Ya evet canim ben 69 olamadim maalesef.kızlar ve kaptanım aralık hedeflerine ne olduu
şimdi yeniyıla başlangıç hedefi koyalımm
hadiiii
ben 73 diyorummmmm
Canim kan deposu dolu olanlar icin tamam yaninda yenilmeli yogurt ayran, vucut ayristirabiliyor ikisini amaaa depo bossa olmuyor olamiyor.etin yanında süt ve süt ürünleri yenilmez diye bende biliyordum
geçenlerde bir haber gördüm etin yanında mutlaka yoğurt yiyin diyordu
ben zaten yoğurt ayran bayılırımm ,neyi nasıl yiyeceğimizi şaşırdık valla
omega3 balıkyağımı iştah açarsaaa
Aaa et gunumu??yarın et günü kaptanım ama sen meyve günü yapabilirsin
Havuc yiyorum havuc yiyorum, havuc ye havuc yoksa ayni durumdayim.yaaa çok acıktım bennn ama dayanmam lazım
Abooo kis domatesi ve salataligi.... Asla yemem yiyemem..lütfen bozma canım sabret ,ben de öğlen 1 havuç 1 salatalık 2 domates yedim ...tuzsuz hiçbirşeye benzemiyor ama sabredeceğim...
Evet canim bi ara yapiyordum ve baya ise yaramisti..bir şey soracağım: göbek ya da karın içinize çekip 20 ye sayıp sonra bırakma olayını duydunuz mu, geçen bir bayan mağazada bana söyledi de
Ben de mantarın yanında ne yesem salata tamam biber falan da kozliyim.yiyecekler tamam çocukların yemeğinden yemeden durmak meseleyaaa çok acıktım bennn ama dayanmam lazım
Duydum canım fizyoterapist é sormuştum pasif jimnastik oluyormuş 1000defa falan yapılırsa etkili olurmuşbir şey soracağım: göbek ya da karın içinize çekip 20 ye sayıp sonra bırakma olayını duydunuz mu, geçen bir bayan mağazada bana söyledi de
Birincisi plates topunda 5 saatlik oturma zamani nasil bulunur?Ben de mantarın yanında ne yesem salata tamam biber falan da kozliyim.yiyecekler tamam çocukların yemeğinden yemeden durmak mesele
Duydum canım fizyoterapist é sormuştum pasif jimnastik oluyormuş 1000defa falan yapılırsa etkili olurmuş
Asıl bomba haber :dün tv de bir doktor söylüyordu yapılan bir araştırmada pilates topu uzerinde günde 5 saat oturmak 1 yılda 20 kilo verdirdigi bulunmuş
Menü güzelmisselam kızlar artık düzenli olarak burdayım.
hemen menümü paylaşayım
sabah 2 dilim ekmek,domates,peynir
ara.1 mandalina
öğle:1 kase çorba,2 kaşık pilav,2 köfte
ara:1 mandalina
Yok kız kadın doktora yapmış araştırma sonucu dedi ya dogruysa:)Birincisi plates topunda 5 saatlik oturma zamani nasil bulunur?
İkincisi oturarak 20 kilo nasil verilir?
Yok yaa sisirme haber gibi
Ben 10-14 oruç hedefliyorum:)
Umarim olurbugün görümcemin kınasında giymek için bir siteden kıyafet siparişi verdim kafam karıştı ama , beli büyük olanın göğüs ölçüsü de büyüyordu ben de o bölge fazla dolgun değil, internetten de pek alışveriş yapmam umarım elbise olur üzerime
DOMATES ÇORBA; *HAMSİ TAVA; *TAHİN HELVA; *ROKA SALATA;
yarın işyerindeki menü, helva haricinde yiyebilir miyim sizce???
sabah da et yiyemem yumurtalı kahvaltı yapacağım yarın biraz aksamış gibi olacak sanki
yarın için planlarınız varmı kızlar
Akrep avatarın sebebiyle seni krakker ile karıştırıyorumYa evet canim ben 69 olamadim maalesef.
Maşallah.Ben akşam için brokoli haşladım eşimin salatasından biraz almayı düşünüyorum reglken bu diyet işimi zorlaştırdı enerjim yok adım ölçerim 15.000 gösteriyor bugün dışarda 1 saatten fazla tempolu yürüdüm yemek sonrası gücüm olursa 45 dk Leslie yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?