Birincisi plates topunda 5 saatlik oturma zamani nasil bulunur?
İkincisi oturarak 20 kilo nasil verilir?
Yok yaa sisirme haber gibi
İlahiBen 10-14 oruç hedefliyorum:)
Nasi yaa..Akrep avatarın sebebiyle seni krakker ile karıştırıyorum
Canim iyi etmissin, saglikli beslenmissin sonucta.Yarın için ben tavuk haşlama yapcam yalnız bugün 1 bardak süt içtim yeni bi yerden aldık tat kontrol yaptım 1 yemek kaşığı kurufasulye yedim kaçamağım bunlar çok üzgünüm bunu da yapmasam olurdu ama ailem yerken çok canım çekti
1 ocak hedfin dimi canim?şuan 70 kiloyum
hedef: 66
İste budurbense bu haberde yanlışlık var
plates topunda 5 saat oturark 20 kilo alınırverilmez
ben mesela plates topunu puf olarak kullanıyorum 20 kilo aldım sahideen
Boyunu kesin kisaltirim zaten.mankenin boyu 1.78 civariUmarim olur
Elbise etek pardusu gibi eteği yapılması gereken ürünü netten almama kararı aldım. Benim neyimeyse bir ara gececelbisesi aldım boyu çok üzüntü iade ettim. Feraye aldım mankenin ustunde tunik gibi duruyordu benimkimin fermuar yere değdi. Bir de lcw dannkac beden giyiyorum biliyorum alıyorum ama elbisecfalan alırsam eteğini yapmıyorlar. Bir tecrube et bakalım sen de
Dimi ama...Bütün günüm iyi gecti ...komşum en sevdigim kabak tatlisini getirinceye kadar.birkaç parça attim
Ama az önce 20 dk zumba yapmaya calistim bayagi terledim.gunduz de 48 dk yurumustum.
1 ocak hedef kilosunu bu hafta sonucuna gore yapsak daha iyi olurdu bence.ben bu haftadan cok umitliyim
Benim eşim de ćok güzel bir salata yapmişti sebze gunu oldugundan yemekten çekinmedim.kapuska ve salataBen akşam için brokoli haşladım eşimin salatasından biraz almayı düşünüyorum reglken bu diyet işimi zorlaştırdı enerjim yok adım ölçerim 15.000 gösteriyor bugün dışarda 1 saatten fazla tempolu yürüdüm yemek sonrası gücüm olursa 45 dk Leslie yapacağım
Hayirdir ne agrisi canim?Ağrılarım çok fazla ben yatıyorum herkese hayırlı geceler
Ben 60 olsam daha ne isterimBenim 1 ocak hedefim 60 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?