Hoff
Canim simdi sorarim, problem yoksa alirim seni listeye.Baklava pilav cis olmus
Motivasyonumuzu bende dahil arttırması lazim
Çok üzüldüm. Özellikle bebeğe. Başınız sağ olsun.
9. Takimdaydim .Ayrılış etap ve kilo yazdım. Listeye girme olayı nasıl olacak kaptanım.
Harikasin canimSabah 1 yumurta 1bardak süt. öğle :haşlanmış tavuk yoğurt. Az önce bir elma yedim. Bugün kaçamak yapmadım
Fikirler super canim.İyi akşamlar
Benim menu biraz berbattı
Kendimi toplayıp başlayamadim doğru duzgun
Kaptanım bir öneri sunabilir miyim?
Katılım bayagi az.menüler cisli. Bende dahil buna yanlış anlamayın.
Belirli bir saatte toplantı gibi bişey yapsak. Herkes önerilerini yazar fikir alışverişi olur.. başarılı olmak için.
En azından günlük 5 mesaj kuralına uyşak.
Bazen günde 5 mesaj bile yazılmiyor topige.
Öneri olarak menüler yazılmışmi?spor yapılmış mi?kontrol edilebilir sırayla. Yeni Üyeler cagirabiliriz. Biz neden birinci olmayalım. Yapabiliriz.
Öneri sadece tabii.sözlerinde fikirlerini almak istiyorum. Kaptanım sence nasıl uygun olursa
Canim bu durumda olmamak aşina biraz gayret gösteren olmazmi peki?!!günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi kötü hissediyorum.izniniz olursa ben izne ayrılmak istiyorum.kilo almışım yine çünkü
bu hafta hiç motivasyonum yoktu her regl öncesi böyle oluyor zaten doymak bilmiyorum.diyet hırsım kayboluyor
üstüne işin yoğunluğu çocuğun rahatsızlığı birde 2 gün önce regl oldum zannettim pembemsi leke geldi sancı bel ağrısı tamam dedim oldum ama hala devamı yok.karnım şiş
işte böyle gel gitlerle takımı sıkıntıya sokmak istemiyorum.aslında ayrılmakta istemiyorum.işte bilmiyorum akrepcim sen karar ver benim hakkımda ne söylerseniz kabulümdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?