Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba şükür kavuşturana neyse menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik yeşil çay meyve suyu
Ara bitki çayı
Öğle
Karnıbahar graten yoğurt
Ara fındık
Aksam karnıbahar graten yoğurt
Ara türk kahvesi olcak

hayırlı olsun o zaman canım iyi eğlenceler şimdiden
sağol canım üstümden bir yük kalktı resmen :)

hafta sonu yemek+gezmeli programlardan biri vardı , sunucusu dedi ki '' Adana'da 2 şey yapılamaz :biri kardanadam diğeri de diyet''
doğru diyor adam herşey o kadar güzel ki

Kıyafetini olduğuna sevindim.internetten alışverişin en güzel yanı bu ucuz olmasi
ucuza getirdim mutluyum

İştah bir bende azalmiyor
ben de de azalmıyor

iftar içinde tarhana çorbam var ama yemek olarak ne yapabilirim bilmiyorum
güveç tarzı bir şey olabilir mi acaba

şaşırdığı kesin zaten 2 aydır yağı çok azaltmıştım
ben bugün diyete başlayalı 2 ay oluyor ve toplamda 10 kilo verdim
86 dan 76ya düştüm
2 ayda 10 kg süperrr yaa
hoş geldin tatlım menün süper

ben de 1 saat izin aldım erken çıkarım hemen menü geliyor
sabah:
klasik kahvaltı yum,zeytin peynir 1 dilim etimek

öğlen: yulaflı müsli

ara:minik bir yeşil elma

akşam: kuru fasulye+salata olacak
kaçamak olmayacakkkkkkk

50 dk yürüdüm , su henüz 1,5 , 1kupa yeşil çay

eve gidince 2 ltye tamamyacağım ve yatmadan önce yoğurt kürü

Ben cumartesi kocaman temizlik yaptim halilari serdim, esim evdeyken o da yardim etti ama cok yoruldum ve ugrayamadim, aksam sag kolum cok kotu sizladi ve pazar da devam etti hatta dun korktum kolumda bisimi var diye ama bugun hafifledi sukur.

Slm kizlar bgunku menu paylasim dedm
Kahvalti haslanmis 2 tane yumurta
Biraz peynir
Ogle 1kase yogurt
Aksam 3 tane baget
Kacamak olarak yarim baklava yarim seker pare 1 tane canga regl olunca kendimi tatlidan uzak tutamiyorum ama gunduz 2 bcuk saat yurudum

şaşırdığı kesin zaten 2 aydır yağı çok azaltmıştım
ben bugün diyete başlayalı 2 ay oluyor ve toplamda 10 kilo verdim
86 dan 76ya düştüm
valla maşallah sana canım ben doğumdan sonra işe başlayalı 2 sene oldu toplamda 8 kilo vermişim nasıl

sunucu çok doğru söylemiş canım adanaya kar yağmaz biz karı görmek için 1,5 saat yol gideriz yükseklere çıkarız.
diyet gerçekten çok zor şimdi ıspanaklar çıktı eşim her hafta ıspanaklı börek ister yapsam olmuyo yapmasam olmuyo

Ben cumartesi kocaman temizlik yaptim halilari serdim, esim evdeyken o da yardim etti ama cok yoruldum ve ugrayamadim, aksam sag kolum cok kotu sizladi ve pazar da devam etti hatta dun korktum kolumda bisimi var diye ama bugun hafifledi sukur.
halı için geç kalmışsın kaptanım tabi sende küçük çocuk yok biz sobaları yakmaya başladık 3 torba kömür bitti bile

günaydın kızlar malesef bugün oruçlu değilim dün akşam otobüse binene kadar herşey iyiydi.
yolda giderken bi baş ağrısı tuttu.birde yolda inip su aldım aç karnına suyu içtim yola devam ettim bu sefer araba sallanır benim mide çok fena oldu.
akşam kramplar girdi mideme tutma dedi eşimde
ama ben perşembe günü tekrar tutacam alışana kadar böyle pazartesi perşembe yaparım.

günaydın kızlarrr bende bugün niyetliyim
dün iftarda iş yerindeydim haliyle 1 domates-1 b.çay-biraz zeytin-1 tane kek yedim eve gidince de 3 adet köfte-birazda patates kızartması yedim sonrasında türk kahvesi ve sütlaç

hastanede işin vardı
ne oldu ?

mesajımı yazayım dönüşte sizinkileri okurum

dün akşam ayran kürü yaptım (yoğurt kürünün su katılmış hali)
artık fazla yemeye bişey yapmaz da belkim bir işe yarar

geçici diş dolgum düşünce acilen randevu aldım. oruç sebebiyle ertleiyordum malumunuz. bugün yaptırdım.
yarın oruca devam inşallah.

sabah tartıldım 65,5
yani cumaya göre +100 g.
aslında + sayılmaz çünkü o iftar öncesi tartıydı yani iftar öncesi çok susuz olunca fazla eksik çıkıyor

kahvaltıda: light süt+ yarım yerli muz +2 kaşık yulaf ile kahvaltı yaptım

arada 1 ısırık kurabiye. tadına baktım yağlıydı yemeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…