ilk gün kötü oluyor insan. biraz ara verip başlaman daha iyi. ama sahur yapmamk gibi bir hata yaptınsa bir dahaki oruçta yapmagünaydın kızlar malesef bugün oruçlu değilim dün akşam otobüse binene kadar herşey iyiydi.
yolda giderken bi baş ağrısı tuttu.birde yolda inip su aldım aç karnına suyu içtim yola devam ettim bu sefer araba sallanır benim mide çok fena oldu.
akşam kramplar girdi mideme tutma dedi eşimde
ama ben perşembe günü tekrar tutacam alışana kadar böyle pazartesi perşembe yaparım.
Yatili misafirim geldi ev duzeni ona gore degisti, o yuzden gec kaldim canim, kadin da bulamadim is basa dustu.valla maşallah sana canım ben doğumdan sonra işe başlayalı 2 sene oldu toplamda 8 kilo vermişim nasıl
sunucu çok doğru söylemiş canım adanaya kar yağmaz biz karı görmek için 1,5 saat yol gideriz yükseklere çıkarız.
diyet gerçekten çok zor şimdi ıspanaklar çıktı eşim her hafta ıspanaklı börek ister yapsam olmuyo yapmasam olmuyo
halı için geç kalmışsın kaptanım tabi sende küçük çocuk yok biz sobaları yakmaya başladık 3 torba kömür bitti bile
inş verirsin canımOfffff bari kilo vereyim moral olsun
aslinda diyet yapmasak.bunu yaşam tarzı haline getirebilsek.az yesek ama sağlıklı yesek.ne kadar güzel olmaz mı?biraz diyet araştırim çok boşverdim bugünlerde aslında kafam başka şeylerle meşgul diyeti düşünmek konsantre olmak aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?