Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menünü yazarmısın canım neler yedinde birden gitti kilolar

Ispanaklı börek, hazırlanışında kullanılan yufka dolayısıyla glisemik indeksi yüksek bir besindir. Bu sebeple diyet yapma sürecinde ıspanaklı börek tüketiminden kaçınılmalıdır.(alıntı)
ıspanaklı böreğin kalorisine baktımda 100 gram 295 kalori imiş akşam börek adedini 1 e düşürücem bakalım nasıl dayanıcam
yeni gelen arkadaş dayanırsan başarırsın yazmış.bende akşam dayanıcam
bu arada öğlen menüm değişti
1 kase mercimek çorbası 1 kasede salata(yemeğe gittik ben bunları tercih ettim)

bu arada dün hiç kaçamak yapmadım yapmayınca çok mutlu oluyorum krakker nerdesin rakibemmmmm

burdayım canım geldiimmmm

kaçamak yok süperr ne olur şimarıp hemen bozma ,kaçamaklar yok bundan sonra istediğimiz kiloya gelsek bile yok,düzgün bir beslenme alışkanlığı edinmemeiz lazım ömürboyu sağlıklı ve fit olmak için,canının çektiği şeyleri öğünlerde ye öğün arası hiç birşey yemeyi akılına getirme 5 saat bi ara olsun

bu gün karatayı eksik kalan kitaplarını aldım
birde bir doktor daha keşfettim prof.dr. yavuz yörükoğlu
bilen duyan varmı
ezber bozan bir doktor ,mesela kahvaltı günü en önemli öğünü değildir diyor
2 öğün yeterli diyor dikkatimi çekti kitabını aldım

uygulamaya bu gün başladım
geçmişi okumaya gidiyorum ,menümü dönünce yazarım

bende cumartesi günü hamurişi ağırlıklı yedim +600
göbek+2
göğüs-1
basen-1 ölçülerim böyle

[/QUOTE]

hoşgeldin canımm ,inşallah istediğin liloya ulaşırsın

AA birde aksam cukulata var

Ya ben birde yaris baslattim diğer takımlardan bisuru hirsli gacilarla, bu pis bogazla

gece saat 1.5 ve 2 lahmacunn ne yaptın seeennn

dünkü menüm
sabah
hastaneye aç gittim kan verdikten sonra
limonlu çay,az kuruyemiş almıştım yanıma onları yedim

öğlen
küçük kase mercimek çorbası

ara
hastane dönüşü dondurma yedimm

akşam
hamsi buğulama,maydonoz salatası
suyu fazla içemedim dışarıda olunca

çok ilginç bir elma diyetin varrr

Allah bağışlasın bebeğin kız mı erkek mi kaç aylık yerim ben onnuuuuuu

[/QUOTE]
Hoşgeldin canım. Verirsin kilolarini.

Ben de 34 yaşımda 65 kiloyum.1.57 böy hedefim 52 idi artık 54 58 hepsi olur kabulumdur:)

selam kızlar menüm geliyor;
sabaheynir, maydnz, zeytin, 1 ceviz 1dilim ekmek(yumurta yoktu maalesef)
sabah işe gelince arkadaş simit ikram etti(yarım simit)

ara:minik elma

öğlen arası normalde yürüyüp müsli yiyordumbugün kuzenim gelince yemeğe çıktık

öğlen:soslu tavuk az rus salatası az ptetes kızartması, 1 gofret

akşam :et haşlama, 3-4 kaşık bulgur pilavı ve bol salata olacak
öğlen yürüyemediğimden iş çıkışı 50 dk falan yürürüm.

