Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1 arkadaş karatayci ,önceden 5 saat arayla ve az yerdi

bence burada senden bahsediyor biz de başka karataycı yok

teşekkür ederim rakibemmmm
hedef56 canım benden bahsetmişsin
anlayamadım ben
karatayı araştırıyoyorum şuan, ben daha önce televizyonda bile pek seyretmemiştim pek bilgim yoktu,işime gelmiyodu desem daha doğru olurhamurişi ve tatlı seven biri olarak

karataydan esinleniyorum sadece onun için üstüme alınmadım
kafama iyice yerleştireyim başlıycam karataya
çok sevdim birde kadını yaaa,,helal olsun o kadar baskıya rağmen doğru bildiğinden şaşmıyo maşşallah

Son düzenleme:
Slm kizlar bgunku menum
Kahvalti 2 haslanmis yumurta 2 kasik sarimsakli yogurt
Saat 3 gbi sekersiz nescafeyaninda bitane kurabiye
Aksam 3 baget haslama
3 kasik sarimsakli yogurt
1 bardak zero
Kacamak 1 kurabiye 1 kucuk alman pastasi bu kadr suan sabahki kilomdayim bakalim sabaha neler olcak

E ecem847 dunku menumu sormussun hatrladigim kadr yazim canm
Kahvalti 2 haslanmis yumrta yine sarimsakli yogurt
saat 3 gbi birazcik peynir
Saat 5 de 1 tane mandalina
Aksam bitane izgarada cupra balik ve salata

Kacamakalrim 2 tane cig kfte 1 tane cikolata bukadar

Zero ??? Kaçamak dimi ??

menüm

sabah
çay kahve

öğle
1armut
hamsi buğulama
akşam

3 köfte
bol salata

çayın yanında az ceviz,kuruüzüm,dut
bol su

az önce bende lessiye başladımmm 1 milyavaş yavaş arttırırım

Bende yarin lessiye baslicam kiskandim hem bikere denedim cokda kolay yarn sabah kahvaltidan snra yapicam insallahhh

günaydın kızlar dün kendimi tutamadım 2 dilim ıspanaklı börek aslında kendimi tuttum sayılır devamı getirmek için çok uğraştı nefsim
fazladan 1 ceviz 1 de mandalina yedim
bugünkü menümüz söyle
sabah yumurtalı klasik kahvaltım şimdi gidip hazırlıcam
arada limonlu çay boğazım çok kötü çünkü
öğlen patates kavurma salata ayran
arada 2 mandalina
akşam dışardayım avmde olacam bakalım salata yapan yer bakıcam(bu traz yerlerde salata tarzı şeyler satan popüler mekanlar var mı bilen varsa söyler mi

dünkü akşam menüm maalesef değişti, bakıcımıza akşam için haşlama ve pilav yapmasını söylemiştim o ise patatesli ve peynirli gözleme yapmış , kendisi oruçtu zman geçsin birşeylere uğraşayım diye yaptım dedi, o yaptıysa biz de yiyeceğiz değil mi emeğine yazık olmasın, 1,5 yarım ay şeklinde gözleme yedim daha sonra ptaesi akşam gitmediğim doğumgünü partisine çağrıldım (salıya ertelemişler) yaşpasta ve 2 kuru pasta vardı hepsi hazır (hazırları hiç sevmem) yaşpastayı ufak oğluma yedirdim maşallah yedi ben sadece 1 çatal aldım, haa bir de kısır vardı 2 tahta kaşık miktarında kısır yedim.
akşam iş çıkışı 45 dk yürümüştüm....akşam da gözleme ve kısır sürprizleri biraz canımı sıktı saat 21,30 gibi eve geldim çocukları eşime bıraktım ve vınnnnnnnnnnnn yürüyüşe , o saatte biraz çekindim ama Allahtan üniversite civarında oturduğumuzdan dolayı kız öğrenciler falan vardı dışarıda (tek-tük) neyse yarım saat yürüdüm ve evime döndüm.

5 saat arayla yemek ekmekten uzak durmak karatay başladın gibime geldi

Günaydın menüm
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin portakal suyu bi dilim ekmek
Ara bi kurabiye bi mandalina
Öğle
Yoğurtlu kereviz salatası, karnıbahar köftesi 2 adet
Ara yeşil çay
Akşam yoğurtlu kereviz salatası, karnabahar köftesi 2 adet
Ara
Türk kahvesi

Slm kizlarrrr bu sabah yine sookkkk yasadim ve kilom 63.9 cuma gunku kilomdayim insallah cumaya kadr daha fazla kilo vermis olrak geri donucem cok mutluyum bgunde 1.400 kilo gitmis anlamadim aslinda bgun daha az gitmesi lazmdi
Bide dun basim dnmeye basladi aksan bende alman pastasindan o kcuk olanlardan 2 tane daha yedm kan sekerim dustugu icn snra bide mandalina yedim baska bsey yemedim yinede bukadr gitmesi beni cok sasrtti artik bgunden sonra giden kilolarim gercek kilolarim olucak cnku bu gidenleri 3 gunde bianda aldim oyuzden bu kadr hizli gitti diyorum bundan snra onume bakiyorum

Ve bgun tam tamina saf protein yapicam hic kacamak yapmamam lazim cnku odemi attim zor gidicek hatta birazdan leslie yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…