Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ilk gün kötü oluyor insan. biraz ara verip başlaman daha iyi. ama sahur yapmamk gibi bir hata yaptınsa bir dahaki oruçta yapma

Menümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin yeşil çay ekmeksiz
Ara bitki çayı bi türk kahvesi
Öğle Karnıbahar graten yoğurt ekmeksiz
Ara bi muz bi avuç içi ceviz
Akşam tavuk yoğurt salata olcak ekmeksiz
Ara türk kahvesi

Öğlen

2 kaşık nesFit yagsiz süt

Ara.1 tarhana (1/3 dilim ekmek esdegeriymis)

bugünkü menü
sabah
1/2 simit 1 üçgen peynir çay
ara yok
öğleden sabahın aynısı
ara yok
akşam belirsiz yazarım
bu hafta hiç diyet aşkı yok bende okula hiçbir şey getirmedim yemek için.
gaza gelmem lazım ama nasıl

Yatili misafirim geldi ev duzeni ona gore degisti, o yuzden gec kaldim canim, kadin da bulamadim is basa dustu.

İyi geceler kızlar hafta sonu kursum vardı giremedim haliyle diyette yapamadım dün ve bugün dikkat etmeye çalışıyorum inş cumaya vermiş olcam. Bugün moral bozukluğu yaşadım normalde yerdim neyseki iştahım gitti. Yapmacık ve iki yüzlü insanlara tahammül edemiyorum malesef hep de karşıma çıkıyor çevre yalaka tiplerle dolmusss sormayın uykumda kaçtıı

günaydın kızlar dün akşam 5 kaşık pırasa 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek 2 minik büskivi yedim
bugün
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin evden çıkmadan atıştırdım
şimdi 1 mandalina yedim
arada su çay yeşil çay
öğlen 1 kase barbunya
arada 1 havuç yerim
akşam...............(belirsiz)

biraz diyet araştırim çok boşverdim bugünlerde aslında kafam başka şeylerle meşgul diyeti düşünmek konsantre olmak aklıma gelmiyor

günaydın
ben dün karatay kahvaltısı yapsım
1yumurta tereyağında
1 turp
5 çaral peynir
ceviz,kuruüzüm
1 armut
zeytinyağı, turpu parmak patates gibi doğrayıp zeytinyağına batırıp yedim
bana şölen gibi geldi kahvaltı 45 dakika sürdü zeytin yiyemedim yer kalmadı ,peyniri karatayın dediğinden az yedim
arada birşey yeme k aklıma gelmedi
öğlen 1 köfte ve kerevizli zeytinyağlı yoğurt yedim

öğleden sonra çok başım ağrıdı , akşamüsütü acı soslu 1 tabak makarna yedim 2 aydır ilk defa makarna yiyorum,saldırdım adeta
ben kendi KRAKKER TARZI beslenmeme geri döneyim en iyisi

karatay hocanın hastası oldum , şimdilik pek uygulayamıycam ama yavaş yavaş o tür beslenme tarzına geçiş yapmayı istiyorum

bu hafta acayip bi yeme şeklim oldu cuma sabahını merak ediyorum

kızlar ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.ev işi de yapamıyorum.böyle içimden bişey yapmak gelmiyor amaaaaa böyle olmaz kendime çeki düzen vermem lazım.9 aralık tarihini miladım yapıyorum.bundan sonra herşey daha güzel olcak diyorum.

Gunaydin kizlar.dun arazideydim yazamadim.
Yazdiklarinizi okudum içim karardi
E ecem847 canim neden konsantre olamiyorsun biz bir yola girdik sonuna kadar göturmemiz lazim ki bu diyt sayfasini tekrar tekrar acmayalim
.@ambitious_girl canim senin neden canin sıkılıyor diyetle ilgili mi başka şeyler mi???
@krakkercim karatay kahvaltini ne guzel yapmissin ama makarna yasak sanirim.guzel bir diyet bence.ben yapmak isterdim ama yumurtayla ilgili sorunum var ekmeksiz yiyemem midem bulanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…