Ben de niyetlenmedim.1 gün ara verdim 2 oldugünaydın kızlar
hedef56 nasıl gidiyo canım orucun ben bugün niyetlenmedim 2 gün beni biraz zorladı nedense bugünlük mola verdim
bende 2 gün tuttum bugün ara verdim yarın yine tutucam kısmetseBen de niyetlenmedim.1 gün ara verdim 2 oldu
Yarın inşallah devam...
Gunaydin kizlar.dun arazideydim yazamadim.
Yazdiklarinizi okudum içim karardi
E ecem847 canim neden konsantre olamiyorsun biz bir yola girdik sonuna kadar göturmemiz lazim ki bu diyt sayfasini tekrar tekrar acmayalim
.@ambitious_girl canim senin neden canin sıkılıyor diyetle ilgili mi başka şeyler mi???
@krakkercim karatay kahvaltini ne guzel yapmissin ama makarna yasak sanirim.guzel bir diyet bence.ben yapmak isterdim ama yumurtayla ilgili sorunum var ekmeksiz yiyemem midem bulanir
selam kızlar menüm:
sabah:1 yum.peynir.zeytin.1 dilim etimek.3 lokma tahin-bal
ara:yarım portkal, 1 yaprak çikolata
öğlen :yulaflı müsli
akşam:balık+salata
yürüyüş 56 dk.
kızlar ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum.ev işi de yapamıyorum.böyle içimden bişey yapmak gelmiyor amaaaaa böyle olmaz kendime çeki düzen vermem lazım.9 aralık tarihini miladım yapıyorum.bundan sonra herşey daha güzel olcak diyorum.
evet ama bazen nefsimize engel olamıyoruz ben yemek yemeyi çok seviyorum örneğin mercimekli pilavı çok severim.aslinda diyet yapmasak.bunu yaşam tarzı haline getirebilsek.az yesek ama sağlıklı yesek.ne kadar güzel olmaz mı?
evet haklısın canım bazen ruh halim karışıyor. herşeye karşı bir isteksizlik oluyor.Gunaydin kizlar.dun arazideydim yazamadim.
E ecem847 canim neden konsantre olamiyorsun biz bir yola girdik sonuna kadar göturmemiz lazim ki bu diyt sayfasini tekrar tekrar acmayalim
.@ambitious_girl canim senin neden canin sıkılıyor diyetle ilgili mi başka şeyler mi???
@krakkercim karatay kahvaltini ne guzel yapmissin ama makarna yasak sanirim.guzel bir diyet bence.ben yapmak isterdim ama yumurtayla ilgili sorunum var ekmeksiz yiyemem midem bulanir
çok güzel gidiyorsun canım cuma günü güzel sonuçlar görücez inşSlmmm bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumuta
Azcik peynir
1 kcuk domates
Ara bitki cayi
Ogle 1 kase yogurt
Ara bitki cayi
Aksam
Balik ve salata olucak
Cuma sabahi insallah kilo vermis olucam
evet ama bazen nefsimize engel olamıyoruz ben yemek yemeyi çok seviyorum örneğin mercimekli pilavı çok severim.
kendimi diyet için bastırmasam tıkanana kadar yerim.
evet haklısın canım bazen ruh halim karışıyor. herşeye karşı bir isteksizlik oluyor.
çok güzel gidiyorsun canım cuma günü güzel sonuçlar görücez inş
sanırım beni hastalık biraz yordu tamamen psikolojik yani ama düzeleceğim.Gunaydin kizlar.dun arazideydim yazamadim.
canım menün çok güzelSlmmm bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumuta
Azcik peynir
1 kcuk domates
Ara bitki cayi
Ogle 1 kase yogurt
Ara bitki cayi
Aksam
Balik ve salata olucak
Bir nevi karatay diyeti seninki deSlmmm bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumuta
Azcik peynir
1 kcuk domates
Ara bitki cayi
Ogle 1 kase yogurt
Ara bitki cayi
Aksam
Balik ve salata olucak
sen vegünaydın kızlar nasılsınız bana ne olduysa tuhafım bu hafta
5 te 5 diyetinden sonra karmakarışık oldum düzenim bozuldu bu hafta
gündüzleri canım birşey istemiyor akşamları deli gibi aç oluyorum
bu akşam eve gitmeden alışveriş yapıp yarın eski düzenime tekrar dönücem arkadaşlar
bana haftada 300-500 gram vermem yeter fazlasını istemiyorum artık
yeşil çaylı yoğurt muMenu
Sabah
Yesilcayli yogurt
Kahvalti
1 haslanmis yumurta,peynir,zeytin,pide,tahinpekmez,kozlenmis biber,tereyagi,cay
Ogle
Salatalik domates, yarim zeytinli ev pogacasi,cok az pide,1 zeytin,cay
İkindi
Yesil cayli yogurt
Yarim greyfurt,1 yesil elma,1 havuc
Aksam
1 kasik ciger sote,2 kasik pirasa, kuru sogan 2 dilim, 1 kornison tursu, az pide.
Spor
90 dk yuruyus
Kitap
Sessizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?