Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet ya zero cola içebilirmiyiz gazlı olduğu için içmesekmi
bende seviyorum zero yu

sabah
yarım dilim ekmek
peynir,zeytin bal

ara yok
öğlen
patetes püresi
1 köfte
ara
yeşilçay
1 hurma
akşam
2 dilim kıymalı börekkendim açtım hamuru ince kıyması çokk
ayran

Sağol canım tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım Ben normalde kolayı hiç içmiyorum bugün yattı balık misali içtim ama mecburi durumlarda içilebilir diye düşünüyorum

Yarin pazartesimi sen bunu yazdiginda pazartesi dimiydi

Hayir canim..

Kizlar bende baharatli yogurt tuketmeye basladim. Cumaya kadar bakalim neler olucak. 5 te 5 e baslarsaniz uyarim. Degisiklik guzeldir, ozellikle kilo verdiriyorsa

çok sağol canım içlerinde küçük mucizeler dükkanını okudum çok güzeldi diğerlerini de okuyayım not alıyorum bunlaı çok sağol canım

böyle güzel günlerde diyetle kasılma iyi yapmışsın öğretmenler günün kutlu olsun canım

Bu pazartesi 5 gunde 5 kilo diyetine baslasakmi kizlar bence takim icnde iyi olur
benimde önerim söyle kızlar kahvaltı+5 te 5 diyeti
ben sabah kalkıp et yiyemem ne dersiniz ve ortak bir spor yapalım yarım saat yürüyüş +100 ip atlama

dünkü menüme bir elin yarısı kadar ekmeğin arasına balık koyup yedim annecim yediriyo her akşam çocuğu almaya gittiğimde yemek ayırıyo bana sağolsun tabi ben yemiyorum dün biraz tadına baktım.
birde 1 tane 9 kat kat yedim akşam oğlum ben babası birbirimize yedirdik güzeldi
allahım herkesin evine huzur sağlık mutluluk versin.

Hani varya 3 kasik yogurda tarcin zencefil zerdecal katiliyor, gunde 500 gr gonderiyor, o yogurt karisim iste.
Metoyu hizlandirsin ve hafifletsin diye basladim.
hmm bunu bilmiyordum ben açıkçası bazenleri bende aynı bu şekilde öğle yemeği niyetine veya cips in yanında yiyordum

hmm bunu bilmiyordum ben açıkçası bazenleri bende aynı bu şekilde öğle yemeği niyetine veya cips in yanında yiyordum
Ciddimi? Kuzum daha once burda yapmistik biliyosun zannettim, senden once burda bu yogurt karisimi ile cok hizli kilo veren arkadas olmustu ve hepimiz denemistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…