Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben bantın altına 3 halı bide halıfleks serdim deneyim bakalım ne yaşayacağız

valla bu şekilde şikayete gelindiğinde içimden geçen bir daha şikayete gelme, gelirsen kapıyı açmam çok rahatsız ettiğimi düşünüyorsan polise şikayet et demek. kavga edemem ben. sonuçta söyleyen kişi ancak rica edebilir rahatsızım vs. kimse keyfi gürültü yapmıyor. haaa keyfi yapıyorsak gitsin şikayet etsin. töööööbeee. geçen apartmanda da bütün ağlayan çocuklar bizim evde ağlıyordu. büyük oğlum akşam erkenden uyur emmek dışında uyanmazdı gece o arada ağlaması gene dün çok ağladı diye apartmanda duyulurdu.
bir de apartmanda yankılanıyor hangi ses alt kattan hangisi üst kattan geliyor belli olmuyor.şimdi alt kattayız ya zannederdim ki hep aspiratör kokusu üst katlara gider bizim alt katta kimse yok ama apartmanda pişen yemeklerin kokusu bizim mutfakta daha kötüsü sigara dümanı da üst kata söyleyeceğim ama belki ondan da değil daha üst katlardan geliyor sigara dumanı

aman canım.bulaşmayın derim ben.beraber çalıştığım arkadaşımın avukat komşusu bu gürültü yaptın vs kavgasını mahkemeye taşıdı.avukat olunca işi de biliyor..kaç milyar para kazandı.eline güzel para geçince şimdi de cakcuk davalarına devam ediyor...

Suç varsa ve sahibi ailemse istediğini yapsın tek bildiğim benim evimden karşı tarafı rahatsız edici ses çıkmaz büyük kızım 5 te okuldan geliyo ye iç ders çalış tv bak uyku vakti geliyo ufaklık 3 yaşında sakin bi kız çocuğu komşu hakkı en önemli haklardan bunu bilir ve uygularım apt yaşıyoruz çocuklar elbette ses yapcak bu şikayet konusu olamaz çünkü ben onun çocukları oynuyo hatta koşup dururlar kavgaları bitmez sonuçta onlar çocuk biz büyüklere anlayış düşer

şikayet edilmekten o kadar rahatsız oldum ki daha sigara dumanı meselesini komşuma söyleyemedim
havalar soğuyalı böyle, muhtemelen mutfakta sigara içip aspiratöre dumanı çektiriliyor ve bilmiyor ki benim evim dumanla doluyor ve o kapıyı açacağına bu kış gününde çocuklar zehirlenmesin diye ben kapı pencere açıp dumanı çıkartmaya çalışıyorum. tabi uygun bir dille söylerim veya veya kendime gıcık kaptıracağıma kapı pencere açarım. konrta atak olarak sizin çocuklar da çok gürültü yapıyor diye şikayet etmesinden korkuyorum

Valla yapabilir çocuklarımız biz gibi rahat değiller biz mahallede büyüdük eve geldiğimizde perte ayrılmış olurduk ses çıkaracak halimiz kalmazdı şimdi çevre kötüleşti sokağa yalnız gönderemiyoruz gardiyan gibi sürekli gözümüzün önündeler evde oynamaları ses olması normal biz büyüklere anlayış düşüyor zaman hızlı akıyo çocuklar çocukluğunu yaşamalı ama sigara bambaşka bir konu hepimizin çocukları var ve yanlarında içilmez soğukta olsa balkona çıkılır bencil olmamak lazım

iyiyim canım ..sen nasılsın...diyete tamgaz devam ediyorsun maşallah
bende iyiyim canım sağol evet diyet devam ediyor ama yavaş gazda inş hedefim yılbaşına 60 la girmek

ya oruçlar için motive edelim birbirimizi yani benim oruç borcum çok ve sağlıklı oruç için takip edin beni
benimde var tatlım hamilelikte tutamamıştım tutabiliriz ben regl olacam bitsin sana katılırım.

