Tebrikler Karatay diyeti doğal şeyler bulmak zor biraz tavuk falan bulabildinmiBen karatayla besleniyorum canim , kacamak hic yapmiyorum sayilir haftada bit canimin istedigi birseyi abartmadan yiyorum.
Bol bitki cayi tüketiyorum , ve en önemlisi her dakika hareket halindeyim kizim 9 aylik hem onla gün icinde cok geziyoruz , hemde vakit buldukca pilates yapiyorum ip atliyorum boll su iciyorum , ve 3 bardak limonlu su iciyorum gün icinde.
Ekmek biraz çok olmuş sankiIyi hafta sonları kızlar paşam dan yeni fırsat bulabildim kendisi uyuyo bende kahve keyfi yapıyorum şimdi ev işini yeni bitirdim kahve keyfi yapıyorum
Bugün yediklerim
3 dilim ekmek 1 yumurta tavada peynir 10 zeytin
Ara yok
15.00 gibi 5 kaşık yeşil fasulye 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Arada kahve
Aksam yedikten sonra yazayım
Dün 2 tane de kestane yemis tim onu da yazayım
Yatmadan yine girerim görüşürüz
HosgeldinSelamlar Ben de araniza katilmak istiyorum
22 yasindayim 170-64 kiloyum amac 55
Başlangıç tarihm 27/12/15 bitis 26/1/2016 insallah bakalim 9 kilo hedef :-*
Cısssss olunca akşam yemedim böylece dengelemiş oldummenun az olmus
Puding cis olmus
Benim için zor bi diyet çok sistemli olmak gerekiyor kendine güven ve vazgeçme başaracağına inanıyorumSlm kizlar bgun isvec diyetine basladim oncdende yapmistim gzel snuc veriyo oyuzden tam uyup cuma gnu gzel sonuclar alicam insallahhh
Bgunku menum sabah kahvalti
Nescafe
Arada bitki cayim su
Ogle 2 yumurta domates haslanmis ispanak vardi ama ben sadece 2 yumrta yedim ikiside e de yoktu cnku
Arada bitki cayim su
Aksam 2 haslanmis baget
1 kcuk tabak salata
1 kcuk dlim ekmek
Bu saatten snra su ve bitki cayimdan icicem baska bsey icmicem bakalim cuma sabahi kac kilo olucam bozmicam dayanicam devam edicem insallahhh tam 13 gun :)
Benim için zor bi diyet çok sistemli olmak gerekiyor kendine güven ve vazgeçme başaracağına inanıyorum
Proteim sebze agirlikli 13 gunde 7-20 kilo arasinda kilo kaybi oluyomus ben 5 kilo versem raziyim :)İsveç diyeti nasıl bişeyi
Menü güzel iyi sonuç alırsın bence
Hic seker yok canimTebrikler Karatay diyeti doğal şeyler bulmak zor biraz tavuk falan bulabildinmi
Hiç şeker yok degilmi
Ekmek biraz çok olmuş sanki
Kızlar benim tartı bozuldu galiba
Dün 73
Gösteriyordu bugün sabah 77 gösteriyor
Eşim bi bakicak .olmassa yenisini alicam cumaya kadar duramam tartısiz.2 dk arayla 2 kilo farkediyor.
