canımcım öğretmenler günün kutlu olsun. bugün hatırladım ki bizim de anaokulunda saat 16.30da veiler kutlama hazırlıyori kısır mısır birşeyler olacak.bir de akşama büyük oğlumun öğretmeni veli ziyaretine gelecek. akşam misafiri bahane okula gitmicem. kısır mısır görmek istemiyorum
ne diyecektim, hah kolazero kola çıktı çıkalı normal kolayı aramıyorum. zero tercih edebilirz değil mi böyle durumlarda
Sağol canım tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım Ben normalde kolayı hiç içmiyorum bugün yattı balık misali içtim ama mecburi durumlarda içilebilir diye düşünüyorumcanımcım öğretmenler günün kutlu olsun. bugün hatırladım ki bizim de anaokulunda saat 16.30da veiler kutlama hazırlıyori kısır mısır birşeyler olacak.bir de akşama büyük oğlumun öğretmeni veli ziyaretine gelecek. akşam misafiri bahane okula gitmicem. kısır mısır görmek istemiyorum
ne diyecektim, hah kolazero kola çıktı çıkalı normal kolayı aramıyorum. zero tercih edebilirz değil mi böyle durumlarda
Yarin pazartesimihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/page-1970
5günde 5kilo diyetini okuyunca acayip gaza geldim
-insanların geneli 5 günü tamamlayamamış ama 1,5-2 kilo vermişler
- bu kiloyu da ilk 2 günde vermişler
-4. takım yani rakiplerimiz geçtiğimiz haftalarda topluca bu diyeti yapmışlar ama giden kiloların bir kısmı gidince su gittiğine kanaat getirmişler
- merak edip yağ analizi yaptıranlar yağ yaktığını görmüş
- veee birinciler sırlarını paylaşıyor sayfasında çok sık bu diyetten bahsediliyor yani haftalık derece yapanlar gemnelde bu diyeti yapanlar
yarın patates günü ile başlasak mı
ben şimdiden söyliyim diyeti aynen yapmamtansiyonum düşer illa ki tuz kullanırım, patates salatası yaparım ben o patateslerden
son yumurta günü de saçma, 1 gün boyunca yumurta mı yenir
Hayir canim..canımcım öğretmenler günün kutlu olsun. bugün hatırladım ki bizim de anaokulunda saat 16.30da veiler kutlama hazırlıyori kısır mısır birşeyler olacak.bir de akşama büyük oğlumun öğretmeni veli ziyaretine gelecek. akşam misafiri bahane okula gitmicem. kısır mısır görmek istemiyorum
çok sağol canım içlerinde küçük mucizeler dükkanını okudum çok güzeldi diğerlerini de okuyayım not alıyorum bunlaı çok sağol canımSarah jıo nun böğürtlen kışı,mart menekşeleri,yağmur sonrası,gündüz sefası çooook güzeldi Debbie macomber da ise çiçeklerimi rüzgara verdim, küçük mucizeler dükkanı, bir yumak mutluluk,bahçemde yeşeren umutlar,mucizeler dükkanına dönüş, Marine bostwıck pamuk ipliğinden hayaller, susan mcbrıde küçük siyah elbise aklıma ilk gelenler
böyle güzel günlerde diyetle kasılma iyi yapmışsın öğretmenler günün kutlu olsun canımBugünün güzelliği ile Diyet paramparça oldu sabah eşim erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamış yumurta,peynir, domates biber pişirmiş, az tahin pekmez, yarım açma ve çay
Ara yok
Öğle öğretmen arkadaşlarla lokantaya gittik 1 kaşarlı köfte ve 4 tekirdağ köftesi, Cola
Ara veliler getirdi 1 dilim pasta
Akşam eşim hazırlayacakmış uzun zamandır yemediğim etli pide yaptıracakmış ayran ve salata eşliğinde biliyorum çok abarttım ama buda yılda bi defa kutlanıyor o yüzden bugünkü beni affedin
benimde önerim söyle kızlar kahvaltı+5 te 5 diyetiBu pazartesi 5 gunde 5 kilo diyetine baslasakmi kizlar bence takim icnde iyi olur
baharatlı yoğurdun ne özelliği var kaptanımKizlar bende baharatli yogurt tuketmeye basladim. Cumaya kadar bakalim neler olucak. 5 te 5 e baslarsaniz uyarim. Degisiklik guzeldir, ozellikle kilo verdiriyorsa
Hani varya 3 kasik yogurda tarcin zencefil zerdecal katiliyor, gunde 500 gr gonderiyor, o yogurt karisim iste.baharatlı yoğurdun ne özelliği var kaptanım
Gunaydin canimgünaydın hatunlar izmir den kucak dolusu sevgiler
hmm bunu bilmiyordum ben açıkçası bazenleri bende aynı bu şekilde öğle yemeği niyetine veya cips in yanında yiyordumHani varya 3 kasik yogurda tarcin zencefil zerdecal katiliyor, gunde 500 gr gonderiyor, o yogurt karisim iste.
Metoyu hizlandirsin ve hafifletsin diye basladim.
Ciddimi? Kuzum daha once burda yapmistik biliyosun zannettim, senden once burda bu yogurt karisimi ile cok hizli kilo veren arkadas olmustu ve hepimiz denemistik.hmm bunu bilmiyordum ben açıkçası bazenleri bende aynı bu şekilde öğle yemeği niyetine veya cips in yanında yiyordum
yok kaptanım ben adece smotiyi yapmıştım orda baya çok güzel kullanmıştım zerdeçalla zencefiliCiddimi? Kuzum daha once burda yapmistik biliyosun zannettim, senden once burda bu yogurt karisimi ile cok hizli kilo veren arkadas olmustu ve hepimiz denemistik.
o arkadaş varken ben yoktum demekkiCiddimi? Kuzum daha once burda yapmistik biliyosun zannettim, senden once burda bu yogurt karisimi ile cok hizli kilo veren arkadas olmustu ve hepimiz denemistik.
Evet canim.o arkadaş varken ben yoktum demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?