süperspor yapmışsın masallahBende spor günlüğümü yazayım
45 dk Leslie
5 dk plates
5 dk sopalı hareketler
50 mekik
100 ip atlama
Bende spor günlüğümü yazayım
45 dk Leslie
5 dk plates
5 dk sopalı hareketler
50 mekik
100 ip atlama
Menü
Sabah
Türk Kahvesi az şekerli
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Aksam
4 köfte
3 kaşık makarna
Salata
Sizi gectimmmm
20 dakika zumba
40 dakika leslie yaptim daha fazla dayanamdm attim kendimi koltuga
Leslie bikere 10 dakika fln yapmistim gzeldi ama smdi daha cok hosuma gtti bide bukadr terleticegini sanmiyodum srilsiklam oldm
Oyyy ben bu ara hiç spor yapamadım herkes sporda bende Leslie yapayım çok pis gaza geldim
Bende spor günlüğümü yazayım
45 dk Leslie
5 dk plates
5 dk sopalı hareketler
50 mekik
100 ip atlama
günaydın şekerler maşallah gece gece ne yazışmışsınz, sporlar havada uçuşmuşsporsuz kilo vermek zor olur zaten bugün de devammmmm ....kimse de dün kaçamak yapmamış hatırladığım kadarıyla, darısı bugüne ..bu hafta çok süperiz çokkkk... bu hafta 58 i kıyıdan köşeden görürmüyüm acaba ... gün içinde birbirimizi motive edelim kızlar grup olarak buna çok ihtiyacımız var
Tamam kızlar bugunde yarış varYaa masallah sana brawoooo dyorum
Bu arada gepinize tesekkur ederim beni birinci sectginiz icn ama bence brinciligi hakeden biri daha var oda melrinnn
Ozman bize kocaman masallahhh hepimizee brawoo cogunlugumz spor yapti bgun ne gzel heo bole devam edelim ben leslie cok sevdim yarinda yapicam insallahhh yarnda yarisalim
Bence görürsün spor yarısına katilgünaydın şekerler maşallah gece gece ne yazışmışsınz, sporlar havada uçuşmuşsporsuz kilo vermek zor olur zaten bugün de devammmmm ....kimse de dün kaçamak yapmamış hatırladığım kadarıyla, darısı bugüne ..bu hafta çok süperiz çokkkk... bu hafta 58 i kıyıdan köşeden görürmüyüm acaba ... gün içinde birbirimizi motive edelim kızlar grup olarak buna çok ihtiyacımız var
Süper devam edelim
Plates çok ağritiyor biliyorumoooo maşalllahhh
bugünde aynı performansı bekliyoruzzzzz
benim heryerim ağrıyo halaaa
inş gorurum görürsem cok mitive olacagim ben zaten spor olarak hergün 50 dk yuruyorum cnmTamam kızlar bugunde yarış var
Bence görürsün spor yarısına katil
Süper devam edelim
Plates çok ağritiyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?