Hangi marka tartı tavsiye edersiniz
Ben bir ara dukkan diyeti yapıyı demiştim odada şeker yokHic seker yok canim
Ehh bulabildigim kadar iste
Süper kilo verirmisiniz bi baksam bariInsallah basaricam canm cok uymadan yaptim isveci 3.5 4 kilo fln verdim 9 gun yaptim hatta 2 gun bozdum devm ettim gnde 3.5 4 kilo verdm oyuzden inaniyorum birakmadan devam edicem insallah gzel snuclar alicam
Geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım rapor aldım evde yatıyorum acayip bir salgın var herkes hasta ailemden en az 5-6 kişi hasta
Yediklerime dikkat ediyorum zaten canım da istemiyor ama meyve çok yediriyorlar hastayım diye
Daha adetde olmadım inş olurum eskiden güzel düzenliydi spiralden sonra duzenim kayboldu çok korkuyorum kazayla hamile kalırım diye
Olsun bırakma sakin devam ediyoruzE ecem847 geçmiş olsun ,
ben haftasonuunu +800 ile kapattım
benim için çok kötü bir sonuç cuma günü kendimi kilo almamış görünce biraz ipin ucunu kaçırdım
bu sabah itibarıyla hemen toparladım forumdan uzak almakta iyi gelmedi
bu sabahki kahvaltım
çay
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
6 tane zeytin
2 ceviz,6 tane dut kurusu
eşim yok bugün öğlen yemeğinide dışarıda yiycek ben ne yerim bilmiyorum
pazara çıkabilirsem balık alırım ,bu gün temizlik günüm
Teşekkür ederim
selam kızlar 8 günlük tatilden sonra işbaşı yaptım ...memlektteydim herkesle hasret giderdim ve geldim ...memleketteyken diyet adına tek aktivitem ekmek yememek ve yürüyüşe devam etmek oldu, hedefime 8 kg civarı var dişimi sıksam 2-3 ayda hallederim , bugünden itibaren sık sık sizinleyim ...
bu sabah menüm:
1 haş yum, birkaç zeytin çok az ekmek...
Ara:leblebi
öğlen 1 brdk süt ve 1 elma
ara:1 avuçtan az leblebi
akşam :mercimek çorb ve kavrulmuş kuru biber, 1 dilim ekmek yiyeceğim
spor:öğlen arası 30 dk yürüyebildim beni tatmin etmedi akşam da yürümeyi planlıyorum
B bur50 hoş geldin takımımıza
E ecem847 çokgeçmiş olsun canım
azaydidem uvvvvv isveç denilnce tüylerim diken diken oluyor hele ki sabahki kahve olayı
krakker canım sen demişsin ya kimse yazdıklarımı okumamış diye, ben biliyorum eşin evde olduğundan çok sık giremediği
M Melrin seni de takipteyim canım yeni bir yöntem deniyorsun gibime geldi...
@hedef52 nerelerdesin kuzu
ben de kahveciyim de kahvaltı yapmayınca çok mutsuz oluyorumHosgeldin canm hadi baklim bu hafta gzel sonclar bekliyoruz sendenben nescafe seviyorum turk kahveside oyuzden srun olmuyo sdece beni isvecden sogutabileck sey haslanmis ispanak onuda yemiyorum onun yerine yenilebileck seylerden yemege calisiyorum
selam kızlar 8 günlük tatilden sonra işbaşı yaptım ...memlektteydim herkesle hasret giderdim ve geldim ...memleketteyken diyet adına tek aktivitem ekmek yememek ve yürüyüşe devam etmek oldu, hedefime 8 kg civarı var dişimi sıksam 2-3 ayda hallederim , bugünden itibaren sık sık sizinleyim ...
bu sabah menüm:
1 haş yum, birkaç zeytin çok az ekmek...
Ara:leblebi
öğlen 1 brdk süt ve 1 elma
ara:1 avuçtan az leblebi
akşam :mercimek çorb ve kavrulmuş kuru biber, 1 dilim ekmek yiyeceğim
spor:öğlen arası 30 dk yürüyebildim beni tatmin etmedi akşam da yürümeyi planlıyorum
B bur50 hoş geldin takımımıza
E ecem847 çokgeçmiş olsun canım
azaydidem uvvvvv isveç denilnce tüylerim diken diken oluyor hele ki sabahki kahve olayı
krakker canım sen demişsin ya kimse yazdıklarımı okumamış diye, ben biliyorum eşin evde olduğundan çok sık giremediği
M Melrin seni de takipteyim canım yeni bir yöntem deniyorsun gibime geldi...
@hedef52 nerelerdesin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?