Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hayırlı uğurlu olsun canım allah mesut etsin demek sizin ailede kırmızıyı çok seviyorlar

süpersin canım

günaydın kızlar dün gece oğlum rahatsızlandı hem ateş hem kusma geçen sene oğlum 1 yaşındaydı pek üstünü açmıyordu.daha iyi bakıyordum. bu sene sürekli üstü açık tulumu var ama tam koruyor mu bilmiyorum.sürekli çorabını çıkartma peşinde en sonunda kilotlu çorap aldım onu da zorla giydiriyor.
hiç sıcağı sevmiyor.dün gece hiç yatmadım şimdi bıraksanız uyuyacam ama iş var inş bugün işler çabuk biter de bende hemen oğluma giderim.
bugün niyetliyim allah kabul ederse.şimdiden herkesin mevlit kandili mübarek olsun akşam kayınvalidemdeyim.ne yemek yapar bilmiyorum.
sahurda da azcık ekmek arası peynir yedim.canım bi şey istemedi.
şimdilik böyle görüşürüz.

canım sıkkın
eve yardıma gelen kadın ile cuma günü yolları ayırdık yeni birini arıyorum. bu arada ev darmadağın. günlük işleri yemeği anca yapabiliyorum ve galiba bunu kafaya takıyorum.
ev de alt katta geçen kapıcı aradı üst katlar çok sıcak oluyor biraz azaltsan dediler size sormadan ısıyı düşürmeyeyim dedi ben de kararsız kaldım. eşim geceleri çok sıcak oluyor diyip duruyordu ama mutfak da fena esintiliydi. ısıyı azaltmayı bir deneyelim dedik. şimdi artık sabaha doğru yatak odası da esintili oluyor. çocuklar ne güzel üstü açık yatsalar da içim rahattı. bir tanesi 3 gündür karnım ağrıyor diyip duruyor. görevliye olmadı ısıyı artır diyecez artık.
böyle yani
kafaya takmak isteyene dert çoook
geçen haftaki enerjim yok ne haftasonu düzgün beslendim ne de dün kendimi toparlayabildim. bu sabah da normal kahvaltı ile güne başladık bakalım

kahvaltım:yarım dilim eski kşar/3 zeytin/1 dilim ekmek/4 kaşık mısır gevreği/1 çay bardağı süt ve 1 muz

Slm kizlarrrr bu hafta ilk 3 giricez hirslanin biraz diyetinize devam edin herkesin farkli dertleri var takmak isteyene kafanizi diyete odaklayin ozman baska seyleri takmazsinz belki dunden bgune 1.300 kilo vermisim suan gzel gidiyo aldiklarimi verip bide cuma gnku kilomunda altina inicem insallahhh ocak hedefime ulasana kadr hic birakmicam diyeti hafta sonlari kilo almicam artik inat ettim

gecen haftaki gbi kimse girmiyo noldu sizeeeeee

Herkeslere hayirli kandillerrrrrr

Canim aksama saf protein beslen lutfen sabahki yedklerinle orantilarsn hani aldiklarini vericektinnnn haydiii kendine gell bu hafta hepimizin katkisiyla dereceye girelim

Cok gecmis olsum
Bu arada ben senin iradene metabolizmana hayranim hafta sonu kilo almiyosun hatta cuma gunku kilondan eksi oldugunda oluyo kendini tutuyomusun yemiyomsun diyete devammi ediyosun anlamadm ama cok pis kiskandimmmmm

evet kimse yok
neden çünkü herkes yemekle meşgul
hadi azcık iyi niyetli olayım bazı arkadaşlar oruçlu ve halsizdir o yüzden yoklar diyelim burada
hadi kızlar toparlanıııın
benim enerjim nerden geliyor?
öğleden sonra arayıp da bulamadığım simitlerden geliyor

kahvaltım şöyleydi

kahvaltım:yarım dilim eski kşar/3 zeytin/1 dilim ekmek/4 kaşık mısır gevreği/1 çay bardağı süt ve 1 muz

Öğlen de
1 kase sütlaç

eve gittim biraz işim vardı akşam için tavuk hazırlayıp fırına attım
marketten sütlaç almıştım onu yedim yanına da bir yumurta kırıp yiyecektim vakit olmadı,doyamadım da krem peynirimi aldım yanıma öööööyle etrafa baktım pastane fırın simit satan bir yer var mı diye ama bulamadım. neyse şimdi iştahım geçti zaten
bu akşam hem kandil hem de yarın ikizlerin anaokulunda yerli malı var.
ikisine tek çeşit şey mi yapsam yapmışken fazla mı yapsam yoksa 2 çeşit şey mi yapsam kararsızım.
1. çeşit ıspanaklı yaş pasta (Ispanaklı keki bilirsiniz hiç ıspanak olduğu belli olmuyor, krema yerine de tavuk göğsü hazırlayıp dökünce gayet sağlıklı bir yaş pasta oluyor)
2. çeşit olarak da kandil simidi düşündüm hatta simit aş ererken marketten susam da aldım. bunları yemeden duramam diye kendimden korkuyorum. en iyisi çeşidi arttırmamak. çocuğun teki için de meyve çerez vs. gönereyim okula.
patlamış mısır da olabilir

Bende bugün orucum sahur yapmadım iftara pırasa yemeği makarna yoğurt var bi dilim bisküvi tatlısı ile Türk kahvesi ile günü tamamlamayı düşünüyorum

Geçmiş olsun canim.

Dert etme canim,her şey olacağına varir.
Mevlam görelim beyler neylerse güzel eyler.
Kafaya takarsan enerjinin düşer, dikkat et canim.

Selam kizlar.@uhs cnm gecmis olsun....@hedef52 birtanem sikma caninin yenisini bulursun hem belki yeni buldugundan daha memnun kalirsin.
Ben de buģun oructum gece saat 1 gibi cift yumrtsli kasarli sahanda yum yedim.zeytin az ekmek.izinde oldugumdan sabah saat 9 da kalktim aksam esani da 16.14 de okuminca cok rahat gecti. Eve donunce de borclarimi tutmayu dusunuyorum.

Ya sorma canim yaz, hafta sonlari alip hafta içi vermekten biktim.
Pazartesi 69.9 u gören ben, simdi cirmaliyorum resmen.
Cumaya kiloma inip daha da vermem gerekiyor, AC geliyorum aç..

Ellssa kaptanim nerelerdesin toparla su kizlariiii bu hafta dereceye giricezzzzz

Ayy bu enerji nerden geldi bana anlamadim insallah hep bole devam eder
İnşallah canim.
Ayni enerji bende de var, oturamiyorum yerinde, o yüzden takilamiyorum buraya..
Hadi kizlar cuma 1. Olucaz takimca..

Dünkü menüm
Sabah
Kasarli sikma, kadarki simit,portakal suyu

Öğle
1 dilim peynirli börek

Aksam
Yoğurt karisini
1 balik, 1 porsiyon zeytinyağlı pirasa, roka,turp,nane,limon

Ara
Ay çekirdeği

Spor
80 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…