benim adım 5933 olmuş.akşama 10000 i geçer.bir pazartesi günüm tatil ona da mesai çıktı.şimdi temizliği kim yapacak.hayır bu kadar yoğun tempoya ben nasıl 100 den inemedim onu anlamıyorum.ayyy ne dertliymişim.
sonucu ben de merak ediyorumiyi akşamlar
cumartesi menü
sabah
1 armut
tereyağlı omlet 1 avuç içi kadar
ceviz
peynir
2 zeytin
dışarıdaydık
ara öğlen olmadı
dışarda
1.5 lahmacun ayran
pazar menü
sabah
1 armut
tereyağlı omlet
peynir
2 zeytin
öğlen
1 kase az ekmekli,kavurmalı tarhana çorbası
akşam
yoğurtlu cevizlizeytinyağlı kereviz salatası
biraz havuç,turp salatsı
karatayın yemek tarifi kitabını aldım ,yavaş yavaş uygulamaya geçmeye çalışıyorum
ama sabah 1 dilim ekmek yerim heralde 3 gündür yemedim
ekmek yemeyi seviyorum ben
yarınki kilomu merak ediyorum menülerim bol zeytinyağlı ,tereyağlı oldu
tek kaçamağım cuma gecesi ssat 6 gibi misafirlikte yediğim 1 dilim ıspanaklı börek oldu
kilo almışım gibi geliyor bana
En büyük kaçamağın bu olsun hem bi dilim börek kilo yaparsa hapı yuttuk demektir
merhabaa
börekten değilde kartaya uyunca yağ fazla geldi bana
sabah almadım . akşam iftardan sonra alayım.sabah kilonuzu ve ölçülerinizi almayı unutmayın
iyi gecelerrrrrrrrrr
Selam kizlar.ben de yogundum yazamadim. Ctesi menum
Sabah: çok az pattes kizartmasi.yum salatasi.zeytin peynir.ekmek .2 lokma recel
Ikndi:tavuklu bulgur pilavi.1 bardak ayran.kuru biber kavurmasi
Akşam: misafirlige gittik.tuzlunun yarisini çaktirmadan ogluma vermeye çaliştim ev sahibi 1 tam daha getirdi.sonra çaktirmadan boregin yarisini eşimin tdbagina koydumbirde hashasli bir tatli yedim.dun 40 dk yurumustum.
Bugün:
Sabah:kaşarli yum,kuru biber kavurmasi maalesef ekmekle yedim.zeytin peynir.
İkindiatates koftesi ve turşu vd arkadasin yaptigi karaorman pastasi
Akşam:1 tane çokoprens maalesef ikrsmdi.
Ve bitmedi paçacinin önünden gecerken canim paça istedi paça ictik 2-3 dilim ekmk.
Yuruyus 50 dk. Çok kötü hissediyorum kendimi kesin kilo aldim ben ...
5 de 5 sonrasi cok kotu oldu.bir daha misafirlige gitmeyecegim
Allah kolaylık versin bugün zor olur senin için.günaydın kızlar herkes yoğurt kürüne başlamış bende bütün malzemelerini aldım ama başlamadım tadı nasıl ben ilk defa yiceğim şeylere çok uzak duruyorum.tadi güzel mi
ben hafta sonumu anlatmıcam belki çok aşırıya kaçmadım ama yediğim şeyler hep cızdı.bu hafta sonları bize hiç gelmiyor yeme saatlerimiz yeme düzenim hep değişiyor.
bu hafta allah kabul ederse oruçlu olucam.bugün denicem baş ağrısı halsizlik olmazsa devam edicem.yoksa aralıktan sonraya devredicem çünkü yıl sonu geldi bu ay çok yoğun işler
Selam kizlar.ben de yogundum yazamadim. Ctesi menum
Sabah: çok az pattes kizartmasi.yum salatasi.zeytin peynir.ekmek .2 lokma recel
Ikndi:tavuklu bulgur pilavi.1 bardak ayran.kuru biber kavurmasi
Akşam: misafirlige gittik.tuzlunun yarisini çaktirmadan ogluma vermeye çaliştim ev sahibi 1 tam daha getirdi.sonra çaktirmadan boregin yarisini eşimin tdbagina koydumbirde hashasli bir tatli yedim.dun 40 dk yurumustum.
Bugün:
Sabah:kaşarli yum,kuru biber kavurmasi maalesef ekmekle yedim.zeytin peynir.
İkindiatates koftesi ve turşu vd arkadasin yaptigi karaorman pastasi
Akşam:1 tane çokoprens maalesef ikrsmdi.
