tamam süper sen de dikkat ediyorsun zaten , bu hafta yarışalım cumaya güzel bir rakam görelim .....sorma ya 2 aydır 59-60 arasında gidip geliyorum 58 i ucundan bile göremedim dahaMemnuniyetle kabul valla bende bıktım 65-66 lı sayılardan yaza kadar kurtulmam lazım bu gereksiz kilolardan
bugünkü kilon????Krakker 'cim gcen haftaki cuma kilom 64.7 di bu haftaki cuma kilom 63.9 yanlis yazmissin dzelttim
ayyyy istediğimin aynından istemişsin sen dehedefcim ne haber bakıyorum kilolar yükseliyor.ben de yediklerime dikkat ediyorum ama artılarda olduğumu hissediyorum
çok şükür dün hasta oldum 5 gün gecikmeli herhalde bir rahatlama olacaktır.vucudumda
yarın sabah tartılıcam .
insan bu havalarda hiç birşeye isteği olmuyor (bana göre yani)
istediğim tek şey evdeki sobacığım yanına oturayım ayaklarımı ısıtayım kitap okuyayım çay içeyim.
neyse diyorum sen isteksiz ben isteksiz ikimiz birşeyler mi yapsak ne dersin.birbirimizi gaza getirsek.
ben kilo aldığım haftanın ardından hep hızlı kilo verdim, sadece haftasonu da işler ters gitti, çok kilo veremesem de inşallah 65 gibi bir kilo bildirebilirim.Bu arada gunaydin kizlar +800 le bu haftaya basladim isvece devam bakalim neler olcak bu arada gecikme sonrasinda sonunda regl oldum belki onun siskinligide olablir deyip kendimi motive etmeye calisiyorum biyandan
Haydiiiii bakalimmmm bu hafta dereceye giricez herkes elinden geleni yapsn ltfennnnn kizlar :)
Yukarida listeye ekledim canm 64.7 malesef cumaki kilomdan +800 le haftaya basladim ama isvec gzel kilo verdiriicek inaniyorumbugünkü kilon????
ben kilo aldığım haftanın ardından hep hızlı kilo verdim, sadece haftasonu da işler ters gitti, çok kilo veremesem de inşallah 65 gibi bir kilo bildirebilirim.
Sende 59 bende 65 sınır noktası gibi onu bi geçsek gerisi gelecek ha gayrettamam süper sen de dikkat ediyorsun zaten , bu hafta yarışalım cumaya güzel bir rakam görelim .....sorma ya 2 aydır 59-60 arasında gidip geliyorum 58 i ucundan bile göremedim daha
balik yagi tableti niçin cnm merak ettim.sabah: 6 form bisküvi, 1 tk krem peynir, maydanoz, 300 ml ayran, 1 tk bal
ara:1/2 mandalina
öğlen:4 izmir köfte, 2 yk patates, 150 ml süt, 1 yerli muz, salata
2 balık yağı tableti
1 ampul d vitamini ( karatay yetişkinler 2 ayda 1 ampul d vitamini öneriyor)
Planlarım
ara:1 elma
akşam: 2 kase mercimek çorba, 2 köfte, salata, brokoli haşlama, yoğurt, form bisküvi
gece: türk kahvesi, elma, 1 bardak süt
isveç verdirir cnm yeterki kacamak yapmaYukarida listeye ekledim canm 64.7 malesef cumaki kilomdan +800 le haftaya basladim ama isvec gzel kilo verdiriicek inaniyorum
ben 65i de unutamiyorum ya o zamanda takilmistim ve şok rus diyeti yapmistim.ama bu 59 fena sıkıyor cnmi.Sende 59 bende 65 sınır noktası gibi onu bi geçsek gerisi gelecek ha gayret
Öglenden sonra bir arkadasa kahveye gittik.minik bitter,birkac dilim mand.1/4 minik armutbugünkü menüm:
sabah :1 haşlanmış yum.avuçiçi kdr ekmek, az peynir birkaç zyetin 2 lokma reçel
ara:yeşil çy-sade kahve-10 fındık
öğlen:yulaflı müsli , 25 adet minik badem
ara: belki kave içerim.
akşam : 2 kaşık makarna , ıspanak ve yoğurt yiyeceğim
su henüz:1 lt akşama kadar 2ye tamamlarım
spor:öğlen arası karda 1 saat yürüyüş(missss gibiydi yaaa)
akşam menümde değişiklik olamyacak inş. olursa güncellerim. yatmadan önce de yoğrtulu -zencefilli karışımdan yiyeceğim yatmadan önce göbek hareketlerimi de yaparım
TAVUK SUYU ÇORBA; *TAVUK ŞİŞ; *BULGUR PİLAVI; *SALATA;
bugün işyerinde çıkan ymek yesem mi yemesem mi bilemedim ..aslında diyete uygun ama yersem yarım saat yürüyebilirim yemezsem 1 saat?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?