Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyi hafta sonları kızlar paşam dan yeni fırsat bulabildim kendisi uyuyo bende kahve keyfi yapıyorum şimdi ev işini yeni bitirdim kahve keyfi yapıyorum
Bugün yediklerim
3 dilim ekmek 1 yumurta tavada peynir 10 zeytin
Ara yok
15.00 gibi 5 kaşık yeşil fasulye 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Arada kahve
Aksam yedikten sonra yazayım
Dün 2 tane de kestane yemis tim onu da yazayım
Yatmadan yine girerim görüşürüz

Günlük menü bildirimim
Sabah
2 lavaş Menemen Peynir salatalık çay 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez taze sıkılmış meyve suyu
Ara öğlen yok
Ara tarçınlı süt
Akşam fırında Çipura salata
Ara türk kahvesi olcak

Bgunku menum sabah
2 haslanmis yumrta birazcik peynir
Ara bitki cayim
Ogle yok
Ara yarim havuc
Arada bitki cayimdan
Aksam 3 baget tavuk haslanma
3 kasik yarim yagli yogurt 2 tane naget
Bu saate kadr 3 kupa 9lu bitki cayimdan
2 lt su

Ilk zman bende cok gzel diyet yapabliyodum 15 kilo gitti artik eskisi gbi sporda yapamiyorum diyete tam sadikda kalamiyorum ama sana masallah cok gzel kilo veriyosun ama senin dedklerini dikkate alicam hatta smdi karatay diyetini arastiricam denemeye degr saol yardimci oldgun icn canm :)

Karatayda istedigin kadar yiyosun arastir canim gercekten cok iyi... ben mezun oldum darisi basiniza bol eksiler

Akşam yediklerim 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav 1 kase yoğurt sonrasında 1 portakal şekersiz çay iyi geceler yarın görüşürüz

Selamlar Ben de araniza katilmak istiyorum
22 yasindayim 170-64 kiloyum amac 55
Başlangıç tarihm 27/12/15 bitis 26/1/2016 insallah bakalim 9 kilo hedef :-*

Günlük menü bildirimim
Sabah
1.25 tereyağlı yumurta
peynir domates salatalık
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Çay
Ara türk kahvesi
Öğle yok
ara misafir vardı 1 dilim pudingli tatlı
Taze sıkılmış meyve suyu
Azcık kuruyemiş
Ara yok
Akşam
Yok
Belki yatmadan önce yoğurt karışım olabilir

Slm kizlar bgun isvec diyetine basladim oncdende yapmistim gzel snuc veriyo oyuzden tam uyup cuma gnu gzel sonuclar alicam insallahhh

Bgunku menum sabah kahvalti
Nescafe
Arada bitki cayim su
Ogle 2 yumurta domates haslanmis ispanak vardi ama ben sadece 2 yumrta yedim ikiside e de yoktu cnku
Arada bitki cayim su
Aksam 2 haslanmis baget
1 kcuk tabak salata
1 kcuk dlim ekmek
Bu saatten snra su ve bitki cayimdan icicem baska bsey icmicem bakalim cuma sabahi kac kilo olucam bozmicam dayanicam devam edicem insallahhh tam 13 gun :)

Bu isveci kenidime uyarladim biftek fln yiyemicegime gore hergun hergun oyuzden tavuk yiyorum ispanak yerinede marul kivircik yicem brokoli yerinede karnibahar yicem cnku sevmiuorum brokoli :) smdilik bu kadr herkeslere iyi aksamlar

İsveç diyeti nasıl bişeyi
Menü güzel iyi sonuç alırsın bence

menun az olmus
Puding cis olmus

Kızlar benim tartı bozuldu galiba
Dün 73
Gösteriyordu bugün sabah 77 gösteriyor
Eşim bi bakicak .olmassa yenisini alicam cumaya kadar duramam tartısiz.2 dk arayla 2 kilo farkediyor.
Hangi marka tartı tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…