Bugünkü menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik şekersiz çay
Ara çay bi tane açma velim getirmişti
Öğle haşlanmış tavuk yoğurt ekmeksiz
Ara 3 ceviz
Akşam haşlanmış brokoli yoğurt

Yaww börekler içinde en masum ve banbana göre enn kralidiri ıspanaklı börek. Başka yemek yoksa 2 dilim de yenir.seninnlisteyi neden beğendim zannediyorsun. Doyuruculuk bakımından beğendim. Arada az yemis oluyorsun arada fazla.içli köfte börek olduğunda evet 2 adet fazla ama haftada 1 veya 2 gün neden olmasın?

dünkü menünü yazarmısın canım neler yedinde birden gitti kilolar
harbi ya nasıl da hızlı gitmiş kilocuklar
hamurişi maalesef çok yüksek kalorili bir programda görmüştüm minik bir kurabiyenin kalorisi ile 1-2 kg domates yediğinin kalorisi aynıydı

bence kahvaltı çok önemli kim ne derse dersin hem sabah kalkıp aç ağız kokusuyla dolaşmayı hiç istemezdim herhalde

balık olunca sınırlama getiriyormusun yoksa doyuncaya kadar mı yiyorsun cnm, ben balığı çok seviyorum da sayıyla yiyemem(küçk balığı)

Hoşgeldin canım. Verirsin kilolarini.

Ben de 34 yaşımda 65 kiloyum.1.57 böy hedefim 52 idi artık 54 58 hepsi olur kabulumdur:)[/QUOTE]
ben de 59 civarıyum ya şimdi arkadaşlarım artık yeter diyor ben de ısrarla devam diyorum ...hele bir 55'i göreyim ilk hedefim 55 idi sonra hedefi güncelleme mevzusunda 52 dedim bende, biraz pişmanım ama 52'yi görüp sınır kilomu da 55 koymayı düşünüyorum

Öğlen yürüdüm alışveriş yaptım
.
Aksama etli biber ve patlıcan dolması olacak sabah ve öğlen müsli yiyerek aksama kalorileré yer açayım dedim.
Malesef yulaf ve elma getirmiştim de süt ü unutmuşum. 1 yeşil elma ile kaldım.
Hiç üzülüyorum :)
Siz de hic acimadiniz değil mi bana

ben de 59 civarıyum ya şimdi arkadaşlarım artık yeter diyor ben de ısrarla devam diyorum ...hele bir 55'i göreyim ilk hedefim 55 idi sonra hedefi güncelleme mevzusunda 52 dedim bende, biraz pişmanım ama 52'yi görüp sınır kilomu da 55 koymayı düşünüyorum[/QUOTE]

balık kızartma olunca 6-7 tane yiyordum
artık buğulama yapıyorum hamsiyi doyana kadar yiyorum ,tıka basa değil tabi

bu gün kahvaltı yapmadım
çay içtim,sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim,bol ssu içtim ,ayran şekersiz limonata içilebilyo günün her saati sınırsız
ezber bozan dedim yaa ,karatayın değişik bir versiyonu
denemekte fayda var,

Bu grup nasıl bi diyet program uyguluyor. Detayları çok fazla okuyamıyorum.işteyim bi arkadaş anlatırsa sevinirim.
Canım ortak birsey yapmıyoruz.
Ara ara farklı diyetler duyup uyguluyoruz.
Uygulayınca kilo veriyor tabi uymayinca kilo alıyoruz.

2 arkadaş dukana gönül vermis durumda.
1 arkadaş karatayci ,önceden 5 saat arayla ve az yerdi
1 arkadaş öğlen leri kfleks yiyor yuruyus yapiyor
Akrep kaptan yürüyüş yapar bolca ve genelde 5ten sonra yemez kilo verdiği dönemde. Ama dün maşallah lahmacun diyeti yapmış
Ben bu sıralar oruç tutmayà öncelik veriyorum. Oruç ta alışkanlık oldu sabah ve öğlen az yiyerek geçirebiliyorum.Bu hafta oruclu değilim ve öğlen yürüyorum.işyeri yemeğine de yazilmadim müsli ile idare edicem bu hafta insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…