Ve bitmedi paçacinin önünden gecerken canim paça istedi paça ictik 2-3 dilim ekmk.
Yuruyus 50 dk. Çok kötü hissediyorum kendimi kesin kilo aldim ben ...
5 de 5 sonrasi cok kotu oldu.bir daha misafirlige gitmeyecegim
şimdi hiç yiyemem o kürüAllah kolaylık versin bugün zor olur senin için.
ben de 2.hafta orucuma başladım.günler kısa ya daha rahat oluyor. Ramazanda 8de oruç açıp saat 11de falan hala birşeyler yiyesim geliyordu şimdi normal düzen oluyor.
Dün söz verdiğim şekilde tamamlayamadım günü. shurda bu yüzden 2 kaşık mısır gevreği-1 çay bardağı light süt ve 1 yerli muz ile müsli hazırladım onu yedim.
o karışımın tadı kötü
allah kabul etsin canımgünaydın kızlarrrhedef56 canım bende ya bismillah deyip oruca bugün itibariyle başladım allah utandırmasın bakalım
elbiselerini beğendin mi canımgünaydın yeni bir haftaya merhaba, ben tartılmadım cumaya tartılacağım inş. bu haftaya bomba gibi başlayacacağım.dün gece o kadar doluydu ki midem yatmadan önce hergün yaptığım karın egzesizlerini dahi yapamadım.
Bu haftayı çok iyi değelendirmem lazım.düğün için elbiselerimi aldım daha güzel görünmek için daha çok kilo vermem lazım, bugünden itibaren ağzımı mühürlüyorum ..
aminn canım inşallahşimdi hiç yiyemem o kürü
allah kabul etsin canım
elbiselerini beğendin mi canım
yiyebilirsin canım direk yut gitsin tadını almaya çalışma bence..şimdi hiç yiyemem o kürü
allah kabul etsin canım
elbiselerini beğendin mi canım
hayırlı olsun o zaman canım iyi eğlenceler şimdidenyiyebilirsin canım direk yut gitsin tadını almaya çalışma bence..
elbisenin birini netten aldım çokbeğendim hem de çok ucuzdu, diğerini de mağazadan aldım içime sindi..düğüne hazırım yani:)
Kıyafetini olduğuna sevindim.internetten alışverişin en güzel yanı bu ucuz olmasiyiyebilirsin canım direk yut gitsin tadını almaya çalışma bence..
elbisenin birini netten aldım çokbeğendim hem de çok ucuzdu, diğerini de mağazadan aldım içime sindi..düğüne hazırım yani:)
Ayyy nen ben.acaba çok çay içerek hata mı ediyoruz.hiç boş duruyoruz ya.kızlar kendimi ramazanın ilk günü gibi hissediyorum
canım neler çekiyor nelerrrrrr(kuru fasulyeler,küncülü ekmekler)
annemi aradım akşama ne var yemekte dedim ıspanak başı dedi iyi dedim
aslında orucum güzel gidiyor baş ağrısı halsizlik hissetmiyorum susamadım da çok şükür
ama yemek yemek bir aktivite kendimi çok boşlukta hissediyorum.
günde en az beş defa çay odasına giderdim çay su almaya şimdi koltuğa oturdum kaldım.
İştah bir bende azalmiyoriştahım epey azaldı. herhangi bir diyet programı yapmıyorum.
sabah aç karına 68 kg.
Amin bugün 3 kişi olduk oruclugünaydın kızlarrrhedef56 canım bende ya bismillah deyip oruca bugün itibariyle başladım allah utandırmasın bakalım
Dönem dönem ve kişiye göre değişir dirençgünaydın
+300 hedefçimm
ben 76 da takılıcam diye korkuyordum doğumdan sonra 4 sene 76 kiloydum ne verebiliyo nede çok yesemde alıyordum
uzun süre bir kiloda kalınca o kiloda takılma oluyor diye okumuştum, yoktur öyle bir şey dime kızlarrr
göbek ve basende 1 cm incelme var
ocak 1 kilo hedefim 73
Allah oruçlarınızı kabul etsin
ben sahur da 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 adet ceviz reçeli tüm olarak 7 adet zeytin kk peynir 1 bardak çayAmin bugün 3 kişi olduk oruclu
Ekip halinde birsey yapamadık bari oruçlarını tutalım
Tabi baharatlı yogurt da yiyebilir iz iftardan sonra
Dönem dönem ve kişiye göre değişir direnç
86dan 76ya dusenn kisinin yaşayacağı direnç ilec78den 76 yaxdusenin aynı olmaz.
Karatay ile sasirmistir bunye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?