Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kiraz sapı ödem artırıyor. Burdan birleşik 64un altına düşme yarışımiz vardı Son gece kiraz sapı içip 700g.gitmisti ama hemen geliyor şu olduğu için
Sen gene Fanta kola icme
Maden suyu iç hergün 1 tane hem alkali beslenmiş olursun alkali damlanin alternatifi

günaydın kızlar ...patates günüm kaçamak 2 hamsi dışında süper geçtiiiiiii...

sabah:1 salatalık , 1domates, 1 havuç yedim .

öğen:közlenmiş patlıcan, salatlk, domates ve havuç yiyeceğim.... acıktıkça da salatalık yiyeceğim.

akşam: salata ve kapuska yiyeceğim.(bakıcımız yemek yapıyor ya sıkı sıkı tembih ettim çok az yağ koy diye)

azaydidem neden dayanamadın canım ya keşke devam etseydin..
M Melrin tebirkler canım dün iyi gitmişsin ama karnabahar biraz zorlar gibi geldi bana yağsız tuzsuz
@uhsciğim inş sen de kaçamak yapmamışsındır

günaydın kızlar ...patates günüm kaçamak 2 hamsi dışında süper geçtiiiiiii...

sabah:1 salatalık , 1domates, 1 havuç yedim .

öğen:közlenmiş patlıcan, salatlk, domates ve havuç yiyeceğim.... acıktıkça da salatalık yiyeceğim.

akşam: salata ve kapuska yiyeceğim.(bakıcımız yemek yapıyor ya sıkı sıkı tembih ettim çok az yağ koy diye)

azaydidem neden dayanamadın canım ya keşke devam etseydin..
M Melrin tebirkler canım dün iyi gitmişsin ama karnabahar biraz zorlar gibi geldi bana yağsız tuzsuz
@uhsciğim inş sen de kaçamak yapmamışsındır

Selam
L losefar tam uyan bir sensin herhalde en çok kiloyu vermek de hakkin

Ben de işte patatesle sahur yaptim iftara yetişmesi dün patates.

Normalde dün etli patates pisecekti yardimcim hasta olunca bugün pisecek artık ben de kendime mantar yaparım.

59 10 kılo vermöem laızm
boyun kaç canım çok fazla değil mi 10 kilo

neden ayıp olsun misafir umduğunu değil bulduğunu yesin

Selam bugün patatesle bütünleştim yarın için brokoli haşladım Size söz verdiğim için bozamadım yoksa çok gelgitlerim oldu ayyy çok zorlandım
aferin canım sana tebrik ederim ben pek zorlanmadım patates beni tok tutuyor.bugün benim için zor geçecek sebze doyacak mıyım bilmiyorum.

Aksam yatmadan kizimla ben yedik yogurt karisimi, kizima da yedirdim cunku farkettimki bagisikligi guclendirdiginden grip baslangicini baslamadan bitiriyor bu karisim.
ben söyledim ama ben yapamadım canım dün gece elektrik tesisatımız bozuldu.şarteli biz kaldırıyoruz o atıyo elektrikçi çağırdık gelemem dedi bugüne kaldı bakalım

Bi arkadas vardi 8 gunde 10 kilo veren nerde o kanima o girdi kuzenimle yapoyoruz onun kadar verebilirmiyim bilmiyorum ama bi isirimlik dahi kacamak yapmadan 4 gunu bitirdim..yesil cay yesil elma ve bol su..hakkimizda insallah hayirlis hepimiz icin
4 günde 2 kilo gitti demek çok güzel bende bu hafta 62 yi görmek istiyorum inş

günaydın kızlar dün 2 kaşık kısır 2 marol kaçamağım oldu onun dışında kaçamak yapmadım yoğurdumu yiyemedim elektrik yoktu.
dün akşam yatmadan eşim yarın benide erken kaldır işe gideyim dedi oğlumda yanımızda "baba iş gidecek "dedi
evet oğlum baban yarın işe gidecek dedim sonra "anne iş gidecek "dedi. evet oğlum bende yarın işe gidecem dedim
ve sabah ben kalktıktan 10 dakika sonra kalktı kucağıma atıldı inmek istemedi.normalde uyurdu bizde o halde anneye bırakırdık. demekki hissedip uyanmış
o yüzden tartılamadım kızlar kusura bakmayın.
bugün sebze günüm sebzeleri haşladım.yanında ayranla tüketicem
sabahta domates salatalık dünden kalan 1 patates 1 üçgen peynir şekersiz çay
dünden beri ekmek yemiyorum hayırlısı bakalım.

böyle oluyosa bende yapabilirim
sabah 1 dilim ekmek yesem yeter bana

evet maden suyu aklıma niye gelmedi

Allah kabul etsin orucunu

dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
az peynir
1 kaşık bal
çay

ara
kirazsapı çayı.1 kayısı

öğle
yarım porsiyon ciğer
cacık

ara
küçük kase çikolatalı puding

akşam

cacık

ben az mı yiyorum çok halsizliğim oluyo evin işini zor yapıyorum ,kansızlığım vardı omu hortladı acaba
etide iyi yiyorum

inş verebiliriz hepimiz.ben en az 2 kg gideceğine inanıyorum ama bir sonraki hafta korkutuyor beni çokkkk dikkat etmemiz lazıım.daha önce de yazmıştım 1 kez yaptım 2 kg verdim bir sonraki hafta800 gr aldım diye

canım nasıl kısır çekti anlatamam

akşam sadece cacık ben dayanamazdım

Canim kansizligin varsa etlerin yaninda sut ve sut urunleri, yogurt ayran icme yeme.
Aralarinda zaman olsun.
Sabahlari kahvaltidan yarim saat oncw pekmez icebilirsin. Menulerine azar azar kuru uzum ekleyebilirsin ve ve vee halsizlige strese birebir omega3 kullanabilirsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…