Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim kan deposu dolu olanlar icin tamam yaninda yenilmeli yogurt ayran, vucut ayristirabiliyor ikisini amaaa depo bossa olmuyor olamiyor.
Sen bi test yaptir ona gore alirsin gardini.
Omega3 istah acmiyor,kilo yapmiyor bilakis yaglari yakip vucuttan atmada nakliye gorevi yapiyor canim.

bir şey soracağım: göbek ya da karın içinize çekip 20 ye sayıp sonra bırakma olayını duydunuz mu, geçen bir bayan mağazada bana söyledi de
Evet canim bi ara yapiyordum ve baya ise yaramisti..
Hizli hizli nefes alarak karni ice cekerek tabi, 20 ye kadar sayiyosun..
Karin kaslarini guclendiriyor,karni toparliyor.
Ayy tekrar baslayayim hep birlikte yapalim kizlar.

Ben ocak 1 hedefimi 67 yapiyorum.

1 Ocak kilo hedeflerimiz

Ellssa 67
krakker 73

Evet kizlar sizler ulastinizmi 1 Aralik hedeflerinize ve 1 Ocak hedeflerinizi alalim.

Brokoli hasliyorum. Limonlu zeytinyagli yicem. Salata da okur belki bakalim.

yaaa çok acıktım bennn ama dayanmam lazım
Ben de mantarın yanında ne yesem salata tamam biber falan da kozliyim.yiyecekler tamam çocukların yemeğinden yemeden durmak mesele
bir şey soracağım: göbek ya da karın içinize çekip 20 ye sayıp sonra bırakma olayını duydunuz mu, geçen bir bayan mağazada bana söyledi de
Duydum canım fizyoterapist é sormuştum pasif jimnastik oluyormuş 1000defa falan yapılırsa etkili olurmuş
Asıl bomba haber :dün tv de bir doktor söylüyordu yapılan bir araştırmada pilates topu uzerinde günde 5 saat oturmak 1 yılda 20 kilo verdirdigi bulunmuş

Ben akşam için brokoli haşladım eşimin salatasından biraz almayı düşünüyorum reglken bu diyet işimi zorlaştırdı enerjim yok adım ölçerim 15.000 gösteriyor bugün dışarda 1 saatten fazla tempolu yürüdüm yemek sonrası gücüm olursa 45 dk Leslie yapacağım

Birincisi plates topunda 5 saatlik oturma zamani nasil bulunur?
İkincisi oturarak 20 kilo nasil verilir?

Yok yaa sisirme haber gibi

Umarim olur
Elbise etek pardusu gibi eteği yapılması gereken ürünü netten almama kararı aldım. Benim neyimeyse bir ara gececelbisesi aldım boyu çok üzüntü iade ettim. Feraye aldım mankenin ustunde tunik gibi duruyordu benimkimin fermuar yere değdi. Bir de lcw dannkac beden giyiyorum biliyorum alıyorum ama elbisecfalan alırsam eteğini yapmıyorlar. Bir tecrube et bakalım sen de

Et gününde hamsi tava yenilebilir.tabi roka ve çorba aklını karıştırıyor herhalde.

Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…