isveç diyetinin 2.gününü tamamlamış bulunmaktayım.sabah şekersiz nescafe 4 tane ülker altınbaşak öğle yoğurt ile kalan altınbaşaklarımı yedim 1 dilim salam ile.okuldn gelince 1 armut akşm ızgara levrek salata ile.tek kaçamağım 1 kurabiye oldu dayanamadım :)
Öglenden sonra bir arkadasa kahveye gittik.minik bitter,birkac dilim mand.1/4 minik armut
Aksam da yogurt ve ispsnagin yaninda dunden kalan birkac hamsi yiyecegim.
Burazdan da cay saati yaninda cok az kuru dut ve 10 tane badem yiyecegim
Krakker 'cim gcen haftaki cuma kilom 64.7 di bu haftaki cuma kilom 63.9 yanlis yazmissin dzelttim
Geldim Merhaba beni mi çağırdınbenim yapacağım liste o kadar olur zatennnbirde oğlandan fırsat bulup 5 dakikalığına oturup yapmaya çalıştım
bu listeyi düzenli yapalım tablo yapabilen varsa bir el atsın cuma günü kilo bildiriminden sonra tablo oluşturalım,haftasonu kaçamaklarına engel olur gibi geliyor bana
B bur50 nerdesinnnn güzelimmm
ses verr
Yarış devam ediyor dimi cumaya bakalım kim daha çok eksi olacakisveç diyeti.hadi bakalım bol eksilerrr olur inşallah
Geldim Merhaba beni mi çağırdın
Dun aynı kiloyum yazmıştım
73.6
Sen ne yaptın
Cumaya eksiyim insallah
Nasıl bişeysenin mesajını gözden kaçırmışım
yarışa devam tabi
ben takıldım ya ,tartı bir ileri bir geri gidiyor
bu gün bitki çayına başladım ,1 aydır içmiyordum
Menü güzel akşamki cis hariçgünaydıınnn
sonunda pc bana kaldııı
dünkü menüüm
sabah
yarım dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5zeytin
çay
ara öğle yiyemedim temizlik günüydü
4 gibi
1 büyük kase limonlu şehriye çorbası
2 ızgara köfte
7 gibi çayın yanında 2 kayısı 2 ceviz
3 tanede küçücük portaklalı bon bon
2 litreden fazla suu
ama bu sabah +100 gr neden böyle olmaya başladı
1 aydır asitli içecekte içmiyorum
75 in altına inemiyorum 1 aydırr
cumartesi sabahı 74.5 tim sevindim ,kaçamağım sadece günde 3 tane küçücük fındık kadar çikolata
Nasıl bişey
Bende beyaz çay aldım posetcay
Ondan içelim takviye lazım tabi
Dünkü listeye göre ilk ucu yazalım mesela
Cuma da yazabiliriz
Menü güzel akşamki cis hariç
Minik de olsa bozuyor işte
Şekerli bişey isteyince kuru meyve falan iyi oluyor onun yerine
Bence bu hafta 75 altına düşersin
Önce kendimize inanmaliyiz
Hadi ikimizde bugün totolari kaldıralım Leslie 3 mil yapalım
Aksam sorcam yaptinmi
Sende bana sor
Bonbon falanda yok bugünkü menüde ona gore
saat 10.30'a kadar yemeği yazdırmam gerekiyordu yazdırmadım , benim menü belli müsli yiyorum öğlenleriyeme diycem ama ne yiyceksin onun yerine
canım bademler organik marketlerden aldıklarımızın bir tanesi bunların 2 tanesi büyüklükte... yemesem de olurdu da pis boğazım iştecanım 10 badem çok değil miii ,bana göre çok ,yiyebildnmi 10 tane bademi merak ettim
dutun yanında ben kayısı yiyorum 2 kayısının içine dutları koyup yiyorum ,kuru incirin içine de koyulabilir
ben de 2-3 kilo sonra sıkılaşmak için jilliana başlayacağım evde çocuklar izin verirse tabiBugün Leslie 3 mil yapcam
Hem çok yoruyor
Hem evde yapilabiliyor
saat 10.30'a kadar yemeği yazdırmam gerekiyordu yazdırmadım , benim menü belli müsli yiyorum öğlenleri
canım bademler organik marketlerden aldıklarımızın bir tanesi bunların 2 tanesi büyüklükte... yemesem de olurdu da pis boğazım işte
ben de 2-3 kilo sonra sıkılaşmak için jilliana başlayacağım evde çocuklar izin verirse tabi
Hadi bakalim herkes motive olmus leslie ler bile yapiomus ozman bende katilim size soz veriyorum bgun bende yapicam banada sorun aksam olurmu yaptin yapmadnni dye ozman yapmak zrunda kalirim eminim
tamam yemeğin yanında ,
hemde bademlerin 1 tanesi 2 tane büyüklüğünde canım ana öğün gibi olmuştur o ,çayın yanına fazla gelmiş
akşama sorulcak ona göreeekaytarmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?