ooo merhaba tatlım hoşgeldin nasılsınmerhaba kızlar....selam kaptancım...
ooo merhaba tatlım hoşgeldin nasılsın
Bende kahvaltıda et yiyemem ama diğer öğünlerde uyarım spor her türlü uyarımçok sağol canım içlerinde küçük mucizeler dükkanını okudum çok güzeldi diğerlerini de okuyayım not alıyorum bunlaı çok sağol canım
böyle güzel günlerde diyetle kasılma iyi yapmışsın öğretmenler günün kutlu olsun canım
benimde önerim söyle kızlar kahvaltı+5 te 5 diyeti
ben sabah kalkıp et yiyemem ne dersiniz ve ortak bir spor yapalım yarım saat yürüyüş +100 ip atlama
senin mi ayın günün karıştı benim miYarin pazartesimisen bunu yazdiginda pazartesi dimiydi
ya oruçlar için motive edelim birbirimizi yani benim oruç borcum çok ve sağlıklı oruç için takip edin beniKizlar bende baharatli yogurt tuketmeye basladim. Cumaya kadar bakalim neler olucak. 5 te 5 e baslarsaniz uyarim. Degisiklik guzeldir, ozellikle kilo verdiriyorsa
bebeğeeeeem sen hala spor yapmıyor musun? ben 10 gündür spor yarşı sayesinde koşu bandı bisiklet kullanıyorum.çok sağol canım içlerinde küçük mucizeler dükkanını okudum çok güzeldi diğerlerini de okuyayım not alıyorum bunlaı çok sağol canım
böyle güzel günlerde diyetle kasılma iyi yapmışsın öğretmenler günün kutlu olsun canım
benimde önerim söyle kızlar kahvaltı+5 te 5 diyeti
ben sabah kalkıp et yiyemem ne dersiniz ve ortak bir spor yapalım yarım saat yürüyüş +100 ip atlama
ben kahvaltıda bile et yiyebilirimBende kahvaltıda et yiyemem ama diğer öğünlerde uyarım spor her türlü uyarım
Koşu bandını kaçta kullanıyorsun sesi engellemek için bişey yaptın mı bizim alt kat komşu sıkıntılı bu eve geçeli kullanmadımbebeğeeeeem sen hala spor yapmıyor musun? ben 10 gündür spor yarşı sayesinde koşu bandı bisiklet kullanıyorum.
geçen hafta 250 dk sporum olmuş
aynen canım benimde çok 59 gün toplamda prş günü başlayacaktım yani yarın ama olmayacak sanırım çünkü cuma günü annemler amcamlar ve memleketten babamın kuzeni gelecek yemekli o yüzden pzt günü başlayacağım allah nasip ederse inşallahya oruçlar için motive edelim birbirimizi yani benim oruç borcum çok ve sağlıklı oruç için takip edin beni
hah sen benim oruç kardeşim ol, bende de o kadar borç varaynen canım benimde çok 59 gün toplamda prş günü başlayacaktım yani yarın ama olmayacak sanırım çünkü cuma günü annemler amcamlar ve memleketten babamın kuzeni gelecek yemekli o yüzden pzt günü başlayacağım allah nasip ederse inşallah
tmm hedefim pzt günü niyetli olucaz haaa bak ona görehah sen benim oruç kardeşim ol, bende de o kadar borç var
ne perşembeler bityor ne misafirler
ben de yarından sonra müsait olacağım oruca e cuma olmaz haftasonu evde çocuklarla zor olur derken erteleye erteleye bitiremedim çocuklardan kalan borçları, en geç pazartesiye başlıyoruz tamam mı
veeee sahura kalkma + sağlıklı iftar ve araöğün konusunda birbirimizi teşvik ediyoruz inşallah
bizim de geçmişte çok sıkıntılı komşularımız oldu ama hiç koşu bandından şikayet gelmedi. alırken yanında ses geçirmeyen lastik med de almıştım belki ondandır. galiba benim üst kattakiler de kullanıyordu tuhaf bir ses geliyor sehpa itip çeker gibi de anlam veremiyorsun ne sesi olduğunu belki komşum da anlayamamıştır ne sesi olduğunuKoşu bandını kaçta kullanıyorsun sesi engellemek için bişey yaptın mı bizim alt kat komşu sıkıntılı bu eve geçeli kullanmadım
gene birbirimize hatırlatalımtmm hedefim pzt günü niyetli olucaz haaa bak ona göre
tmm canımgene birbirimize hatırlatalım
Saçma sapan şikayetlerle çok geldi ve geldiğinde sesi biz yapmıyorduk bi gelmiş anneyle Bebeğim evde yemek yiyolarmış anne demiş gir bak istersen bizde ses yok diye bi kere 19 civarı geldi başı ağrıyomuş çocuklar konuşmasın diye ki diyen kişinin alt katı kafe ve market var bizim evin sesini nasıl duyuyor anlamıyorum çocuklarımın sesi çıkmaz zaten yüksek sesi benim kafam kaldırmıyor tv bile kısık dinlenir bizdebizim de geçmişte çok sıkıntılı komşularımız oldu ama hiç koşu bandından şikayet gelmedi. alırken yanında ses geçirmeyen lastik med de almıştım belki ondandır. galiba benim üst kattakiler de kullanıyordu tuhaf bir ses geliyor sehpa itip çeker gibi de anlam veremiyorsun ne sesi olduğunu belki komşum da anlayamamıştır ne sesi olduğunu
ben bu sefer 4,5-6 arasında yürüyorum hatta pek 6 olmuyor hızım. gece saat 10dan önce sabah 8den sonra olduktan sonra bence idare de edilmeli gürültüsü. düşük hızda yaparsın 30 dk yaparsın halledersin. eliptik bisikletin hiç sesi yok bu arada.
veee gene çok akıl veriyorum, alt kat komşusunun şikayetlerinden çok çektiğim için geçenlerde kardeşim için araştırdım akustik halı diye birşey var 30desibel e kadar sesi azaltıyormuş. ev lamayı düşünüyoruz alt kattan alırsak satamayız diye de insan çekiniyor olmazsa bu halı seçeneğini de düşünürüm, siz de araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?