dünkü menünü yazarmısın canım neler yedinde birden gitti kilolarSlmmm aksam yemegini yemeden once 700 gr eksideydim yedkten snra yatana kadr -400 du sabahki kilomdan ve byuk sookkkk 65.3 kiloyumdun sabh 66.7 kiloydun saf protein gnuydu aslinda ama kacamaklarmda oldu cikolata cig kfte gbi ama gider 1.400 kilooo sen normallestiysen ozman ben bu kdar kilo vermyle anormallestim
bu arada dün hiç kaçamak yapmadım yapmayınca çok mutlu oluyorumkrakker nerdesin rakibemmmmm
Peki ozman 66.7 kiloyum cuma cumartesi pazar 3 gun hamur isi yedim pastalr borekler esimn dgum gnu abimin yegenimn fln derken nasil bu kadr kilo aldm anlamadm oyuzden moralim cok bozuk saf protein yapip bi kacgun eski kiloma donucem cuma sabahi insallah sabit olsam bana bu hafta yetrli gercekten cok uzgunum
[/QUOTE]30 yaşındayım.100 kiloydu 2 hafta once yapım 3 günlük olarak 97.500 düştüm pazar gününden beride hiç kaçamak yapmadan yapıyorum. hedefim 80 olmak şimdilik. bakalım verebilecek mıyım. ama çok şukur açıkmıyorum kan sekerim düşmüyor.spor yapamıyorum çalışıyorum ve 10 aylık bebeğim var zor oluyor. boğazımı kısarak denıyecem inşallah başarılı olurum.
Dun kacamakli bir elma gününün ilkini tamamladim.
Sabah
Yoğurt karisimi ( yeşil kahve,funda yapragi,aci çehre,biberiye)
Peynir, tahin pekmez, tereyağı bal, pide, cay
Ara
Bitki cayi
Aksam
Yoğurt karisini
3 klasik barbunya, 3 yeşil elma 1 portakal
Gece 1.5
2 lahmacun, maydanoz limon, bitki cayi
AA birde aksam cukulata var
Ya ben birde yaris baslattim diğer takımlardan bisuru hirsli gacilarla, bu pis bogazla
Dun kacamakli bir elma gününün ilkini tamamladim.
Sabah
Yoğurt karisimi ( yeşil kahve,funda yapragi,aci çehre,biberiye)
Peynir, tahin pekmez, tereyağı bal, pide, cay
Ara
Bitki cayi
Aksam
Yoğurt karisini
3 klasik barbunya, 3 yeşil elma 1 portakal
Gece 1.5
2 lahmacun, maydanoz limon, bitki cayi
Allah bağışlasın bebeğin kız mı erkek mi kaç aylıkslm bayanlar bugun diyetimin 3 günü 2 gün boyunca hiç kaçamak olmadı darısı bugünün başına doğum iznim bitti. çalışmak daha fazla disiplin getiriyor daha rahat kontrol ediyorsun kendini. bi filim izledim geçen çok güzel bi söz vardı" DAYANA BİLİRSEN, BAŞARA BİLİRSİN" diye şimdiki sloganım o her yemek tatlı gördüğümde o söz aklıma geliyor frenliyor.
[/QUOTE]30 yaşındayım.100 kiloydu 2 hafta once yapım 3 günlük olarak 97.500 düştüm pazar gününden beride hiç kaçamak yapmadan yapıyorum. hedefim 80 olmak şimdilik. bakalım verebilecek mıyım. ama çok şukur açıkmıyorum kan sekerim düşmüyor.spor yapamıyorum çalışıyorum ve 10 aylık bebeğim var zor oluyor. boğazımı kısarak denıyecem inşallah başarılı olurum.
selam kızlar menüm geliyor;
sabaheynir, maydnz, zeytin, 1 ceviz 1dilim ekmek(yumurta yoktu maalesef)
sabah işe gelince arkadaş simit ikram etti(yarım simit)
ara:minik elma
öğlen arası normalde yürüyüp müsli yiyordumbugün kuzenim gelince yemeğe çıktık
öğlen:soslu tavuk az rus salatası az ptetes kızartması, 1 gofret
akşam :et haşlama, 3-4 kaşık bulgur pilavı ve bol salata olacak
öğlen yürüyemediğimden iş çıkışı 50 dk falan yürürüm.
selam kızlar menüm geliyor;
sabaheynir, maydnz, zeytin, 1 ceviz 1dilim ekmek(yumurta yoktu maalesef)
sabah işe gelince arkadaş simit ikram etti(yarım simit)
ara:minik elma
öğlen arası normalde yürüyüp müsli yiyordumbugün kuzenim gelince yemeğe çıktık
öğlen:soslu tavuk az rus salatası az ptetes kızartması, 1 gofret
akşam :et haşlama, 3-4 kaşık bulgur pilavı ve bol salata olacak
öğlen yürüyemediğimden iş çıkışı 50 dk falan yürürüm.
