Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tebrikler Karatay diyeti doğal şeyler bulmak zor biraz tavuk falan bulabildinmi
Hiç şeker yok degilmi

Ekmek biraz çok olmuş sanki

Benim için zor bi diyet çok sistemli olmak gerekiyor kendine güven ve vazgeçme başaracağına inanıyorum

Benim için zor bi diyet çok sistemli olmak gerekiyor kendine güven ve vazgeçme başaracağına inanıyorum

Insallah basaricam canm cok uymadan yaptim isveci 3.5 4 kilo fln verdim 9 gun yaptim hatta 2 gun bozdum devm ettim gnde 3.5 4 kilo verdm oyuzden inaniyorum birakmadan devam edicem insallah gzel snuclar alicam

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım rapor aldım evde yatıyorum acayip bir salgın var herkes hasta ailemden en az 5-6 kişi hasta
Yediklerime dikkat ediyorum zaten canım da istemiyor ama meyve çok yediriyorlar hastayım diye
Daha adetde olmadım inş olurum eskiden güzel düzenliydi spiralden sonra duzenim kayboldu çok korkuyorum kazayla hamile kalırım diye

E ecem847 geçmiş olsun ,

ben haftasonuunu +800 ile kapattım
benim için çok kötü bir sonuç cuma günü kendimi kilo almamış görünce biraz ipin ucunu kaçırdım
bu sabah itibarıyla hemen toparladım forumdan uzak almakta iyi gelmedi
bu sabahki kahvaltım

çay
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
6 tane zeytin
2 ceviz,6 tane dut kurusu

eşim yok bugün öğlen yemeğinide dışarıda yiycek ben ne yerim bilmiyorum
pazara çıkabilirsem balık alırım ,bu gün temizlik günüm

Kızlar benim tartı bozuldu galiba
Dün 73
Gösteriyordu bugün sabah 77 gösteriyor
Eşim bi bakicak .olmassa yenisini alicam cumaya kadar duramam tartısiz.2 dk arayla 2 kilo farkediyor.
Hangi marka tartı tavsiye edersiniz

B bur50 iyiki geldin canım bizim takıma
ben tartı simbo kullanıyorum ama memenun değilim yerini değiştirince farklı gösteriyo ben en fazla göstereni kabul ediyorum
bu sabahki kilon nedir

Geçmiş olsun
Dinlen dikkat et kendine
Salgın her yerde bu siralar

Olsun bırakma sakin devam ediyoruz

B bur50 iyiki geldin canım bizim takıma
ben tartı simbo kullanıyorum ama memenun değilim yerini değiştirince farklı gösteriyo ben en fazla göstereni kabul ediyorum
bu sabahki kilon nedir
Teşekkür ederim
Sende iyiki varmissin takimda bak
Birbirimızı gazliyalim
Menulerimizi yorumlayalim
Sporu az da olsa başlasak eklemek süper olur
Su da en az 2 lt

Benimki king tavsiye etmem daha alalı 1.5 yıl falan oldu şimdi bir tartıliyorum 77 2 dk sonra 74
Sabah 71.9 du
Alakası yok
Bozulmuş iyice kafayı yedi tartı

selam kızlar 8 günlük tatilden sonra işbaşı yaptım ...memlektteydim herkesle hasret giderdim ve geldim ...memleketteyken diyet adına tek aktivitem ekmek yememek ve yürüyüşe devam etmek oldu, hedefime 8 kg civarı var dişimi sıksam 2-3 ayda hallederim , bugünden itibaren sık sık sizinleyim ...
bu sabah menüm:
1 haş yum, birkaç zeytin çok az ekmek...
Ara:leblebi

öğlen 1 brdk süt ve 1 elma
ara:1 avuçtan az leblebi

akşam :mercimek çorb ve kavrulmuş kuru biber, 1 dilim ekmek yiyeceğim

spor:öğlen arası 30 dk yürüyebildim beni tatmin etmedi akşam da yürümeyi planlıyorum

B bur50 hoş geldin takımımıza
E ecem847 çokgeçmiş olsun canım
azaydidem uvvvvv isveç denilnce tüylerim diken diken oluyor hele ki sabahki kahve olayı
krakker canım sen demişsin ya kimse yazdıklarımı okumamış diye, ben biliyorum eşin evde olduğundan çok sık giremediği
M Melrin seni de takipteyim canım yeni bir yöntem deniyorsun gibime geldi...
@hedef52 nerelerdesin kuzu

Hosgeldin canm hadi baklim bu hafta gzel sonclar bekliyoruz senden ben nescafe seviyorum turk kahveside oyuzden srun olmuyo sdece beni isvecden sogutabileck sey haslanmis ispanak onuda yemiyorum onun yerine yenilebileck seylerden yemege calisiyorum

ben de kahveciyim de kahvaltı yapmayınca çok mutsuz oluyorum . bu arada bu cuma bildirim yapılacak mı bilmiyorum

canım benimm sağolasınn
bugün çok az yemişsin güzelim ama nacizane tavsiyem sana akşam öğününde ekmek yemesen
birde leblebi yerine başka bi kuruyemiş daha iyi olur karatayta leblebi yasakların arasında
bu yazdıklarınla günü kapatırsan güzel ,çok az ama öğle öğününe biraz protein ekle
yürüyüşe devam etmen çok iyi aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…