Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugün biraz kaçamak oldu
öğle: çorba+pilav+ yarım por. tavuk ızgara
akşam: çorba+yarımşar por. kavurma+pilav+iki dilim baklava
şuan: 2 tuborg gold

Gece gece ayaktayım oğlan uyuyo :) Ondan değil erken yatınca uykumu almışım sabah namazını beklerken yorumların hepsini okudum. Akrep senin menüleri dikkatlice okuyorum. Bende Pzt +1,4 ile uyandım hep böyle oluyor bende bıktım hem bunu hemde 500g verme hedefindeyim.bu hafta okulda yerlimalı olunca tam uyamadım yarın atak yapıcam yani saf protein yicem bakalım sonuç ne olur

Ortağım aynı ben bir ileri bir geri nolcak bu halimiz bilmiyorum
evet canım yaaa bende bilmiyorum benim ruh halim çok değişken bu da yediğime içtiğime yansıyor.sabır yok azim yok
dün düşünüyorum tekrar diyetisyenime mi gitsem sonra boşver diyorum sen tek başına da yapabilirsin.
çokk karışık duygular içindeyim

günaydın kızlar
kandil gecesi eltim vefat etti. Erken doğumdu ama normal doğum yapmıştı. ilk bebeği.doğumdan 4 gün sonra
Genç yaşta bir ölüm anlayacağınız. Bebek sağlıklı. Dün apar topar defin için kayseriye gidip gece döndük. Haftasonu eşim tekrar gidecek, şimdilik diğer abileri var kaynımın yanında. bebek de teyzenin yanında.hayat imtihanlarla dolu anlayacağınız. Birer fatiha okumanuz ricam

Sen kendini daha iyi bilirsin bana diyetisyen yaramamıştı

canımm ya başınız sağolsun allah kalanlarına sabır versin çok üzüldüm canım benim ne de güzel hazırlanmıştır bebeği için

Ayyy basiniz saolsun canm cok uzuldum rabbim geride kalanlara sabir versin en cokda o kucuk yavrucuga yardim etsin

Benim teyzem de ikiz doğum sonrası 1 haftalıkken ölmüştü bebeklerde sonra vefat etti çok üzüldüm Rabbim sabır ve Kolaylıklar versin mekanı cennet olsun

Sen istersen yapabilirsin canim, yeterli iste

Canim çok sasirdim, olum nedeni neymiski?
Basiniz sağolsun,Allah rahmet eylesin. Okudum hemen fatihasini.

canımm ya başınız sağolsun allah kalanlarına sabır versin çok üzüldüm canım benim ne de güzel hazırlanmıştır bebeği için
Ayyy basiniz saolsun canm cok uzuldum rabbim geride kalanlara sabir versin en cokda o kucuk yavrucuga yardim etsin
Benim teyzem de ikiz doğum sonrası 1 haftalıkken ölmüştü bebeklerde sonra vefat etti çok üzüldüm Rabbim sabır ve Kolaylıklar versin mekanı cennet olsun
Ay kizlar gozlerim doldu, fena oldum iyice.

bugün biraz kaçamak oldu
öğle: çorba+pilav+ yarım por. tavuk ızgara
akşam: çorba+yarımşar por. kavurma+pilav+iki dilim baklava
şuan: 2 tuborg gold
Baklava pilav cis olmus

Motivasyonumuzu bende dahil arttırması lazim

Çok üzüldüm. Özellikle bebeğe. Başınız sağ olsun.

Hoşgeldin canim.
Ben sorarim senin durumunu, hangi takımda yarisiyodun canim.
9. Takimdaydim .Ayrılış etap ve kilo yazdım. Listeye girme olayı nasıl olacak kaptanım.

İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürler. Amniyon sıvısı embolisiymis. Normal doğumda da nadir bile olsa pıhtı atma riski varmış.

Çok Üzüldüm inan çok acı küçücük bebek ve de genç ölüm... Rabbimin takdiri okurum elbet mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…