tek bildiğim şey var ben bu gruptan mezun olmadan ayrılmayacağım bu kaç ayımı alacak bilmiyorum.....
hedef56 canım hafızana hayranım ..... görümcemin düğünü var geçen hafta bir gün izin aldım abiye denedim 1 gün boyunca ama hala karar veremedim arkadaşlarıma, kuzenlerime, komşularıma habire giydiğim abiyelerin resmini gönderiyor-gösteriyorm her kafadan bir ses çıkıyor kimi yeşil diyor kimi kırmızı, kimi uzun diyor kimi kısa sizinle de paylaşmak isterdim , biraz da siz karıştırırdınız kafamı ama nasıl paylaşıldığını falan bilmiyorum ??????
azaydidem canım benim 80 ve 68 kg arasında çok fark var tebrik ederim inş daha çok verirsin.ben de cumadan cumaya çektiriyorum kimbilir başarı hikayesi yazacağım gün gelir de hafta hafta eklerim resimlerimi ...
ben hemen yorum yapayım kıyafet konusunda beyaz tenliysen herşey yakışır ( ben beyaz tenlileri çok seviyorum hel o ellerini) esmersen benim gibi bana krem siyak bunlar daha çok yakışıyorgünaydın güzellikler ben buradayım ....yokluğumu hisseden beni merak eden arkadaşlarım teşekkür ederim ,yazdıklarınızın çoğunu takip ettim gelelim bana ....biliyorsunuz ben izinliyim listeye girmeme az kaldı listedeymiş gibi paylaşım yapmaya menü paylaşmaya ve spora devam ediyorum ancak 4 hafta da +,-,+, - görünce canım sıkıldı doğrusu acaba dedim gruptaymışım gibi kendimi kasıyorum diye mi böyle oluyor biraz gevşettim , izinde olmanın tadını çıkarayım dedimama yapamıyorum verdiğim kilolara yazık olmasın istiyorum......yani diyete devam geçen hafta 600 gr verdim şu an 61kg tam tamına ....bu hafta da uyguladığım özel bir şey yok yürüyüşler aynen devam ama haftaya 5te 5 diyeti yapacak arkadaşlara katılabilirm , isveç bana da zorrrr ötesi geliyor .
M Melrin canım senin yaşadıklarını ben de yaşadım yaşıyorum , 1 senedir yürümediğim günlerin sayısı nadir ve ekmeği sabah kahvaltısı hariç neredeyse kestim gibi ben de hedefime yaklaştıkça zorlanmaya başladım ama pes etmeyeceğiz.ilk başlarda hedefimi 55 olarak belirlemiştim sonra hedef güncelleme mevzusu oldu ve ben 52 ye çektim.şimdi pişmanım 52ye çektiğim içinhele bir 55i göreyim Allah kerim ,55'i gören 52'yi de görür dimi.ama tek bildiğim şey var ben bu gruptan mezun olmadan ayrılmayacağım bu kaç ayımı alacak bilmiyorum.....
hedef56 canım hafızana hayranım ..... görümcemin düğünü var geçen hafta bir gün izin aldım abiye denedim 1 gün boyunca ama hala karar veremedim arkadaşlarıma, kuzenlerime, komşularıma habire giydiğim abiyelerin resmini gönderiyor-gösteriyorm her kafadan bir ses çıkıyor kimi yeşil diyor kimi kırmızı, kimi uzun diyor kimi kısa sizinle de paylaşmak isterdim , biraz da siz karıştırırdınız kafamı ama nasıl paylaşıldığını falan bilmiyorum ??????
azaydidem canım benim 80 ve 68 kg arasında çok fark var tebrik ederim inş daha çok verirsin.ben de cumadan cumaya çektiriyorum kimbilir başarı hikayesi yazacağım gün gelir de hafta hafta eklerim resimlerimi ...
evet tatlıda yedim ağır yemeklerde yapıldı onlardan da yedim ama çok şükür yerimde durmadığım için belki kilo verdirmedi ama aldırmadıdafarkındayım çakıldık bu kilolarda diyoruz da sen uzun zamandır 63lerdesin. kardeşin doğum yaptığı dönemde alır bu kız kiloları demiştim ama almadın valla
bence sahurda kahvaltı+1 yumurta en azındanben pazartesi oruç borçlarıma başlıyım diyorum, 5te 5 diyeti ile sahur ve iftar+1 araöğün yapsam çok mu ağır olur ki
Sarah jıo nun böğürtlen kışı,mart menekşeleri,yağmur sonrası,gündüz sefası çooook güzeldi Debbie macomber da ise çiçeklerimi rüzgara verdim, küçük mucizeler dükkanı, bir yumak mutluluk,bahçemde yeşeren umutlar,mucizeler dükkanına dönüş, Marine bostwıck pamuk ipliğinden hayaller, susan mcbrıde küçük siyah elbise aklıma ilk gelenlerkızlar bir öneri almak istiyorum sizden
bana okuduğunuz çok beğendiğiniz okumamı tavsiye edebileceğiniz kitap isimleri varmı
ben bir kaç tane buldum internet üzerinden bide sizin önerilerinizi almak istiyorum
son günlerde çok sıkılıyorum monotonlaşan hayatıma zorla da olsa kitabı koyacam artık
canımcım öğretmenler günün kutlu olsun. bugün hatırladım ki bizim de anaokulunda saat 16.30da veiler kutlama hazırlıyori kısır mısır birşeyler olacak.bir de akşama büyük oğlumun öğretmeni veli ziyaretine gelecek. akşam misafiri bahane okula gitmicem. kısır mısır görmek istemiyorumBugünün güzelliği ile Diyet paramparça oldu sabah eşim erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamış yumurta,peynir, domates biber pişirmiş, az tahin pekmez, yarım açma ve çay
Ara yok
Öğle öğretmen arkadaşlarla lokantaya gittik 1 kaşarlı köfte ve 4 tekirdağ köftesi, Cola
Ara veliler getirdi 1 dilim pasta
Akşam eşim hazırlayacakmış uzun zamandır yemediğim etli pide yaptıracakmış ayran ve salata eşliğinde biliyorum çok abarttım ama buda yılda bi defa kutlanıyor o yüzden bugünkü beni affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?