evet canım bozulduk ama tekrar toparlanıcam.
kelebek bahçesi cafe falan mı tatlım ben gezmeyi çok seviyorum. konyaya gelmiştim daha önce ama önümüzdeki yıl yine gitmek istediğim yerlerden biri ama bazen bu isteklerim hayal olarak kalıyor.inş bu sene gerçekleşir.başta gaziantep. nevşehir, istanbul ve konyayı gezmek istiyorum.günaydın kızlar..gününüz güzel geçsin.biz şebi aruz sebebiyle çok yoğunuz konya ya yolu düşen herkesi kelebek bahçesine de beklerim.
Aslinda olmasi gereken de bu ama biz acele ediyoruz iste.günaydın kızlar nasılsınız bana ne olduysa tuhafım bu hafta
5 te 5 diyetinden sonra karmakarışık oldum düzenim bozuldu bu hafta
gündüzleri canım birşey istemiyor akşamları deli gibi aç oluyorum
bu akşam eve gitmeden alışveriş yapıp yarın eski düzenime tekrar dönücem arkadaşlar
bana haftada 300-500 gram vermem yeter fazlasını istemiyorum artık
Kesinlikle yeni bir akim baslatiyorum. İlk gunden sonuc muhtesemmyeşil çaylı yoğurt muyeni bir akım mı bu, başımıza taş düşecek
Sen konyadamisin canim?günaydın kızlar..gününüz güzel geçsin.biz şebi aruz sebebiyle çok yoğunuz konya ya yolu düşen herkesi kelebek bahçesine de beklerim.
Ellerine saglik canimMerhaba 2. takımcım,
424-442 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-44006105
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
evet canım.konya tropikal kelebek bahçesinde çalışıyorumSen konyadamisin canim?
ben yedim ama hiç beğenmedim.zaten sağlıklı olup ta tadı güzel olan ne var kihttp://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...alorisi-de-faydasi-da-yuksek-5-besin_40024867
faydalı bir yazı sizinde okumanızı istedim
bu arada kinoa yiyen var mı aranızda tadı nasıl
yok canım kelebek bahçesi türkiyenin ilk avrupanın en büyük kelbek bahçesi.burada tropikal kelebekler,tropikal bitkilerden oluşmuş sıcaklığın 26 nemin %80 olduğu bir yerde uçuyor.ayrıca böcek müzesinde gergdan böceği,fazmitler gibi böcekler olup,kelebek sınıflandırması bulunmakta.kısaca türkiyede türünün tek örneği muazzam bi yer.konyaya gelince mutlaka misafirim olunevet canım bozulduk ama tekrar toparlanıcam.
kelebek bahçesi cafe falan mı tatlım ben gezmeyi çok seviyorum. konyaya gelmiştim daha önce ama önümüzdeki yıl yine gitmek istediğim yerlerden biri ama bazen bu isteklerim hayal olarak kalıyor.inş bu sene gerçekleşir.başta gaziantep. nevşehir, istanbul ve konyayı gezmek istiyorum.
Ayy supermis.yok canım kelebek bahçesi türkiyenin ilk avrupanın en büyük kelbek bahçesi.burada tropikal kelebekler,tropikal bitkilerden oluşmuş sıcaklığın 26 nemin %80 olduğu bir yerde uçuyor.ayrıca böcek müzesinde gergdan böceği,fazmitler gibi böcekler olup,kelebek sınıflandırması bulunmakta.kısaca türkiyede türünün tek örneği muazzam bi yer.konyaya gelince mutlaka misafirim olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?