Ayyy nen ben.acaba çok çay içerek hata mı ediyoruz.hiç boş duruyoruz ya.
sağol canım üstümden bir yük kalktı resmen :)hayırlı olsun o zaman canım iyi eğlenceler şimdiden
hafta sonu yemek+gezmeli programlardan biri vardı , sunucusu dedi ki '' Adana'da 2 şey yapılamaz :biri kardanadam diğeri de diyet''kızlar kendimi ramazanın ilk günü gibi hissediyorum
canım neler çekiyor nelerrrrrr(kuru fasulyeler,küncülü ekmekler)
annemi aradım akşama ne var yemekte dedim ıspanak başı dedi iyi dedim
aslında orucum güzel gidiyor baş ağrısı halsizlik hissetmiyorum susamadım da çok şükür
ama yemek yemek bir aktivite kendimi çok boşlukta hissediyorum.
günde en az beş defa çay odasına giderdim çay su almaya şimdi koltuğa oturdum kaldım.
ucuza getirdim mutluyumKıyafetini olduğuna sevindim.internetten alışverişin en güzel yanı bu ucuz olmasi
ben de de azalmıyorİştah bir bende azalmiyor
güveç tarzı bir şey olabilir mi acabaiftar içinde tarhana çorbam var ama yemek olarak ne yapabilirim bilmiyorum
2 ayda 10 kg süperrr yaaşaşırdığı kesin zaten 2 aydır yağı çok azaltmıştım
ben bugün diyete başlayalı 2 ay oluyor ve toplamda 10 kilo verdim
86 dan 76ya düştüm
hoş geldin tatlım menün süperMerhaba şükür kavuşturana neyse menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik yeşil çay meyve suyu
Ara bitki çayı
Öğle
Karnıbahar graten yoğurt
Ara fındık
Aksam karnıbahar graten yoğurt
Ara türk kahvesi olcak
İştah bir bende azalmiyor
çok ağır ve geç olur beniim için zaten iş yerinde ezan okunuyogüveç tarzı bir şey olabilir mi acaba
Hayırdır? kendini bir daha tanıtır misinbendeki dertten tasadan
çok tuhaf şeyler oluyor hayatımda
Ben cumartesi kocaman temizlik yaptim halilari serdim, esim evdeyken o da yardim etti ama cok yoruldum ve ugrayamadim, aksam sag kolum cok kotu sizladi ve pazar da devam etti hatta dun korktum kolumda bisimi var diye ama bugun hafifledi sukur.Geliyorum gidiyorum kimse yok hani günde en az iki mesaj atılacaktı nerdesiniz neyse ben belirtilen kurallara uyarak menümü yazdım sporumu yazdım zaten kitapla bütünleştiğim için kitap adı yazmıyorum kendi kendime konuşunca bi garip oldu ama neyse hayırlı geceler
Masallah arkadasima.şaşırdığı kesin zaten 2 aydır yağı çok azaltmıştım
86 dan 76ya düştüm
valla maşallah sana canım ben doğumdan sonra işe başlayalı 2 sene oldu toplamda 8 kilo vermişim nasılşaşırdığı kesin zaten 2 aydır yağı çok azaltmıştım
86 dan 76ya düştüm
sunucu çok doğru söylemiş canım adanaya kar yağmaz biz karı görmek için 1,5 saat yol gideriz yükseklere çıkarız.sağol canım üstümden bir yük kalktı resmen :)
hafta sonu yemek+gezmeli programlardan biri vardı , sunucusu dedi ki '' Adana'da 2 şey yapılamaz :biri kardanadam diğeri de diyet''
doğru diyor adam herşey o kadar güzel ki
ucuza getirdim mutluyum
ben de de azalmıyor
güveç tarzı bir şey olabilir mi acaba
2 ayda 10 kg süperrr yaa
hoş geldin tatlım menün süper
halı için geç kalmışsın kaptanım tabi sende küçük çocuk yok biz sobaları yakmaya başladık 3 torba kömür bitti bileBen cumartesi kocaman temizlik yaptim halilari serdim, esim evdeyken o da yardim etti ama cok yoruldum ve ugrayamadim, aksam sag kolum cok kotu sizladi ve pazar da devam etti hatta dun korktum kolumda bisimi var diye ama bugun hafifledi sukur.
Hayırdır? kendini bir daha tanıtır misin
Yasin küçüktü diye hatırlıyorum. Evli misin çocuk Vs. Anlat bi bakiiim
Hayırdır? kendini bir daha tanıtır misin
Yasin küçüktü diye hatırlıyorum. Evli misin çocuk Vs. Anlat bi bakiiim
hastanede işin vardıBen cumartesi kocaman temizlik yaptim halilari serdim, esim evdeyken o da yardim etti ama cok yoruldum ve ugrayamadim, aksam sag kolum cok kotu sizladi ve pazar da devam etti hatta dun korktum kolumda bisimi var diye ama bugun hafifledi sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?