Hadi bakalım bu hafta benim eşim kim olur
doğru canım taşıyabilirsinhedef56 hesap doğru mudur
Taşıdım bi kontrol eder misin doğru mudur ilk kez yaptım dadoğru canım taşıyabilirsin
Canim hamilelik nedeni ile ayrilmissin, boylece seni yeni üye olarak haftaya alabiliriz şekerlikHosbulduk teşekkür ederim
Kuralsiz katilimsiz olmaz
Kaptanımizin da belirlediği zaman hepimiz nete girersek toplantı yaparsak süper olur bence toplu halde yapacaklarimizi belirleyelim
Herkes birbirine menülerini yorum yapıp katılım artarsa güzel olur bence
Hepimiz öyleyim bende çok zor spor yapıyorum
Kural koysak en azından haftada 4 gün yarım saat zorunluluk olsa yapmayanlar eksi alsa
Bende gevsegim çözüm bulmaya calisiyorum
Bunu söz olarak kabul ediyorum canim, bir daha ya ikinci kilo aliminda affetmek.Slm kizlar oncelikle bence fikirlerinz cok gzel akrep ayda 2 defa kilo alani takimdan aticaz dediginden beri ben daha cok dkkat eder oldum bence bu hafta 3 -4 gun spor yapmakda sart olmali gun ivnde 5 mesajda sart olmali yoksa motive olamiyoruz herkez hergun girsn bazen ben giriyorum kimse yazmamis bende ckiyorum
Bu arada ben bu hafta cok gayret ettim aslinda ama aldigim fazla kilolari veremedim uzgunumama birakmadim diyetime hafta sonuda aynen devam edicem hafta cok ama cok iyi telafi edicrm soz veriyorum sizeeeee bu hafta beni affedin nolurrrrr kilom 64.7
Ben telden ararim seni merak etme canim bildirim için, aynen devam ediyorum hedefine ulaşana kadar.selam kızlar ben 101 kiloyum.kızlar ben gruptan çıkmak istiyorum.iş yoğunluğu nedeniyle giremiyorum sonra kendimi çok kötü hissediyorum.bildirim yapmayarak da sizi zor durumda bırakmak istemiyorum.Eğer beni izinli yaparsanız çok mutlu olurum.hepinizi çok öpüyorum.
Oyy canim eline sağlık seni de kaptan yardimciligina eklicem bilgine şekerim.**2.Takim 445. Etap**
akrep33 (68,1/ / / %)Sabit
hedef52 (64.5/ / / % )sabit
uhs( 64/ 64,7/ -0,7 / -1,09%)
zuhal32( 65/ 64,8 / 0,2 / 0,31 %)
azaydidem ( 63,8 /64,7 /-1,41 / %)
Melrin( 66 / / / %)sabit
ambitious_girl (102/ 101 / 1.0 /0,98 %)
krakker (75.2 / / /%) sabit
losefar ( 59,6 / / / %)sabit
2. Takim ortalaması -0.134
Canim çorba icmissin zaten ekmek yerine, öğlen yemissin zaten aksam yemeyebilirdin.Menüm sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara elma
Öğle
Yeşil mercimek çorbası 1.5 kepçe
Yoğurt
Ara
Bi dilim kabak tatlısı
Bi avuç içi ceviz
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
2 yemek kaşığı susuz zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt salata ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
Ondan sonra bir kere daha katılıp ayrılmıştım diye hatırlıyorum yanlislik olmasinCanim hamilelik nedeni ile ayrilmissin, boylece seni yeni üye olarak haftaya alabiliriz şekerlik
Bu hafta canlanalim inşallah birinci oluruzDidem Cim akşam yemeği 8 kaşık mercimek pilavı yanında salata yedim pilav fazla oldu ama dayanamadım çok seviyorum ama bu hafta yarışta yız herseyi az yicem
Canım tebrik ediyorum, maşallah sana.. 1 oldun yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?