bebeğeeeeem sen hala spor yapmıyor musun? ben 10 gündür spor yarşı sayesinde koşu bandı bisiklet kullanıyorum.
geçen hafta 250 dk sporum olmuş
benim yaptıklarım spor sayılmıyor malesef canım gün içerisinde yerimde durmuyorum kahvemi çayımı kendim alırım kendi işimi kendim yaparım kimseye emanet etmem eve giderken yoları uzatıyorum dolmuştan erken inip yürüyorum birde evde yapılan işler var
ama bunlar 1 saatlik ter atıcı sporla eş değerde olmuyor tabi

ben kahvaltıda bile et yiyebilirim

Gunaydin kizlar dun esimle birlikte yasadigim yerdeki diyetisyene baslayarak buyuk bir adim attik onceki diyetisyene mesai saatleri icinde gidemiyordum.artik kendime guveniyorum cok heyecanliyim.57 kilo olana kadar devam edecegim 2hafta da bir kontrol olacak bu beni motive eder artikkkk

hadi kızlar bir şeyler belirleyelim artık ve yapalım ama hep beraber bugün belirleyelim yarın tartı günümüz tartılıp başlayalım hem hafta sonunu da değerlendirmiş oluruz
ben okudum diyeti ve şöyle olsun diyorum
1 gün: sabah kahvaltı+patates (ayran)+patates(ayran)
2.gün sabah kahvaltı +sebze(ayran)+sebze(ayran)
3.gün sabah kahvaltı + et (ayran)+et (ayran)
4.gün sabah kahvaltı + meyve(süt)+meyve(süt)
5. gün sabah kahvaltı+ yumurta(ayran)+yumurta(ayran)
baharat+su+yeşil çay serbest(SÜT VE AYRANI kalsiyum alalım diye yazdım çokta güçsüz kalmayalım)
AMACIMIZ VUCUT METOBOLİZMASINI ŞAŞIRTMAK
HADİ BAŞLIYORUZ KİMLER KATILIYOR

Ama yarin buyuk ihtimalle kilomda sabit olacagim veremedim dun ogrencilerim geldi evime teog tatili olunca hep hamurisi yedim haftaya umitliyim

tamam ertlemeyelim hemen başlayalım bugün başlarım belki diye akşamdan patates haşladım sabah da patates salatası yedim amaaa yanında başka şeyler de yedim
akşama da misafirim var, gene patates salatası olacak menüde yani bugün benim patates günüm olsun, sabah pattes dışında ağır şeyler de yediğim için öğleyi meyve ve kefirle geçireyim

E ecem847 sen bugün mü başlıyorsun?

ama ben hep beraber başlamak istiyorum o zaman pazartesi başlayalım hepimiz olalım

Bide yoğurt zencefil zerdeçal limon pul biber kattım artık yatmadan önce bunu yiyeceğim
5te 5 diyetine bir de bu kürü eklesek tamamdır

Canim ben diyetisyejimin listesine uycam bugun baslamis bulunmaktayim.ekmek fazlaca onu azalticam sizlerle paylasirim eve gecince

ahhhh ahhh daha önceden ne güzel listelere uyardım
ilk doğumdan sonra 74e çıkınca listeye tam uyamadan uzun bir sürede 65,5 a düşmüştüm sonra da listeye daha güzel uyarak 60,5e düşmüştüm. hatırlıyorum öğle arasında mutfağa gider 50g. yani 2 dilimlik sandviç ekmeğinin arasına sadece tat verecek kadar 1 dilim sucuk ve 1 dilim kaşar koyar tost yapardım yanınd ayran ve salata kimi zamanda evden getirdiğim sebzeyle beraber tüketirdim. saat 3 gibi mutfağa çıkar gene ya 1 meyve ya da 1 bardak süt tüketirdimn. akşamları et oluyordu doyasıya değil ama etimi de sebzemi de yiyordum.yoğurdumu da araöğünümü de.
sen başla bize de mtivasyon olur. benim de baş belam özellikle karbonhidratlar.gideyim araöğün yapayımama light süt ile

Gunaydin kizlar.ben de ptesi baslayacagim 5de 5

pazartesi oruç +5te 5+ zerdeçalli zencefilli kür

yumurta gününü yapmam pztsi baştan başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…