Merhaba kızlar
Menü
Sabah
Biraz yufka
2 yk domates sosu
Peynir
Ara
Türk Kahvesi
Öğlen 3 tane havuç
Aksam
1 kase yoğurt
1 kase xorba
saçını güle güle kulln cnm. geçmiş olsun bu arada oğluşuna ve sanagünaydınnn
ben dün kuafördeydim saçımı boyattım havada soğuktu ,kuaför salonuda soğuktu üşüttüm hastayım,
gece 3 te de oğlan rahatsızlandı kusma ,ateş ,ishal gecenin üçüünden beri yatak yorgan yıkıyorum bu günkü sporum bu
dün 15 dakika egzersiz yapabildim ,
geçmiş olsungünaydınnn
ben dün kuafördeydim saçımı boyattım havada soğuktu ,kuaför salonuda soğuktu üşüttüm hastayım,
gece 3 te de oğlan rahatsızlandı kusma ,ateş ,ishal gecenin üçüünden beri yatak yorgan yıkıyorum bu günkü sporum bu
hofff 12de değil benden sonra yattıkları kesin. sanırım dün 10a doğru yatmışlar. aynen yorgunluk oluyor ve sabah kalkamıyorlar.birini uyurken giydirdim uyanıkken giydirmesi daha zor ve servisteki yardımcı kadın aradı hayırdır bir sıkıntı mı var 1 haftadır ağlıyor acıktım diye, bugünü biliyorum da hep ağlıypr dedi. dedim söz dinlemiyor geç yatıyor sabah da bişey yemeden çıkmak istemiyor. bir de bağırsak enfeksiyonunu tam atlatamadı. diğer ikisi zaten dün büyük tuvaletlerini kaçırmış olarak geldiler.günaydın kızlar....yorgunum ben, nedenine gelince benim oğlanların uyku saati...gece 12de uyuyorlar,ben hiç dinlenemiyorum .dinlenmeme izin verseler(daha doğrusu 21 aylık olan) kaçta uyurlarsa uyusunlar ama dinlenmek de yok , sürekli elimden tutup birşeyler isteme modunda
günaydın kızlar süpersin maşallah hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.içimden hiçbir şey yapasım gelmiyor.ben buralardayım sizi takip ediyorum görüşürüz.
d vitamini de balık yağı da içtim henüz değişen birşey olmadı
ama bana siz iyi geliyorsunuz hep:)
galiba yoluma takım dışında devam edeceğim
kim bilir belki hatrı sayılır bir kilo verip bir şekilde dönerim aranıza
3 yıldır kilo veremiyorsam takıma da eziyet etmenin anlamı yok
buralardan ayrılmamak lazım o doğru kendini bırakmamak
salı günü kar tatiliydi çocukların elinden cep telefonumu alamadım hatta o gün çocukları da iş yerine getirdiğimden pc ve cep telefonu ile oyaladım onları
salı günü yetişmesi gereken işler vardı mecburen öyle oldu ve öğlen çocuklara dışardan döner söyledim galiba o bozuktu tadından birşey anlamadık ama 4ümüz de fenayız, bir kusma yok
hemen probiyotik toz patates ayran takviyesi yaptık
bugün okula gönderdim hepsini kulağım telefonda arayacaklar gelin çocukları alın diyecekler diye
sizi seviyorum
günaydınnn
canım benim ayrılmasan daha iyi olur bence sen de biliyorsun ki buradan ayrılanlar hep kilo alarak geri dönüyorlar..sadece 2-3 ay dişini sıksan hedef kilona ulaşabilirsin sonra da kilonu kontrol edersin...d vitamini de balık yağı da içtim henüz değişen birşey olmadı
salı günü kar tatiliydi çocukların elinden cep telefonumu alamadım hatta o gün çocukları da iş yerine getirdiğimden pc ve cep telefonu ile oyaladım onları
