Ben karatayla besleniyorum canim , kacamak hic yapmiyorum sayilir haftada bit canimin istedigi birseyi abartmadan yiyorum.
Bol bitki cayi tüketiyorum , ve en önemlisi her dakika hareket halindeyim kizim 9 aylik hem onla gün icinde cok geziyoruz , hemde vakit buldukca pilates yapiyorum ip atliyorum boll su iciyorum , ve 3 bardak limonlu su iciyorum gün icinde.
Karatayda istedigin kadar yiyosun arastir canim gercekten cok iyi... ben mezun oldum darisi basiniza bol eksilerIlk zman bende cok gzel diyet yapabliyodum 15 kilo gitti artik eskisi gbi sporda yapamiyorum diyete tam sadikda kalamiyorum ama sana masallah cok gzel kilo veriyosun ama senin dedklerini dikkate alicam hatta smdi karatay diyetini arastiricam denemeye degrsaol yardimci oldgun icn canm :)
69 kiloydum , hedefim 5 kilo vermekti ama 10 kilo verdim benim kilom hamilelikten kalmaydi
Tamam canm arastiricam cok saol insallah bidaha kilo almaz ve diyet yaomak zrunda kalmazsin saol canm gorusurzKaratayda istedigin kadar yiyosun arastir canim gercekten cok iyi... ben mezun oldum darisi basiniza bol eksiler
Hoşgeldin canimSlm kizlar ben 67 kiloyim 164 boyum 5 6 yildir kilo vermek atiyorm grup halinde kilo vermeye karar verdim
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar
Slm kizlar bgun isvec diyetine basladim oncdende yapmistim gzel snuc veriyo oyuzden tam uyup cuma gnu gzel sonuclar alicam insallahhh
Bgunku menum sabah kahvalti
Nescafe
Arada bitki cayim su
Ogle 2 yumurta domates haslanmis ispanak vardi ama ben sadece 2 yumrta yedim ikiside e de yoktu cnku
Arada bitki cayim su
Aksam 2 haslanmis baget
1 kcuk tabak salata
1 kcuk dlim ekmek
Bu saatten snra su ve bitki cayimdan icicem baska bsey icmicem bakalim cuma sabahi kac kilo olucam bozmicam dayanicam devam edicem insallahhh tam 13 gun :)
menun az olmusGünlük menü bildirimim
Sabah
1.25 tereyağlı yumurta
peynir domates salatalık
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Çay
Ara türk kahvesi
Öğle yok
ara misafir vardı 1 dilim pudingli tatlı
Taze sıkılmış meyve suyu
Azcık kuruyemiş
Ara yok
Akşam
Yok
Belki yatmadan önce yoğurt karışım olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?