günaydın kızlar
kandil gecesi eltim vefat etti. Erken doğumdu ama normal doğum yapmıştı. ilk bebeği.doğumdan 4 gün sonra
Genç yaşta bir ölüm anlayacağınız. Bebek sağlıklı. Dün apar topar defin için kayseriye gidip gece döndük. Haftasonu eşim tekrar gidecek, şimdilik diğer abileri var kaynımın yanında. bebek de teyzenin yanında.hayat imtihanlarla dolu anlayacağınız. Birer fatiha okumanuz ricam
İyi akşamlar
Benim menu biraz berbattı
Kendimi toplayıp başlayamadim doğru duzgun
Kaptanım bir öneri sunabilir miyim?
Katılım bayagi az.menüler cisli. Bende dahil buna yanlış anlamayın.
Belirli bir saatte toplantı gibi bişey yapsak. Herkes önerilerini yazar fikir alışverişi olur.. başarılı olmak için.
En azından günlük 5 mesaj kuralına uyşak.
Bazen günde 5 mesaj bile yazılmiyor topige.
Öneri olarak menüler yazılmışmi?spor yapılmış mi?kontrol edilebilir sırayla. Yeni Üyeler cagirabiliriz. Biz neden birinci olmayalım. Yapabiliriz.
Öneri sadece tabii.sözlerinde fikirlerini almak istiyorum. Kaptanım sence nasıl uygun olursa
günaydın kızlar nasılsınız ben kendimi kötü hissediyorum.izniniz olursa ben izne ayrılmak istiyorum.kilo almışım yine çünkü
bu hafta hiç motivasyonum yoktu her regl öncesi böyle oluyor zaten doymak bilmiyorum.diyet hırsım kayboluyor
üstüne işin yoğunluğu çocuğun rahatsızlığı birde 2 gün önce regl oldum zannettim pembemsi leke geldi sancı bel ağrısı tamam dedim oldum ama hala devamı yok.karnım şiş
işte böyle gel gitlerle takımı sıkıntıya sokmak istemiyorum.aslında ayrılmakta istemiyorum.işte bilmiyorum akrepcim sen karar ver benim hakkımda ne söylerseniz kabulümdür.
tamam kaptanım söz veriyorum diyet modumdan hiç çıkmıcam ( ama şu regl öncesi durumlarıma bir çözüm bulmak gerekiyor)Canim bu durumda olmamak aşina biraz gayret gösteren olmazmi peki?!!
Tamam cikartmiyorum ama bana söz ver, bir daha bu şekilde kilo alarak gelmicem, hafta sonlari da dahil musmutlu modunda ve iradeli olucam,her hafta gram gram kilo vericem diye.
Günde en az 5 mesaj ve menü de bekliyorum bilgi ne canim.
benimde tek eksiğim spor canım sabah 6 da kalkıyorum 7 de servise biniyorum eve dönüşüm 17.30 eğer hava soğuksa evde de yemek varsa eşimi annemde bekliyorum eve dönmem 18,30 sonra yemek bulaşık çocuk mutlaka oyun istiyor mutlaka evde iş oluyor.onları yapıyorum bu aralar dizi seyretmiyorum kitap okuma hevesim arttı serenad adlı kitabı yarım bırakmıştım onu tamamlamak üzereyim.sonra da uyku spora vakit yokyeni kurallar koyulmalı ve uyulmalı bence
pazartesi günü tartı ve kilo bildirimi kuralı var ama bildirim yapan çok az
ben gruba girdiğimden beri kilo vermem yavaşladı ,hergün yediklerime dikkat ediyordum ,buraya girdikten sonra
cuma ,cumartesi,pazar serbest ,diğer günler diyet modu
4 gün dikkat etmekle bir yere varamayızz
hepimizin amacı kilo vermek biraz sıkı ttutalım
ben spor yapamıyorum beni mesela spor yapma konusunda sıkıştırın
herkez eksiğini yazsın ,yardımcı olmaya çalışalım
bu arada B bur50 hoşgeldin canım
Hosbulduk teşekkür ederimyeni kurallar koyulmalı ve uyulmalı bence
pazartesi günü tartı ve kilo bildirimi kuralı var ama bildirim yapan çok az
ben gruba girdiğimden beri kilo vermem yavaşladı ,hergün yediklerime dikkat ediyordum ,buraya girdikten sonra
cuma ,cumartesi,pazar serbest ,diğer günler diyet modu
4 gün dikkat etmekle bir yere varamayızz
hepimizin amacı kilo vermek biraz sıkı ttutalım
ben spor yapamıyorum beni mesela spor yapma konusunda sıkıştırın
herkez eksiğini yazsın ,yardımcı olmaya çalışalım
bu arada B bur50 hoşgeldin canım
Hepimiz öyleyim bende çok zor spor yapıyorumtamam kaptanım söz veriyorum diyet modumdan hiç çıkmıcam ( ama şu regl öncesi durumlarıma bir çözüm bulmak gerekiyor)
benimde tek eksiğim spor canım sabah 6 da kalkıyorum 7 de servise biniyorum eve dönüşüm 17.30 eğer hava soğuksa evde de yemek varsa eşimi annemde bekliyorum eve dönmem 18,30 sonra yemek bulaşık çocuk mutlaka oyun istiyor mutlaka evde iş oluyor.onları yapıyorum bu aralar dizi seyretmiyorum kitap okuma hevesim arttı serenad adlı kitabı yarım bırakmıştım onu tamamlamak üzereyim.sonra da uyku spora vakit yok
ben üsteki yazıları yazarken içimdeki seste şunları söylüyor çok düzensizsin biraz düzenli olsan herşey vakit kalır
Canım akrep izin vermez ama ben de seninle aynı fikirdeyim.selam kızlar ben 101 kiloyum.kızlar ben gruptan çıkmak istiyorum.iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum sonra kendimi çok kötü hissediyorum.bildirim yapmayarak da sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.Eğer beni izinli yaparsanız çok mutlu olurum.hepinizi çok öpüyorum.
didemcim senle biz yarışa girelim mi neden çünkü ikimizde ya motive olamıyoruz ya da hafta sonu kaçırıp hafta içi vermeye çalışıyoruz.
sen nerden giriyorsun akıllı telefonun var mı seninle 3 öğün yemek yemeden önce girip ne yiceğimizi yazsak hep aklımız burda diyette olsa ne dersin
Hadi bakalım bu hafta benim eşim kim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?