Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada gunaydin kizlar +800 le bu haftaya basladim isvece devam bakalim neler olcak bu arada gecikme sonrasinda sonunda regl oldum belki onun siskinligide olablir deyip kendimi motive etmeye calisiyorum biyandan

Haydiiiii bakalimmmm bu hafta dereceye giricez herkes elinden geleni yapsn ltfennnnn kizlar :)

Memnuniyetle kabul valla bende bıktım 65-66 lı sayılardan yaza kadar kurtulmam lazım bu gereksiz kilolardan
tamam süper sen de dikkat ediyorsun zaten , bu hafta yarışalım cumaya güzel bir rakam görelim .....sorma ya 2 aydır 59-60 arasında gidip geliyorum 58 i ucundan bile göremedim daha

bugünkü menüm:
sabah :1 haşlanmış yum.avuçiçi kdr ekmek, az peynir birkaç zyetin 2 lokma reçel

ara:yeşil çy-sade kahve-10 fındık

öğlen:yulaflı müsli , 25 adet minik badem

ara: belki kave içerim.

akşam : 2 kaşık makarna , ıspanak ve yoğurt yiyeceğim

su henüz:1 lt akşama kadar 2ye tamamlarım

spor:öğlen arası karda 1 saat yürüyüş(missss gibiydi yaaa)

akşam menümde değişiklik olamyacak inş. olursa güncellerim. yatmadan önce de yoğrtulu -zencefilli karışımdan yiyeceğim yatmadan önce göbek hareketlerimi de yaparım

ayyyy istediğimin aynından istemişsin sen de
kitaplarım masamda yığılı okumaya başlamadım hala
psikolojimiz düzgünse diyet geliyor aRDINDAN biz psikolojimize odaklanalım
okuduğumuz kitaplardan bahsedelim değişiklik olarak

hacettepe üniv. beyin cerrahi asistanları dikkat konstantrasyon için amaliyat öncesi örgü örüyorlarmış

ben de hç sevmememe rağmen lif başlıcam:)
acemi olduğum için bitmeyen kazak, kol oyuğu yanlış başlanmış yelek beni daha da strese sokuyor. 20 tane lif ördükten sonra anca kazak vs. başlarım

ben kilo aldığım haftanın ardından hep hızlı kilo verdim, sadece haftasonu da işler ters gitti, çok kilo veremesem de inşallah 65 gibi bir kilo bildirebilirim.

sabah: 6 form bisküvi, 1 tk krem peynir, maydanoz, 300 ml ayran, 1 tk bal
ara:1/2 mandalina
öğlen:4 izmir köfte, 2 yk patates, 150 ml süt, 1 yerli muz, salata
2 balık yağı tableti
1 ampul d vitamini ( karatay yetişkinler 2 ayda 1 ampul d vitamini öneriyor)

Planlarım

ara:1 elma

akşam: 2 kase mercimek çorba, 2 köfte, salata, brokoli haşlama, yoğurt, form bisküvi

gece: türk kahvesi, elma, 1 bardak süt

ben kilo aldığım haftanın ardından hep hızlı kilo verdim, sadece haftasonu da işler ters gitti, çok kilo veremesem de inşallah 65 gibi bir kilo bildirebilirim.

Insallah 65 altina inersin bu hafta canm ama onemli olan bu hafta sonu diyette oldgumuzu unutup yemklere saldirmamak ltfen tutalim kendimizi hafta sonlari yemiyelim ben bu hafta sonundan basladim hepimz ole yapalim

Günlük menü bildirimim
Sabah Haşlanmış yumurta
Peynir
Bi dilim peynirli börek
Bi dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Süt
Ara yok
Öğle 2 Berliner 1 armut
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Brokoli haşlama
Ara Türk kahvesi olcak

balik yagi tableti niçin cnm merak ettim.

Yukarida listeye ekledim canm 64.7 malesef cumaki kilomdan +800 le haftaya basladim ama isvec gzel kilo verdiriicek inaniyorum
isveç verdirir cnm yeterki kacamak yapma

Sende 59 bende 65 sınır noktası gibi onu bi geçsek gerisi gelecek ha gayret
ben 65i de unutamiyorum ya o zamanda takilmistim ve şok rus diyeti yapmistim.ama bu 59 fena sıkıyor cnmi.

Öglenden sonra bir arkadasa kahveye gittik.minik bitter,birkac dilim mand.1/4 minik armut

Aksam da yogurt ve ispsnagin yaninda dunden kalan birkac hamsi yiyecegim.
Burazdan da cay saati yaninda cok az kuru dut ve 10 tane badem yiyecegim

isveç diyetinin 2.gününü tamamlamış bulunmaktayım.sabah şekersiz nescafe 4 tane ülker altınbaşak öğle yoğurt ile kalan altınbaşaklarımı yedim 1 dilim salam ile.okuldn gelince 1 armut akşm ızgara levrek salata ile.tek kaçamağım 1 kurabiye oldu dayanamadım :)

Bgunku menum
Kahvalti neskafe ( 2 tane kol bogregi cok kucuklerdi ama toplamda 4 lokma yani kacamak oldu )

Ara bitki cayi -su

Ogle 3 kasik yogurt aksamki meyve hakkimi kullandim kucuk elma yedim

Ara bitki cayo- su

Aksam 2 tane baget haslama 1 tabak yesil salata zeytin yagli limonlu ve azck tuzlu

Ara bitki cayi -su

Bu saate kadr 2 lt su ictim 3 kupa 9'lubitki cayimdan ictim gunu kapattimmmm

TAVUK SUYU ÇORBA; *TAVUK ŞİŞ; *BULGUR PİLAVI; *SALATA;

bugün işyerinde çıkan ymek yesem mi yemesem mi bilemedim ..aslında diyete uygun ama yersem yarım saat yürüyebilirim yemezsem 1 saat?????

günaydıınnn
sonunda pc bana kaldııı
dünkü menüüm

sabah

yarım dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5zeytin
çay

ara öğle yiyemedim temizlik günüydü

4 gibi

1 büyük kase limonlu şehriye çorbası
2 ızgara köfte

7 gibi çayın yanında 2 kayısı 2 ceviz
3 tanede küçücük portaklalı bon bon

2 litreden fazla suu

ama bu sabah +100 gr neden böyle olmaya başladı
1 aydır asitli içecekte içmiyorum
75 in altına inemiyorum 1 aydırr
cumartesi sabahı 74.5 tim sevindim ,kaçamağım sadece günde 3 tane küçücük fındık kadar çikolata

TAVUK SUYU ÇORBA; *TAVUK ŞİŞ; *BULGUR PİLAVI; *SALATA;

bugün işyerinde çıkan ymek yesem mi yemesem mi bilemedim ..aslında diyete uygun ama yersem yarım saat yürüyebilirim yemezsem 1 saat?????

yeme diycem ama ne yiyceksin onun yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…