Hahahhaa ben sana tarti resmini yolucam cerceve yap diyeAynı şoku ben de yaşadım bugün, cuma kilomdayım, cuma 71,9 dum bugün 70,6cumaya kadar bu verdiğim kadardan 2 kat versem süper olucak, kazanmalıyım kazanıcammm Rakibelerime duyurulur Menesa @perigunlugu
Ne zaman şimdimi hadi yollaaHahahhaa ben sana tarti resmini yolucam cerceve yap diye
Madem öyle sende yola ben cerceve yapayim
Cuma günü yollucam bebegimmmNe zaman şimdimi hadi yollaakız korkutma beni
Mis gibi kokan çorbadan yicektim 1 kasecik yemicem işte, elma neyime yetmiyor dimi
Bakalım hangimizinki çerçevelik olucak?Cuma günü yollucam bebegimmm
Sen ye corbani , ben bir kac gram vermisim
Aynı ay içinde iki kere artı olunca mı çıkarılıyor benim sinirlerim çok bozuldu şimdi çürük elma ayrıştırma durumu sanırım benim menüm ortada yaptığım hareket spor cabası ben zor veren gruptanım ufak bi kaçamak az uykusuzluk ya da stres bende artı olarak dönüyor eşimle bugün konuşuyoruz sadece suyla mı beslensem napsam eşimde benimle aynı yiyeceği tuz ve yağ ekleyerek fazlasıyla yiyor bi dünya ekmek hemde beyaz ekmek yiyor ben belki kahvaltıda yerim o nadir spor yapar ben nerdeyse hergün ama o ekside ben artıda napsam bilemiyorum artık
Baklavaya rağmen eksi süpersin sen hep kaçamak yap benceAynı şoku ben de yaşadım bugün, cuma kilomdayım, cuma 71,9 dum bugün 70,6cumaya kadar bu verdiğim kadardan 2 kat versem süper olucak, kazanmalıyım kazanıcammm Rakibelerime duyurulur Menesa @perigunlugu
Tamam resim paylasiyoruuz ozamanBakalım hangimizinki çerçevelik olucak?
selam kızlar nasılsınız rakibem nerede sesi soluğu çıkmadı bugün....
hedef56 canım o kuru tarhanalar senin için büyük risk haberin olsun
M Melrin sebze ağırlıklı ama çok güze menülerin var bence , karatay ve dukan diyetlerinde proteini çok sık gördüğümden et yerken hiç korkmuyorum sanırım diyet olayında sebzeden daha yararlı bize.. akşam yemeklerinde ne yersem yiyeyim tokluk hissi oluşsun diye bol salata yiyorum...
@azaydidem maşallah canım sana süpersin yine
Aynı şoku ben de yaşadım bugün, cuma kilomdayım, cuma 71,9 dum bugün 70,6cumaya kadar bu verdiğim kadardan 2 kat versem süper olucak, kazanmalıyım kazanıcammm Rakibelerime duyurulur Menesa @perigunlugu
Yarın sadece yumurta tavuk mu yesek
Bak canım öncelikle stres yapma fazla ve sonra aslolan işin sırrını söyleyeyim..Aynı ay içinde iki kere artı olunca mı çıkarılıyor benim sinirlerim çok bozuldu şimdi çürük elma ayrıştırma durumu sanırım benim menüm ortada yaptığım hareket spor cabası ben zor veren gruptanım ufak bi kaçamak az uykusuzluk ya da stres bende artı olarak dönüyor eşimle bugün konuşuyoruz sadece suyla mı beslensem napsam eşimde benimle aynı yiyeceği tuz ve yağ ekleyerek fazlasıyla yiyor bi dünya ekmek hemde beyaz ekmek yiyor ben belki kahvaltıda yerim o nadir spor yapar ben nerdeyse hergün ama o ekside ben artıda napsam bilemiyorum artık
Canım baklavayı sabah epey erken yedim, üzerine bi dünya koşturmaca yürüyüş ve akşam çok fakirdi menüm, 3 elma 3 kaşık yoğurt karışımı, işte işin sırrıBaklavaya rağmen eksi süpersin sen hep kaçamak yap bence
Nasıl resim?Tamam resim paylasiyoruuz ozaman
İlk gün gece evet lahmacuna rağmen önceki kilodan azalmıştım ama eski kiloma vardı.. 71,4 çıkmıştım. Bugün sabah 70,6..nasıl yanniii
lahmacun ve baklavaya rağmen bende şokkmaşallah sana
Tari resmi sekerimmNasıl resim?
Tartımı bizmi?
Tartı ise tabiki seve seve, ayhh çokmu gaza geldim ne
Canım bu hafta benim hedef sadece 500 gr vermek aslında ööle hırslı değilim merak yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?