Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar hayırlı kandiller Bende bu gün başladım diyete 75 kiloyla ama az önce komşumuz sıcak helva getirince dayanamadım yarısı kadar yedim onun dışında şu ana kadar 4 elma yedim 3 yeşil çay içtim böyle devam ediyorum akşam tekrar bir elma ve bir yeşil çay içicem 1 hafta tartılmıyıcam inşallah umduğum gibi olur kolay gelsin herkese

bugün biraz kaçırdım yemeği
sabah: 1 poaça
öğle: çorba+nohut+pilav
akşam: çeyrek ekmek+yarım pors. et sote
yatmadan önce mide kazınıtısını önlemek için yarım kase yoğurt+bal karışımı

Elma diyetinemi basladin canim?

Bugünkü menüm

Sabah
Sade kahve

Öğle
Yoğurt karisimi
1 lokum, kandil programı vardi.

Aksam
Yoğurt karisimi
1 porsiyon manti,2 kasik çorba, maydanoz,sus biberi,turp

Az çekirdek cay

80 dk yürüyüş

Bu gün başladığım için nasıl yapıcağım hakkında fikrim olmadı bu sabah elma ve yeşil çay içtim sadece ama yarın kesinlikle yapıcam bunun farkına vardım
Yap tabi canim. Tutar seni gün boyu, sonraki yenen elmalar hem yağ yakiyor hem de mide kucultuyor.

368. etapta 71.5 ıle izine ayrılmışım
şimdi 74 cıvarıyım tam olaak sabah tartılıp yazayım
umarım dıskalıfıye olmamışımdır

Ellssa kaptanim nerelerdesin toparla su kizlariiii bu hafta dereceye giricezzzzz

Ayy bu enerji nerden geldi bana anlamadim insallah hep bole devam eder
yaaa süper enerjiksin benide kendime getirdin teşekkür ederim.çocuğun rahatsızlığı işin yoğunluğu pek adapte olamıyorum dünde hasta oldum sanırım acayip bir şişkinlik var üzerimde neyse daha dikkatli olucam

gunaydın arkadasla tartıldım baslangıç kılom 73.7 hedefım 60.
33 yasındayım 2 bebışım var adım ırem
sızı de tanıyabılır mıyım
merhaba canım bende uhs (ben bir ara kaçırdım ama isim söylemiyoruz)
30 yaşındayım 1 oğlum var 27 aylık çalışıyorum kamuda 64 kiloyum hedefim 50lili rakamları görmek ama malesef olmuyor bir ileri bir geri gidip geliyorum.

Bir şey sormak istiyorum benim büyük tuvalete çıkma sorunum var şuan elma diyetindeyim ikinci günüm tuvalete çok çıkıyorum dünden beri ama dediğim gibi diğeri sorun bazen bir hafta boyunca çıkamıyorum (çoğunlukla) buna ramen kilo verebilir miyim acaba

Ortağım aynı ben bir ileri bir geri nolcak bu halimiz bilmiyorum

Menüm
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim ekmek portakal suyu 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara bitki çayı
Öğle
Haşlanmış tavuk makarna salata Yoğurt
Ara ceviz 7-8 cips
Akşam
Zeytinyağlı pırasa yemeği yoğurt
Ara türk kahvesi olcak

Lip....form çayları yardimci oluyor. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…