salı günü yetişmesi gereken işler vardı mecburen öyle oldu ve öğlen çocuklara dışardan döner söyledim galiba o bozuktu tadından birşey anlamadık ama 4ümüz de fenayız, bir kusma yok
bugün okula gönderdim hepsini kulağım telefonda arayacaklar gelin çocukları alın diyecekler diye
sizi seviyorum
Tekirdağ dayım 9. Senem bitmek üzeregörev yeri neresi canım kaçıncı senen ?Bu yazışmalar özel oldu diğer arkadaşlar kusura bakmasın ama zümremi buldum napayım :)
geçmiş olsun canım benimde oğlan dün gece kustu yine misafirliğe gittik çok kaçırdı acaba ondan mı yoksa midesini mi üşüttü bilmiyorum şimdilikgünaydınnn
d vitamini de balık yağı da içtim henüz değişen birşey olmadı
sizi seviyorum
bu aralar bende hedefle aynı durumdayım hiç diyet modum yok hatta bulunduğum kiloyu korusam yeter bana diyorum.havalar benim ruh durumumu çok etkiliyor.son iki haftadır sabahları yataktan zorla kalkıp işe geliyorum.sorun uykusuzlukta değil hiç yataktan çıkasım gelmiyor.Saol canm ama bizi takip etme bize katil canm katilimlarimi menulerini bekliyoruz haydi sendeee bizm gbi sporaaaaa
takımdan atılmamamın tek yolu bu akşam az yiyip su attıracak kiraz sapı içmem yoksa yarın sabaha kadar kilo vermemin bir yolu yok.Yyaaaaa hayrrrr nedenn amaaaa gitme biyereeee birkere kafana koyarsan kilo verirsn canm lutfen gitme biz burdayiz sana destek oluruz
evet sen kardasın bence diyetisyeni bıraktığından daha aşağıda kilongeçmiş olsun canım benimde oğlan dün gece kustu yine misafirliğe gittik çok kaçırdı acaba ondan mı yoksa midesini mi üşüttü bilmiyorum şimdilik
bu aralar bende hedefle aynı durumdayım hiç diyet modum yok hatta bulunduğum kiloyu korusam yeter bana diyorum.havalar benim ruh durumumu çok etkiliyor.son iki haftadır sabahları yataktan zorla kalkıp işe geliyorum.sorun uykusuzlukta değil hiç yataktan çıkasım gelmiyor.
o yüzden yarın kilo bildirdikten sonra izne ayrılmak istiyorum.bahar geldi mi uhs buralara tekrar gelir ooooo zayıflamam lazım der olmadı diyetisyene tekrar başlar belli olmaz
ya bende ayrılınca kilo alacağımı düşünüyorum ama burada kalmak da çözüm olmuyor demek ki. kalabilirsem kalıcam bakalım. yarına kilo almış olmazsam sizinle devam ederim, az biraz gaza geldim su mu atayım takımda kalayımcanım benim ayrılmasan daha iyi olur bence sen de biliyorsun ki buradan ayrılanlar hep kilo alarak geri dönüyorlar..sadece 2-3 ay dişini sıksan hedef kilona ulaşabilirsin sonra da kilonu kontrol edersin...
geçmiş olsun canım benimde oğlan dün gece kustu yine misafirliğe gittik çok kaçırdı acaba ondan mı yoksa midesini mi üşüttü bilmiyorum şimdilik
bu aralar bende hedefle aynı durumdayım hiç diyet modum yok hatta bulunduğum kiloyu korusam yeter bana diyorum.havalar benim ruh durumumu çok etkiliyor.son iki haftadır sabahları yataktan zorla kalkıp işe geliyorum.sorun uykusuzlukta değil hiç yataktan çıkasım gelmiyor.
o yüzden yarın kilo bildirdikten sonra izne ayrılmak istiyorum.bahar geldi mi uhs buralara tekrar gelir ooooo zayıflamam lazım der olmadı diyetisyene tekrar başlar belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?