Tsklerr canimmCanım tebrik ediyorum, maşallah sana.. 1 oldun yine...
Memnuniyetle olur kaptanımOyy canim eline sağlık seni de kaptan yardimciligina eklicem bilgine şekerim.
Akşam yemek yemezsem eşim kızıyor azda olsa yemem lazımCanim çorba icmissin zaten ekmek yerine, öğlen yemissin zaten aksam yemeyebilirdin.
Ben kiminle yarışıyorum kizlar
Krakker benim kiloma yakınmis yarisalimmi
Bu arada bugün kilom 74.1
Kurallar nasıl listeye girebilecekmiyim bilmiyorum
ben okudum katılıyorum bence arkadaslarda okuyor katılım arttıkaç kiloydun sen canım
olur tabi ama ocak 1 den sonra tamammı tatlım
benim mesajlarımı kimse okumuyo emin oldum
neyse yeni yılla beraber bomba gibi dönüyorum
anlaştıktamamdır canım
ben 75.2 sen 74.1
haftaya listeye giriyorsun ve yarış başlıyorrrr
Merhaba kızlar
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Tavuk döner salata
Aksam
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Yanlislik yoktur canim.Ondan sonra bir kere daha katılıp ayrılmıştım diye hatırlıyorum yanlislik olmasin
Bu hafta canlanalim inşallah birinci oluruz
Hoscakal canim.2. Takıma veda,
arkadaşlar ben müsade istiyorum.
zayıflamak veya zayıf kalmak bir yarış değildir. yarış süreli ve sınırlı birşeydir ve yarış bittiği anda verdiğiniz kilolar geri gelir.
kilo verme işini hiçbir zaman yarış olarak görmedim. kilo verme sürecinden hoşlandım sadece. hedefin kendisi bir hiçtir hedefe giden yoldur hayatın taa kendisi.
ben foruma başladığımadan evvel 83, foruma kaydolduğumda 72 kiloydum şuan 66 kilodayım.bana kalırsa ideal kilomdayım ve daha fazla kilo vermek istemiyorum.
kilolu yada daha az kilolu farketmez hepiniz değelisiniz benim gözümde. insan yeterki kendi değerini kendi gözünde anlayabilsin.
kendinize iyi bakınız.
calculator kaçar...
Ye canim tabi ama ayristirmayi bilerek te.Memnuniyetle olur kaptanım
Akşam yemek yemezsem eşim kızıyor azda olsa yemem lazım
Simdi ye noldu, neden yeni yil canim?kaç kiloydun sen canım
olur tabi ama ocak 1 den sonra tamammı tatlım
benim mesajlarımı kimse okumuyo emin oldum
neyse yeni yılla beraber bomba gibi dönüyorum
tamamdır canım
ben 75.2 sen 74.1
haftaya listeye giriyorsun ve yarış başlıyorrrr
Ooo iyi olan kazansin, hadi bakalim, yaris başladı.ben okudum katılıyorum bence arkadaslarda okuyor katılım arttı
anlaştık
Tsklerr canimm
Ben karatayla besleniyorum canim , kacamak hic yapmiyorum sayilir haftada bit canimin istedigi birseyi abartmadan yiyorum.Manesacim bize biraz neler yedginden bahsedermisin her hafta en az 2 kilo veriyosun bunun sirri ne ?
Kaç kiloydun önce canim.?Ben karatayla besleniyorum canim , kacamak hic yapmiyorum sayilir haftada bit canimin istedigi birseyi abartmadan yiyorum.
Bol bitki cayi tüketiyorum , ve en önemlisi her dakika hareket halindeyim kizim 9 aylik hem onla gün icinde cok geziyoruz , hemde vakit buldukca pilates yapiyorum ip atliyorum boll su iciyorum , ve 3 bardak limonlu su iciyorum gün icinde.
69 kiloydum , hedefim 5 kilo vermekti ama 10 kilo verdim benim kilom hamilelikten kalmaydiKaç kiloydun önce canim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?