Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar

sen de troid problemi vardı diye hatırlıyorum doğru mu?

sonucu ben de merak ediyorum
En büyük kaçamağın bu olsun hem bi dilim börek kilo yaparsa hapı yuttuk demektir
merhabaa

börekten değilde kartaya uyunca yağ fazla geldi bana

karatay ın kendisi de diyor bu mnenüye 1 dilim ekmek bile eklemek menüyü bozuyor diye.sorun evet hem bol bol yağ yerken hem de beyaz un tüketmek. ben karatay da kilo almam en azından onu biliyorum.

sabah kilonuzu ve ölçülerinizi almayı unutmayın

iyi gecelerrrrrrrrrr
sabah almadım . akşam iftardan sonra alayım.

sonra da vay 5te 5 i bırakınca kilo geri geliyo afiyet olsun biraz kilo da geri geliversin

Allah kolaylık versin bugün zor olur senin için.
ben de 2.hafta orucuma başladım.günler kısa ya daha rahat oluyor. Ramazanda 8de oruç açıp saat 11de falan hala birşeyler yiyesim geliyordu şimdi normal düzen oluyor.
Dün söz verdiğim şekilde tamamlayamadım günü. shurda bu yüzden 2 kaşık mısır gevreği-1 çay bardağı light süt ve 1 yerli muz ile müsli hazırladım onu yedim.

o karışımın tadı kötü

günaydın

+300 hedefçimm
ben 76 da takılıcam diye korkuyordum doğumdan sonra 4 sene 76 kiloydum ne verebiliyo nede çok yesemde alıyordum
uzun süre bir kiloda kalınca o kiloda takılma oluyor diye okumuştum, yoktur öyle bir şey dime kızlarrr

göbek ve basende 1 cm incelme var

ocak 1 kilo hedefim 73

Allah oruçlarınızı kabul etsin

OOOO... afiyet olsun daaa , çok fazla olmuş ,verdiğin kilolara ihanet etmişsin
bende misafirliğe gitmeye korkar oldum
kilonu ve ölçülerini bir yaz bakalıım

günaydın yeni bir haftaya merhaba, ben tartılmadım cumaya tartılacağım inş. bu haftaya bomba gibi başlayacacağım.dün gece o kadar doluydu ki midem yatmadan önce hergün yaptığım karın egzesizlerini dahi yapamadım .
Bu haftayı çok iyi değelendirmem lazım.düğün için elbiselerimi aldım daha güzel görünmek için daha çok kilo vermem lazım, bugünden itibaren ağzımı mühürlüyorum ..

şimdi hiç yiyemem o kürü

günaydın kızlarrr hedef56 canım bende ya bismillah deyip oruca bugün itibariyle başladım allah utandırmasın bakalım
allah kabul etsin canım

elbiselerini beğendin mi canım

şimdi hiç yiyemem o kürü

allah kabul etsin canım

elbiselerini beğendin mi canım
yiyebilirsin canım direk yut gitsin tadını almaya çalışma bence..
elbisenin birini netten aldım çokbeğendim hem de çok ucuzdu, diğerini de mağazadan aldım içime sindi..düğüne hazırım yani:)

kızlar kendimi ramazanın ilk günü gibi hissediyorum
canım neler çekiyor nelerrrrrr(kuru fasulyeler,küncülü ekmekler)
annemi aradım akşama ne var yemekte dedim ıspanak başı dedi iyi dedim
aslında orucum güzel gidiyor baş ağrısı halsizlik hissetmiyorum susamadım da çok şükür
ama yemek yemek bir aktivite kendimi çok boşlukta hissediyorum.
günde en az beş defa çay odasına giderdim çay su almaya şimdi koltuğa oturdum kaldım.

yiyebilirsin canım direk yut gitsin tadını almaya çalışma bence..
elbisenin birini netten aldım çokbeğendim hem de çok ucuzdu, diğerini de mağazadan aldım içime sindi..düğüne hazırım yani:)
Kıyafetini olduğuna sevindim.internetten alışverişin en güzel yanı bu ucuz olmasi

Ayyy nen ben.acaba çok çay içerek hata mı ediyoruz.hiç boş duruyoruz ya.

Dönem dönem ve kişiye göre değişir direnç
86dan 76ya dusenn kisinin yaşayacağı direnç ilec78den 76 yaxdusenin aynı olmaz.
Karatay ile sasirmistir bunye

Dönem dönem ve kişiye göre değişir direnç
86dan 76ya dusenn kisinin yaşayacağı direnç ilec78den 76 yaxdusenin aynı olmaz.
Karatay ile sasirmistir bunye

şaşırdığı kesin zaten 2 aydır yağı çok azaltmıştım
ben bugün diyete başlayalı 2 ay oluyor ve toplamda 10 kilo verdim
86 dan 76ya düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…