Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çoook güzeldi ve o yüzden bu sabah gene artıdaydı kilom. bu akşam balık olacak menüde. bu akşamki ve yarın sabahki kiloma göre yarın saffff protein günü yapmak zorunda kalabilirim
Kuzu madem seviyosun dolmayı Cuma yap, cumartesi yap hafta içi kilo aldıran menü olurmu, cuma gitmezse o artı kilo ve bu ay artı kilonda varsa daha önce takımdan çıkarılıyorsun haberin var dimi

Aynı ay içinde iki kere artı olunca mı çıkarılıyor benim sinirlerim çok bozuldu şimdi çürük elma ayrıştırma durumu sanırım benim menüm ortada yaptığım hareket spor cabası ben zor veren gruptanım ufak bi kaçamak az uykusuzluk ya da stres bende artı olarak dönüyor eşimle bugün konuşuyoruz sadece suyla mı beslensem napsam eşimde benimle aynı yiyeceği tuz ve yağ ekleyerek fazlasıyla yiyor bi dünya ekmek hemde beyaz ekmek yiyor ben belki kahvaltıda yerim o nadir spor yapar ben nerdeyse hergün ama o ekside ben artıda napsam bilemiyorum artık

burdayım geldim

eşim izinli ocak 1 e kadar ,pek giremiyorum o yüzden
doktorda canımı sıktı geçengün,kafamı toparlayamıyorum
menüm
ilaç içmeye başladığım için 3 öğün yemeye başladım
sabah

tereyağlı 1 yumurta
rokalı maydonozlu lor peyniri
5 zeytin

öğle

1 porsiyon ıspanak
1 kase yoğurt

akşam

sarımsaklı yoğurt ,az tereyağlı yumurta

çayın yanında kuruyemiş

1 mil lessi,bol su

L losefar sana iyi bi rakip olamadım bu hafta,üzgünüm
malum dönemede girdim
bugün kirazsapı içicektim eşim izin vermedi ,ialçalarla etkileşir diye
şiş kaldımm

Bak canım öncelikle stres yapma fazla ve sonra aslolan işin sırrını söyleyeyim..

Doğru beslenme ve kilo verebilmede yapmamız gereken

Sabah kral
Öğle Memur
Akşam daa çok fakir beslenmemiz..

Budur....

Yapabilenler ve bunu bir ömür beslenme tarzı yapanlar kesinlikle kilo almaz diyorum..Önemli olan uygulayabilmek..

Baklavaya rağmen eksi süpersin sen hep kaçamak yap bence
Canım baklavayı sabah epey erken yedim, üzerine bi dünya koşturmaca yürüyüş ve akşam çok fakirdi menüm, 3 elma 3 kaşık yoğurt karışımı, işte işin sırrı

nasıl yanniii

lahmacun ve baklavaya rağmen bende şokk maşallah sana
İlk gün gece evet lahmacuna rağmen önceki kilodan azalmıştım ama eski kiloma vardı.. 71,4 çıkmıştım. Bugün sabah 70,6..
Yarın gitmiş olsun lütfen lütfen lütfen

Bugünkü menüm

Sabah
yoğurt karışımı
Balık,salata,maydanoz,pide

Ara 2 bardak bitki çayı

Akşam
Yoğurt karışımı
3 elma,1 portakal

Az sonra 2 kupa bitki çayı demledim içicem..

Kitap: Köprü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…