Yaww börekler içinde en masum ve banbana göre enn kralidiri ıspanaklı börek. Başka yemek yoksa 2 dilim de yenir.seninnlisteyi neden beğendim zannediyorsun. Doyuruculuk bakımından beğendim. Arada az yemis oluyorsun arada fazla.içli köfte börek olduğunda evet 2 adet fazla ama haftada 1 veya 2 gün neden olmasın?Ispanaklı börek, hazırlanışında kullanılan yufka dolayısıyla glisemik indeksi yüksek bir besindir. Bu sebeple diyet yapma sürecinde ıspanaklı börek tüketiminden kaçınılmalıdır.(alıntı)
ıspanaklı böreğin kalorisine baktımda 100 gram 295 kalori imiş akşam börek adedini 1 e düşürücem bakalım nasıl dayanıcam
yeni gelen arkadaş dayanırsan başarırsın yazmış.bende akşam dayanıcam
bu arada öğlen menüm değişti
1 kase mercimek çorbası 1 kasede salata(yemeğe gittik ben bunları tercih ettim)
harbi ya nasıl da hızlı gitmiş kilocuklardünkü menünü yazarmısın canım neler yedinde birden gitti kilolar
hamurişi maalesef çok yüksek kalorili bir programda görmüştüm minik bir kurabiyenin kalorisi ile 1-2 kg domates yediğinin kalorisi aynıydıIspanaklı börek, hazırlanışında kullanılan yufka dolayısıyla glisemik indeksi yüksek bir besindir. Bu sebeple diyet yapma sürecinde ıspanaklı börek tüketiminden kaçınılmalıdır.(alıntı)
ıspanaklı böreğin kalorisine baktımda 100 gram 295 kalori imiş akşam börek adedini 1 e düşürücem bakalım nasıl dayanıcam
yeni gelen arkadaş dayanırsan başarırsın yazmış.bende akşam dayanıcam
bu arada öğlen menüm değişti
1 kase mercimek çorbası 1 kasede salata(yemeğe gittik ben bunları tercih ettim)
bence kahvaltı çok önemli kim ne derse dersin hem sabah kalkıp aç ağız kokusuyla dolaşmayı hiç istemezdim herhaldeburdayım canım geldiimmmm
kaçamak yok süperr ne olur şimarıp hemen bozma ,kaçamaklar yok bundan sonra istediğimiz kiloya gelsek bile yok,düzgün bir beslenme alışkanlığı edinmemeiz lazım ömürboyu sağlıklı ve fit olmak için,canının çektiği şeyleri öğünlerde ye öğün arası hiç birşey yemeyi akılına getirme 5 saat bi ara olsun
bu gün karatayı eksik kalan kitaplarını aldım
birde bir doktor daha keşfettim prof.dr. yavuz yörükoğlu
bilen duyan varmı
ezber bozan bir doktor ,mesela kahvaltı günü en önemli öğünü değildir diyor
2 öğün yeterli diyor dikkatimi çekti kitabını aldım
uygulamaya bu gün başladım
geçmişi okumaya gidiyorum ,menümü dönünce yazarım
balık olunca sınırlama getiriyormusun yoksa doyuncaya kadar mı yiyorsun cnm, ben balığı çok seviyorum da sayıyla yiyemem(küçk balığı)dünkü menüm
sabah
hastaneye aç gittim kan verdikten sonra
limonlu çay,az kuruyemiş almıştım yanıma onları yedim
öğlen
küçük kase mercimek çorbası
ara
hastane dönüşü dondurma yedimm
akşam
hamsi buğulama,maydonoz salatası
suyu fazla içemedim dışarıda olunca
ben de 59 civarıyum ya şimdi arkadaşlarım artık yeter diyor ben de ısrarla devam diyorum ...hele bir 55'i göreyim ilk hedefim 55 idi sonra hedefi güncelleme mevzusunda 52 dedim bende, biraz pişmanım ama 52'yi görüp sınır kilomu da 55 koymayı düşünüyorum[/QUOTE]harbi ya nasıl da hızlı gitmiş kilocuklar
hamurişi maalesef çok yüksek kalorili bir programda görmüştüm minik bir kurabiyenin kalorisi ile 1-2 kg domates yediğinin kalorisi aynıydı
bence kahvaltı çok önemli kim ne derse dersin hem sabah kalkıp aç ağız kokusuyla dolaşmayı hiç istemezdim herhalde
balık olunca sınırlama getiriyormusun yoksa doyuncaya kadar mı yiyorsun cnm, ben balığı çok seviyorum da sayıyla yiyemem(küçk balığı)
Hoşgeldin canım. Verirsin kilolarini.
Ben de 34 yaşımda 65 kiloyum.1.57 böy hedefim 52 idi artık 54 58 hepsi olur kabulumdur:)
Canım ortak birsey yapmıyoruz.Bu grup nasıl bi diyet program uyguluyor. Detayları çok fazla okuyamıyorum.işteyim bi arkadaş anlatırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?