Canim kansizligin varsa etlerin yaninda sut ve sut urunleri, yogurt ayran icme yeme.
Aralarinda zaman olsun.
Sabahlari kahvaltidan yarim saat oncw pekmez icebilirsin. Menulerine azar azar kuru uzum ekleyebilirsin ve ve vee halsizlige strese birebir omega3 kullanabilirsin canim.
yarın et günü kaptanım ama sen meyve günü yapabilirsinSabah yuruyusu sonrasi kahvsltiya davet edildim o yuzden tartilamadim.
3 cesit Peynir taze ekmek zeytin biber bal ve caydan olusan kahvaltimi yaptim.
Manavdan sebzelerimi ve hatta meyvelerimi de aldim. Yarindi dimi meyve gunu?
Brokoli havuc aldim. Birde salata aksam icin. Gun icinde havuc.
O da olsun da oruç borçları bitsin rahatliyimbugünü rahat geçirirsiniz inşallah
cuma günü tartıdaki mutluluğa değerrr
lütfen bozma canım sabret ,ben de öğlen 1 havuç 1 salatalık 2 domates yedim ...tuzsuz hiçbirşeye benzemiyor ama sabredeceğim...yaaa çok acıktım bennn ama dayanmam lazım
O da olsun da oruç borçları bitsin rahatliyim
lütfen bozma canım sabret ,ben de öğlen 1 havuç 1 salatalık 2 domates yedim ...tuzsuz hiçbirşeye benzemiyor ama sabredeceğim...
ben geçen sene kasımda başlamıştım ilk günler sabah aç karnına sular, sirkeler vs. içiyordum bir de sarmısaklı zencefilli çaylar falan hazırlıyordum bööööö iğrenç , zerre de kaçamak yapmıyordumayyy kıyamam ben sizeeee
diyete ilk başladığım günler geldi aklıma çok zor ama dayanılmıyacak gibi değil
ilk günler bende sıkı yapıyordum düğün var diye
şimdi daha rahatım önümde koca 1 kış var yaza kadar zayıf bi hatun olucaammm
ben geçen sene kasımda başlamıştım ilk günler sabah aç karnına sular, sirkeler vs. içiyordum bir de sarmısaklı zencefilli çaylar falan hazırlıyordum bööööö iğrenç , zerre de kaçamak yapmıyordum
yok ben duymadım canım ama bebişten önce hep karnım içerde gezerdim sıkardım şimdi neden yapmıyorum bilmiyorum.bir şey soracağım: göbek ya da karın içinize çekip 20 ye sayıp sonra bırakma olayını duydunuz mu, geçen bir bayan mağazada bana söyledi de
bir şey soracağım: göbek ya da karın içinize çekip 20 ye sayıp sonra bırakma olayını duydunuz mu, geçen bir bayan mağazada bana söyledi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?