Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2.Takim 445. Etap***

akrep33 (68,1/ / / %)Sabit
hedef52 (64.5/ / / % )sabit
uhs( 64/ 64,7/ -0,7 / -1,09%)
zuhal32( 65/ 64.8 / / %)
azaydidem ( 63,8 / / / %)
Melrin( 66 / / / %)SABİT
ambitious_girl (102/ 101 / 1.0 / %)
krakker (75.2 / / /%) sabit
losefar ( 59,6 / / / %)sabit

2. Takim ortalamasi %

**2.Takim 445. Etap**
akrep33 (68,1/ / / %)Sabit
hedef52 (64.5/ / / % )sabit
uhs( 64/ 64,7/ -0,7 / -1,09%)
zuhal32( 65/ 64,8 / 0,2 / 0,31 %)
azaydidem ( 63,8 /64,7 /-1,41 / %)
Melrin( 66 / / / %)sabit
ambitious_girl (102/ 101 / 1.0 /0,98 %)
krakker (75.2 / / /%) sabit
losefar ( 59,6 / / / %)sabit

2. Takim ortalaması -0.134

Canim hamilelik nedeni ile ayrilmissin, boylece seni yeni üye olarak haftaya alabiliriz şekerlik

Bunu söz olarak kabul ediyorum canim, bir daha ya ikinci kilo aliminda affetmek.

Ben telden ararim seni merak etme canim bildirim için, aynen devam ediyorum hedefine ulaşana kadar.

Menüm sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates salatalık yeşillik bi dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Ara elma
Öğle
Yeşil mercimek çorbası 1.5 kepçe
Yoğurt
Ara
Bi dilim kabak tatlısı
Bi avuç içi ceviz
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
2 yemek kaşığı susuz zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt salata ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi

Oyy canim eline sağlık seni de kaptan yardimciligina eklicem bilgine şekerim.

Canim çorba icmissin zaten ekmek yerine, öğlen yemissin zaten aksam yemeyebilirdin.

Didem Cim akşam yemeği 8 kaşık mercimek pilavı yanında salata yedim pilav fazla oldu ama dayanamadım çok seviyorum ama bu hafta yarışta yız herseyi az yicem

Canim hamilelik nedeni ile ayrilmissin, boylece seni yeni üye olarak haftaya alabiliriz şekerlik
Ondan sonra bir kere daha katılıp ayrılmıştım diye hatırlıyorum yanlislik olmasin

Didem Cim akşam yemeği 8 kaşık mercimek pilavı yanında salata yedim pilav fazla oldu ama dayanamadım çok seviyorum ama bu hafta yarışta yız herseyi az yicem
Bu hafta canlanalim inşallah birinci oluruz

2. Takıma veda,
arkadaşlar ben müsade istiyorum.
zayıflamak veya zayıf kalmak bir yarış değildir. yarış süreli ve sınırlı birşeydir ve yarış bittiği anda verdiğiniz kilolar geri gelir.
kilo verme işini hiçbir zaman yarış olarak görmedim. kilo verme sürecinden hoşlandım sadece. hedefin kendisi bir hiçtir hedefe giden yoldur hayatın taa kendisi.
ben foruma başladığımadan evvel 83, foruma kaydolduğumda 72 kiloydum şuan 66 kilodayım.bana kalırsa ideal kilomdayım ve daha fazla kilo vermek istemiyorum.
kilolu yada daha az kilolu farketmez hepiniz değelisiniz benim gözümde. insan yeterki kendi değerini kendi gözünde anlayabilsin.
kendinize iyi bakınız.
calculator kaçar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…