Niye Niye bu kötülüğü kendimize yapıyoruz?
68i görmüşken
Ben 64.5i görmüşken...
Bu rakamları kolay yakalayamiyoruz
Hemen duzeliyoruz ve geçen haftà yaptığımız gibi önce haftasonu aldiklarikizi sonrada 500 ğ. Daha veriyoruz.
hayırlı uğurlu olsun canım allah mesut etsin demek sizin ailede kırmızıyı çok seviyorlarSelam kizlar nasilsiniz.ctesi gunu görümcemin dügunu vardi .kinada süper olmuştum ama düğunde eh işte kirmizi uzun bir abiye almistim kiz tarafindan ben dahil 3 kişi 2 de erkek tarafi tam 5 kişi renk konusunda pişti olduk.
Düğunnde saçlarimi yuksek topuz yaptirdim hic begenmedim vakit olmadigi için düzelttiremedim de .yüzüm de fondotenden dolayi casper gibi olmuştu
Velhasil bir dügunun de sonuna geldim sanirim hayatim boyunca topuz yaptirmayacagim.......
5 gün izin aldim şu sn memleketteyim h annemler hem kayinvalidemler ayni sehirde...sabah annemdeydim bir ton patates soymuş kizartmak icin ve biber bu çok dedim ben yemiyorum çocuklar yer dedi...anlayscaginiz bir haftadir duzenim bozuldu.ama yurumeye devam oglum uyutuyorum simdi.o uyuyunca kendim disari atacagim bi hafta tek amacim sabit olmak.o yuzden rakip olarak beni saymayin canlar....
süpersin canımMenümü anlatayım sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yarım 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı tahinli pekmez yarım bardak portakal suyu
Ara elma
Öğle 1 kase ekşili köfte,yoğurt
Ara muz,bi avuç içi ceviz, 6-7 fındık, 7-8 cips
Akşam yulaf kepeğini yoğurt pul biber zencefil zerdeçal katcam
Ara Türk kahvesi olcak
canım sıkkın
eve yardıma gelen kadın ile cuma günü yolları ayırdık yeni birini arıyorum. bu arada ev darmadağın. günlük işleri yemeği anca yapabiliyorum ve galiba bunu kafaya takıyorum.
ev de alt katta geçen kapıcı aradı üst katlar çok sıcak oluyor biraz azaltsan dediler size sormadan ısıyı düşürmeyeyim dedi ben de kararsız kaldım. eşim geceleri çok sıcak oluyor diyip duruyordu ama mutfak da fena esintiliydi. ısıyı azaltmayı bir deneyelim dedik. şimdi artık sabaha doğru yatak odası da esintili oluyor. çocuklar ne güzel üstü açık yatsalar da içim rahattı. bir tanesi 3 gündür karnım ağrıyor diyip duruyor. görevliye olmadı ısıyı artır diyecez artık.
böyle yani
kafaya takmak isteyene dert çoook
geçen haftaki enerjim yok ne haftasonu düzgün beslendim ne de dün kendimi toparlayabildim. bu sabah da normal kahvaltı ile güne başladık bakalım
kahvaltım:yarım dilim eski kşar/3 zeytin/1 dilim ekmek/4 kaşık mısır gevreği/1 çay bardağı süt ve 1 muz
günaydın kızlar dün gece oğlum rahatsızlandı hem ateş hem kusma geçen sene oğlum 1 yaşındaydı pek üstünü açmıyordu.daha iyi bakıyordum. bu sene sürekli üstü açık tulumu var ama tam koruyor mu bilmiyorum.sürekli çorabını çıkartma peşinde en sonunda kilotlu çorap aldım onu da zorla giydiriyor.
hiç sıcağı sevmiyor.dün gece hiç yatmadım şimdi bıraksanız uyuyacam ama iş var inş bugün işler çabuk biter de bende hemen oğluma giderim.
bugün niyetliyim allah kabul ederse.şimdiden herkesin mevlit kandili mübarek olsun akşam kayınvalidemdeyim.ne yemek yapar bilmiyorum.
sahurda da azcık ekmek arası peynir yedim.canım bi şey istemedi.
şimdilik böyle görüşürüz.
bir günde 1,3 kilo gidince gelen enerji buEllssa kaptanim nerelerdesin toparla su kizlariiii bu hafta dereceye giricezzzzz
Ayy bu enerji nerden geldi bana anlamadim insallah hep bole devam eder
teşekkürler.Kandilimiz mübarek olsun
Geçmiş olsun canim.günaydın kızlar dün gece oğlum rahatsızlandı hem ateş hem kusma geçen sene oğlum 1 yaşındaydı pek üstünü açmıyordu.daha iyi bakıyordum. bu sene sürekli üstü açık tulumu var ama tam koruyor mu bilmiyorum.sürekli çorabını çıkartma peşinde en sonunda kilotlu çorap aldım onu da zorla giydiriyor.
hiç sıcağı sevmiyor.dün gece hiç yatmadım şimdi bıraksanız uyuyacam ama iş var inş bugün işler çabuk biter de bende hemen oğluma giderim.
bugün niyetliyim allah kabul ederse.şimdiden herkesin mevlit kandili mübarek olsun akşam kayınvalidemdeyim.ne yemek yapar bilmiyorum.
sahurda da azcık ekmek arası peynir yedim.canım bi şey istemedi.
şimdilik böyle görüşürüz.
Dert etme canim,her şey olacağına varir.canım sıkkın
eve yardıma gelen kadın ile cuma günü yolları ayırdık yeni birini arıyorum. bu arada ev darmadağın. günlük işleri yemeği anca yapabiliyorum ve galiba bunu kafaya takıyorum.
ev de alt katta geçen kapıcı aradı üst katlar çok sıcak oluyor biraz azaltsan dediler size sormadan ısıyı düşürmeyeyim dedi ben de kararsız kaldım. eşim geceleri çok sıcak oluyor diyip duruyordu ama mutfak da fena esintiliydi. ısıyı azaltmayı bir deneyelim dedik. şimdi artık sabaha doğru yatak odası da esintili oluyor. çocuklar ne güzel üstü açık yatsalar da içim rahattı. bir tanesi 3 gündür karnım ağrıyor diyip duruyor. görevliye olmadı ısıyı artır diyecez artık.
böyle yani
kafaya takmak isteyene dert çoook
geçen haftaki enerjim yok ne haftasonu düzgün beslendim ne de dün kendimi toparlayabildim. bu sabah da normal kahvaltı ile güne başladık bakalım
kahvaltım:yarım dilim eski kşar/3 zeytin/1 dilim ekmek/4 kaşık mısır gevreği/1 çay bardağı süt ve 1 muz
Ya sorma canim yaz, hafta sonlari alip hafta içi vermekten biktim.Slm kizlarrrr bu hafta ilk 3 giricez hirslanin biraz diyetinize devam edin herkesin farkli dertleri var takmak isteyenekafanizi diyete odaklayin ozman baska seyleri takmazsinz belki dunden bgune 1.300 kilo vermisim suan gzel gidiyo aldiklarimi verip bide cuma gnku kilomunda altina inicem insallahhh ocak hedefime ulasana kadr hic birakmicam diyeti hafta sonlari kilo almicam artik inat ettim
gecen haftaki gbi kimse girmiyo noldu sizeeeeee
Herkeslere hayirli kandillerrrrrr
İnşallah canim.Ellssa kaptanim nerelerdesin toparla su kizlariiii bu hafta dereceye giricezzzzz
Ayy bu enerji nerden geldi bana anlamadim insallah hep bole devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?