Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

başınız sağolssun ,mekanı cennet olsun inşallah
bebeğede çok üzüldümm
Allah sabır versin ve yardımcınız olsunn

yeni kurallar koyulmalı ve uyulmalı bence
pazartesi günü tartı ve kilo bildirimi kuralı var ama bildirim yapan çok az
ben gruba girdiğimden beri kilo vermem yavaşladı ,hergün yediklerime dikkat ediyordum ,buraya girdikten sonra
cuma ,cumartesi,pazar serbest ,diğer günler diyet modu
4 gün dikkat etmekle bir yere varamayızz
hepimizin amacı kilo vermek biraz sıkı ttutalım
ben spor yapamıyorum beni mesela spor yapma konusunda sıkıştırın
herkez eksiğini yazsın ,yardımcı olmaya çalışalım

bu arada B bur50 hoşgeldin canım

ay bende seninle aynı durumdayım regl dönemimde gecikti ayda 2 hafta bu regl döneminden dolyı motivasyonum düşüyo
çocuğunuda geçmiş olsun ,hemen ipe un serme ,devam et bencee salma kendini lütfenn
ayrıca yorum ve tecrübelerine ihtiyacımız var

**2.Takim 445. Etap***

akrep33 (68,1/ / / %)Sabit
hedef52 (64.5/ / / % )
uhs( 64/ 64,7/ -0,7 / -1,09%)
zuhal32( 65/ / / %)
azaydidem ( 63,8 / / / %)
Melrin( 66 / / / %)SABİT
ambitious_girl (102/ / / %)
krakker (75.2 / / /%) SABİT
losefar ( 59,6 / / / %)

2. Takim ortalamasi %

Son düzenleme:
tamam kaptanım söz veriyorum diyet modumdan hiç çıkmıcam ( ama şu regl öncesi durumlarıma bir çözüm bulmak gerekiyor)

benimde tek eksiğim spor canım sabah 6 da kalkıyorum 7 de servise biniyorum eve dönüşüm 17.30 eğer hava soğuksa evde de yemek varsa eşimi annemde bekliyorum eve dönmem 18,30 sonra yemek bulaşık çocuk mutlaka oyun istiyor mutlaka evde iş oluyor.onları yapıyorum bu aralar dizi seyretmiyorum kitap okuma hevesim arttı serenad adlı kitabı yarım bırakmıştım onu tamamlamak üzereyim.sonra da uyku spora vakit yok

Hosbulduk teşekkür ederim
Kuralsiz katilimsiz olmaz
Kaptanımizin da belirlediği zaman hepimiz nete girersek toplantı yaparsak süper olur bence toplu halde yapacaklarimizi belirleyelim
Herkes birbirine menülerini yorum yapıp katılım artarsa güzel olur bence

Hepimiz öyleyim bende çok zor spor yapıyorum
Kural koysak en azından haftada 4 gün yarım saat zorunluluk olsa yapmayanlar eksi alsa
Bende gevsegim çözüm bulmaya calisiyorum
ben üsteki yazıları yazarken içimdeki seste şunları söylüyor çok düzensizsin biraz düzenli olsan herşey vakit kalır

selam kızlar ben 101 kiloyum.kızlar ben gruptan çıkmak istiyorum.iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum sonra kendimi çok kötü hissediyorum.bildirim yapmayarak da sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.Eğer beni izinli yaparsanız çok mutlu olurum.hepinizi çok öpüyorum.

**2.Takim 445. Etap***

hedef52 (64.5/ / / % )sabit
zuhal32( 65/ / / %)
Melrin( 66 / / / %)SABİT
ambitious_girl (102/ / / %)
krakker (75.2 / / /%) sabit
losefar ( 59,6 / / / %)

2. Takim ortalamasi %

Canım akrep izin vermez ama ben de seninle aynı fikirdeyim.
2 haftadan önce izinden donulmuyor ve kilo alınca aldığın kiloyu vermeden takıma giremiyorsun. Takımdan çıkmanın en başta sana zarari var.

**2.Takim 445. Etap***

zuhal32( 65/ / / %)
Melrin( 66 / / / %)SABİT
ambitious_girl (102/ 101 / 1.0 / %)
losefar ( 59,6 / / / %)

2. Takim ortalamasi %

Slm kizlar oncelikle bence fikirlerinz cok gzel akrep ayda 2 defa kilo alani takimdan aticaz dediginden beri ben daha cok dkkat eder oldum bence bu hafta 3 -4 gun spor yapmakda sart olmali gun ivnde 5 mesajda sart olmali yoksa motive olamiyoruz herkez hergun girsn bazen ben giriyorum kimse yazmamis bende ckiyorum

Bu arada ben bu hafta cok gayret ettim aslinda ama aldigim fazla kilolari veremedim uzgunum ama birakmadim diyetime hafta sonuda aynen devam edicem hafta cok ama cok iyi telafi edicrm soz veriyorum sizeeeee bu hafta beni affedin nolurrrrr kilom 64.7

**2.Takim 445. Etap***

zuhal32( 65/ 64,8 / 0,2 / 0,31 %)
azaydidem ( 63,8 /64,7 /-1,41 / %)
Melrin( 66 / / / %)sabit
ambitious_girl (102/ 101 / 1.0 /0,98 %)
losefar ( 59,6 / / / %)

2. Takim ortalamasi %

[/QUOTE]

didemcim senle biz yarışa girelim mi neden çünkü ikimizde ya motive olamıyoruz ya da hafta sonu kaçırıp hafta içi vermeye çalışıyoruz.
sen nerden giriyorsun akıllı telefonun var mı seninle 3 öğün yemek yemeden önce girip ne yiceğimizi yazsak hep aklımız burda diyette olsa ne dersin

Aslinda tam motive olmaya basladim ama hafta sonu aldiklarimi veremedim bencede biz bu hafta yarisa girelim bakalim kim daha cok kilo vericek
Hem kilomuzda ayni ben varim 3 ogun girer yazrim canm hem daha iyi birbirimizi takip edersekde hirslaniriz ozman ne diyoruzzz

YARISSSS BASLASINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…