Elma diyetinemi basladin canim?İyi akşamlar hayırlı kandillerBende bu gün başladım diyete 75 kiloyla ama az önce komşumuz sıcak helva getirince dayanamadım yarısı kadar yedim onun dışında şu ana kadar 4 elma yedim 3 yeşil çay içtim böyle devam ediyorum akşam tekrar bir elma ve bir yeşil çay içicem 1 hafta tartılmıyıcam inşallah umduğum gibi olur kolay gelsin herkese
Elma diyetinemi basladin canim?
Sabah kahvsltini yapiyosun dimi canimEvet yeşil elmayı çok seviyorum bu diyete başlamaya karar verdim diğer türlü ayarlayamıyorum tabağı ne kadar doldurmanın ayarını
Sabah kahvsltini yapiyosun dimi canim
Yap tabi canim. Tutar seni gün boyu, sonraki yenen elmalar hem yağ yakiyor hem de mide kucultuyor.Bu gün başladığım için nasıl yapıcağım hakkında fikrim olmadı bu sabah elma ve yeşil çay içtim sadece ama yarın kesinlikle yapıcam bunun farkına vardım
yaaa süper enerjiksin benide kendime getirdin teşekkür ederim.çocuğun rahatsızlığı işin yoğunluğu pek adapte olamıyorum dünde hasta oldum sanırım acayip bir şişkinlik var üzerimde neyse daha dikkatli olucamEllssa kaptanim nerelerdesin toparla su kizlariiii bu hafta dereceye giricezzzzz
Ayy bu enerji nerden geldi bana anlamadim insallah hep bole devam eder
merhaba canım bende uhs (ben bir ara kaçırdım ama isim söylemiyoruz)gunaydın arkadasla tartıldım baslangıç kılom 73.7 hedefım 60.
33 yasındayım 2 bebışım var adım ırem
sızı de tanıyabılır mıyım
Ortağım aynı ben bir ileri bir geri nolcak bu halimiz bilmiyorummerhaba canım bende uhs (ben bir ara kaçırdım ama isim söylemiyoruz)
30 yaşındayım 1 oğlum var 27 aylık çalışıyorum kamuda 64 kiloyum hedefim 50lili rakamları görmek ama malesef olmuyor bir ileri bir geri gidip geliyorum.
Lip....form çayları yardimci oluyor. Tavsiye ederimBir şey sormak istiyorum benim büyük tuvalete çıkma sorunum var şuan elma diyetindeyim ikinci günüm tuvalete çok çıkıyorum dünden beri ama dediğim gibi diğeri sorun bazen bir hafta boyunca çıkamıyorum (çoğunlukla) buna ramen kilo verebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?