Canım ortak birsey yapmıyoruz.
Ara ara farklı diyetler duyup uyguluyoruz.
Uygulayınca kilo veriyor tabi uymayinca kilo alıyoruz.
2 arkadaş dukana gönül vermis durumda.
1 arkadaş karatayci ,önceden 5 saat arayla ve az yerdi
1 arkadaş öğlen leri kfleks yiyor yuruyus yapiyor
Akrep kaptan yürüyüş yapar bolca ve genelde 5ten sonra yemez kilo verdiği dönemde. Ama dün maşallah lahmacun diyeti yapmış
Ben bu sıralar oruç tutmayà öncelik veriyorum. Oruç ta alışkanlık oldu sabah ve öğlen az yiyerek geçirebiliyorum.Bu hafta oruclu değilim ve öğlen yürüyorum.işyeri yemeğine de yazilmadim müsli ile idare edicem bu hafta insallah
1 arkadaş karatayci ,önceden 5 saat arayla ve az yerdiben yokum ama burdaaa,benim için ne diyceksin merak ediyorum
ne uyguladığımı bende bilmiyorum çünki
hiç acımadık da ben akşamından korkuyorum doğrusu...nolurrrr çok yemeeeÖğlen yürüdüm alışveriş yaptım
.
Aksama etli biber ve patlıcan dolması olacak sabah ve öğlen müsli yiyerek aksama kalorileré yer açayım dedim.
Malesef yulaf ve elma getirmiştim de süt ü unutmuşum. 1 yeşil elma ile kaldım.
Hiç üzülüyorum :)
Siz de hic acimadiniz değil mi bana
harikasın tatlım başarıcaz bu işi sana çok güveniyorum.Bugünkü menümü anlatayım sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik şekersiz çay
Ara çay bi tane açma velim getirmişti
Öğle haşlanmış tavuk yoğurt ekmeksiz
Ara 3 ceviz
Akşam haşlanmış brokoli yoğurt
evet bende çok seviyorumYaww börekler içinde en masum ve banbana göre enn kralidiri ıspanaklı börek. Başka yemek yoksa 2 dilim de yenir.seninnlisteyi neden beğendim zannediyorsun. Doyuruculuk bakımından beğendim. Arada az yemis oluyorsun arada fazla.içli köfte börek olduğunda evet 2 adet fazla ama haftada 1 veya 2 gün neden olmasın?
sen beni unutmuşsunCanım ortak birsey yapmıyoruz.
Ara ara farklı diyetler duyup uyguluyoruz.
Uygulayınca kilo veriyor tabi uymayinca kilo alıyoruz.
2 arkadaş dukana gönül vermis durumda.
1 arkadaş karatayci ,önceden 5 saat arayla ve az yerdi
1 arkadaş öğlen leri kfleks yiyor yuruyus yapiyor
Akrep kaptan yürüyüş yapar bolca ve genelde 5ten sonra yemez kilo verdiği dönemde. Ama dün maşallah lahmacun diyeti yapmış
Ben bu sıralar oruç tutmayà öncelik veriyorum. Oruç ta alışkanlık oldu sabah ve öğlen az yiyerek geçirebiliyorum.Bu hafta oruclu değilim ve öğlen yürüyorum.işyeri yemeğine de yazilmadim müsli ile idare edicem bu hafta insallah
Demek güldün bana haa, hem zayıfsın hem iradeli hem de güldün banaacanım ben de çalışıyorum öğlen araları yürüyorum , öğlen arası yürüyemediğimde akşam telafi ediyorum bence sen de bir yerlere sıkıştır, bu arada hoş geldin aramıza
kaptanım seninkine elma günü demeyelim bencegece 1,5 ve lahmacunnnnnn ..... gözümüzden kaçmadı
Bugün benden de gitti biraz bakalım yarın nasıl olucak.Slmmm aksam yemegini yemeden once 700 gr eksideydim yedkten snra yatana kadr -400 du sabahki kilomdan ve byuk sookkkk 65.3 kiloyumdun sabh 66.7 kiloydun saf protein gnuydu aslinda ama kacamaklarmda oldu cikolata cig kfte gbi ama gider 1.400 kilooo sen normallestiysen ozman ben bu kdar kilo vermyle anormallestim
Yoo acımadıkÖğlen yürüdüm alışveriş yaptım
.
Aksama etli biber ve patlıcan dolması olacak sabah ve öğlen müsli yiyerek aksama kalorileré yer açayım dedim.
Malesef yulaf ve elma getirmiştim de süt ü unutmuşum. 1 yeşil elma ile kaldım.
Hiç üzülüyorum :)
Siz de hic acimadiniz değil mi bana
niye güldünki şimdi
ben yokum ama burdaaa,benim için ne diyceksin merak ediyorum
ne uyguladığımı bende bilmiyorum çünki
enfes bir menü, yarın da bende olacak, sabah kahvaltı yerine, ben biraz geç kahvaltı yapıcam o yüzden sonra elmaya devam artıkım..kızlar balık dediniz canım balık çekti hemen eşime mesaj gidip alsın balıkları
balık roka salatası yapalım.
wuuuhuu eşime bak be nasıl güzel menüsü vardünkü menüm
sabah
1 çay bardağı süt 1 kasik yulaf ve 1/3muz
1 üçgen peynir 2 etimek az yumurta
Öğlen: 1 pkt cubuk kraker az labne peynir
2 dilim ekmek kadar kuru tarhana
Ceviz 5-10 adet?
akşam: 1 iri cennet elması
8-9 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt salata bol
ara:
1 muz
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim ekmek kadar kuru tarhana
3 ceviz
spor:14000 adım gün boyu
Hee akşamda dolmanın dibine vuracak sen menüyü bir de akşam izlewuuuhuu eşime bak be nasıl güzel menüsü var
Bende başarmak istiyorum hem de tahmin edemeyeceğin kadar çok istiyorumharikasın tatlım başarıcaz bu işi sana çok güveniyorum.
evet bende çok seviyorum
sen beni unutmuşsun
ben kendimi anlatım bir gaza gelen sonra pufffff gazı sönen diyetin dibine vurucam zayıflıcam başarıcam diyen 2 gün sonra unutan yani
adanalı tabiri ile ORTAYA KARIŞIK biriyim ben
Dolma olsa da yesek diycem ama yememek için yapmıyorum napayım haşlanmış brokoli de dolma gibi güzel doyurucu mükemmel enfes güzel sözleri yakıştırayımda seçeneğim yok zaten olmasındaHee akşamda dolmanın dibine vuracak sen menüyü bir de akşam izle
Hmm ben severim brokoliyi..Dolma olsa da yesek diycem ama yememek için yapmıyorum napayım haşlanmış brokoli de dolma gibi güzel doyurucu mükemmel enfes güzel sözleri yakıştırayımda seçeneğim yok zaten olmasında
Ohh oh baklavalar mükemmelBugünkü menüm
Sabah
3 minik dilim baklava(sürpriz oldu, okulda bebişi olmuş bi örtmenimizin)
Yoğurt karışımı
peynir,haşlanmış yumurta,pide,tahin pekmez,çay
Ara
Bitki çayı
Akşam
Yoğurt karışımı
3 yeşil elma
Yatmadan önce bi bitki çayı içerim te te o kaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?